پاسخ : تابستون کوتاهه!!!...
آآآآآآه...تابستون رو اعصابترین فصل برای من[sar dard]...مخصوصا امسال که ترم تابستونی هم داشتم...چند روز دیگه هم که انتخاب واحد و دوباره از اول همه چی شروع میشه...خوشم میاد این انتخاب واحد واسه همه معضلیه...من که روز انتخاب واحد دچار استرس شدید میشم...به هر حال این تابستون هم که با گرمای شدیدش در حال اتمامه ولی هیچی مثل تابستونای بچگی نیست...از صبح تا شب بازی بازی بازی...چه حالی میداد...یاد اون روزا بخیر....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elinaaa
آآآآآآه...تابستون رو اعصابترین فصل برای من[sar dard]...مخصوصا امسال که ترم تابستونی هم داشتم...چند روز دیگه هم که انتخاب واحد و دوباره از اول همه چی شروع میشه...خوشم میاد این انتخاب واحد واسه همه معضلیه...من که روز انتخاب واحد دچار استرس شدید میشم...به هر حال این تابستون هم که با گرمای شدیدش در حال اتمامه ولی هیچی مثل تابستونای بچگی نیست...از صبح تا شب بازی بازی بازی...چه حالی میداد...یاد اون روزا بخیر....
هی زندگی!بچگی کجایی که یادت بخیر...[negaran]هیچ تابستونی دوست نداشتیم تموم بشه!دوست داشتیم اصلا همیشه تابستون باشه!![bamazegi]
اما حالا...واااای انتخاب وااااحد!!!![entezar]
تابستون بهترین فصله
حیف که زود تموم شد!!![afsoorde]
نه خدایی هر فصل زیبایی خاص خودشو داره.
من که امسال بهترین تابستونم بود!
بعد از کنکور و دوسال تابستون نداشتن خیلی تابستون خوبی بود!
پر از کارایی که چند ساله میخوام انجام بدم!
مسافرت با خیـــــــــــــال راحت و بدون بردن کتاب[nishkhand]
یا مثلا گرفتن گرفتن گواهینامه! رفتن ادامۀ کلاسای ورزشیم!
خوندن کتابا و مباحثی که دوست دارم[nishkhand]
اما خب از تموم شدنشم خوشحالم چون یه دورۀ جدید از زندگیم میخواد شروع شه!
[shaad]
برای کسی که با خاطراتش زندگی می کند و زندگی اش شده تکه کاغذها و کتابهای نم ناک و اتاقی آشفته تر از حال و روز خودش فصل ها فرقی نمی کند
خوب آدم که هم برای درس هم برای دوستاش دلش تنگ میشه تا الان هم تابستون خوش گذشته و لی بنظر من هم اگه بیشتر از این کش بیاد آدم کسل میشه و خیلی بده همین اندازه خوبه من خیلی خوش حالم که تابستون بالاخره داره تموم میشه
ولي من هنوز فكرم دمه ساحله
بايد 9ماه وايسم عين زن حامله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hyper neo
ولي من هنوز فكرم دمه ساحله
بايد 9ماه وايسم عين زن حامله
آهاااااان!!بالاخره یکی به نکته اصلی این موضوع اشاره کرد!!![nishkhand]
خوش سلیقه ای ها![tashvigh]
Zbaziرودست نداره![khanderiz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahramghasemi
برای کسی که با خاطراتش زندگی می کند و زندگی اش شده تکه کاغذها و کتابهای نم ناک و اتاقی آشفته تر از حال و روز خودش فصل ها فرقی نمی کند
این جگر من کباب شد!!!!!خب آخه چرا؟؟؟![negaran]