پاسخ : تشنه داری گیاه پرخاصیت معروف ولی بی اسپانسر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mozhgan.z.1368
خوبه،چه جور میشه سرمایه گذاری کرد؟
از طریق این لینک
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?122215
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
ابتدا باید این گیاه رو انسان داوطلب انجام بشه که هیچ کدوم از اساتید جراتشو ندارن[taajob]
روی موش-خرگوش-میمون-امتحان کنین
جواب داد و مورد تآیید کارشناسان سایت بود انسانش رو من میارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
گیاه تشنه داری scrophularia striata
این گیاه از تیره گل میمون می باشد. مدت مدیدی است که خواص دارویی آن خصوصا در رابطه با سل غده ای یا اسکورو فلوز شناخته شده که نام لاتین این گیاه نیز از آن گرفته شده است.
گیاهانی خودرو غالباً علفی یا دارای اعضای چوبی و به ندرت به صورت درخت اند. در بین آنها نمونه های بالا رونده نیز یافت می شود. انواع علفی آنها به سهولت تحت اثر شرایط محیط زندگی بصورت چند ساله تغییر شکل می یابند.
از اختصاصات این گیاه آن است که برگهایی متناوب یا متقابل وعاری از استیپول دارند. گل های آنها دارای رنگ های متفاوت و وضع منفرد یا مجتمع به صورت گل آذین های مختلف مانند خوشه، سنبله یا گوزن وغیره است. میوه آنها معمولاً پوشینه، گاهی سته و محتوی دانه های آلبومین دار با جنین راست یا خمیده است. کاسه گل آنها از پنج قطعه پیوسته به هم تشکیل می یابد که وضع پایدار داشته، پس از تشکیل میوه نیز، متصل به آن باقی می ماند.
اسامی دیگر گیاه
-گل میمونی شیار دار
-گل ساروزیی
http://www.uc-njavan.ir/index.php?mo...54vwe8vdhw.jpg
http://www.uc-njavan.ir/index.php?mo...dr4crxm5c9.jpg
خواص درمانی
سال هاست که گونه های مختلف اسکرو فولاریا جایگاه ویژه ای در درمان بیماری های متفاوت پیدا کرده اند. در اروپا از گونه ندوزایا یا علف خنازیر برای مداوای غدد متورم، اولسر ها و زخم های عفونی، گوش درد، بواسیر وزخم هایی که دیر التیام می یابند، استفاده می شود. سرشاخه های این گیاه مدر وملین ضعیفی است ولی مصرف آن را باید محدود کرد چونامکان دارد باعث هماتوری شود.
علاوه بر این اروپاییان ازگونه اوریکولاتا نیز در درمان آبسه ها وزخم های پوستی استفاده می کنند.
در استان ایلام تشنه داری یا گل ساروزی مصارف درمانی متفاوتی دارد از جمله:
- درد، التهاب و عفونت چشم، شست و شوی چشم با جوشانده سرد شده آن و با قرار دادن چشم در معرض بخار جوشانده آن.
- درد، التهاب و عفونت گوش، گرفتن گوش روی بخار جوشانده آن.
- درد واختلالات گوارشی، نوشیدن جوشانده آن.
- سرماخوردگی، نوشیدن جوشانده یا بخار آن.
- زخم عفونی، تهیه ترکیبی از گیاه،روغن حیوانی وسقز وقرار دادن آن روی زخم ویاشست وشوی زخم با جوشانده سرد شده و یا بخور دادن زخم با آن.
- کورک، تهیه ترکیبی از گیاه، برگ ون و آرد به صورت مرهم وقرار دادن آن روی محل مورد نظر.
- هموروئید، شست وشو با جوشانده سرد شده ویا بخور دادن آن.
- اپی زیا تومی، شست وشو با جوشانده سرد شده یا استفاده از بخار آن.
سوختگی های پوستی، شست وشوی محل با جوشانده سرد شده آن
خلاصه:
هرچی ازش بگیم کم گفتیم، تحقیقات جدید نشون داده اثر مهاری بروی سلول های سرطان، مفید برای سنگ کلیه، ضدالتهابی، خواص ترمیمی و... رو در خودش داره. اما با این همه هیشکی روش سرمایه گذاری نمیکنه!
lممنون از این پستت
خسته نباشی
[tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
روی موش-خرگوش-میمون-امتحان کنین
جواب داد و مورد تآیید کارشناسان سایت بود انسانش رو من میارم
کجا امتحان کنیم و باچه هزینه ای
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
کجا امتحان کنیم و باچه هزینه ای
من که گفتم!!!
اول این طرح رو بفرستین
توی چند صفحه توضیح بدین راجع بهش که چقدر هزینه داره و چقدر زمان میبره و چه امکانات و مکانی نیاز داره
سرمایه گذار که پیدا شد -بعد به بقیش فکر میکنیم
الان فقط طرح توجیهی فنی و اقتصادی باید بنویسین
مطمئن باشم دست کسی نمیوفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
من که گفتم!!!
اول این طرح رو بفرستین
توی چند صفحه توضیح بدین راجع بهش که چقدر هزینه داره و چقدر زمان میبره و چه امکانات و مکانی نیاز داره
سرمایه گذار که پیدا شد -بعد به بقیش فکر میکنیم
الان فقط طرح توجیهی فنی و اقتصادی باید بنویسین
راستی یه نمونه طرح توجیهی بذار تا بدونیم چطور بنویسیم اینطور بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
مطمئن باشم دست کسی نمیوفته
تمام کسایی که استعدادبرتر سایت هستن اطلاعاتشونو فرستادن
من هم چندتا طرح دادم
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B7%...8C%D9%87%DB%8C
گزارش توجیهی معادل واژه انگلیسی Feasibility Study Report می باشد و عبارتست از گزارشی که توجیه پذیری یک طرح را از جنبه های مختلف بازار، فنی و مالی مورد بررسی و مطالعه قرار می دهد. بطور کلی یک گزارش توجیهی از سه بخش به شرح موارد ذیل تشکیل یافته است.
1.مطالعه بازار: معادل واژه انگلیسی Market Study بوده که جنبه های مختلف بازار محصول (محصولات) طرح از جمله عرضه، تقاضا، کمبود، بازار هدف و ... را مورد مطالعه قرار می دهد.
2.
توجیه پذیری فنی: معادل واژه انگلیسی Technical Feasibility بوده که جنبه های فنی طرح از جمله فن آوری، ظرفیت، محل اجرا، ماشین آلات و تجهیزات تولید و ساختار اجرائی طرح را مورد بررسی قرار می دهد.
3.
تجزیه و تحلیل مالی: معادل واژه انگلیسی Financial Analysis بوده و جنبه های مختلف مالی و سودآوری طرح را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد.
از این 3بخش شما توجیه فنی و توجیه مختصر اقتصادی بنویسید کافیه ولی هرچی کاملتر باشه سریعتر سرمایه گذار پیدا میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
راستی یه نمونه طرح توجیهی بذار تا بدونیم چطور بنویسیم اینطور بهتره
نمونه نمیتونم بزارم محرمانس
ولی نمونه هاش توی اینترنت زیاده
خیلی سخت نگیرید
به زودی قالب استاندارد طرح توجیهی برای سایت هم میزاریم
با سلام بنده در زمینه همین گیاه تحقیق میکنم .اگه کسی اطلاعاتی داره و میتونه کمک کنه ، من خیلی خوشحال میشم . من ایمیل خودم رو مینویسم اینجا . چون زیاد تو این سایت نمیام . لطفا با این ایمیل در ارتباط باشید .
a.jafary63@yahoo.com