پاسخ : بالاخره علم بهتر است یا ثروت؟!؟
در روایت وارد شده كه ده نفر با هم، هم قول شدند گفتند مى رویم و از على بن ابیطالب سوال مىكنیم اگر جواب همه ما را یكى داد مىفهمیم فضلى ندارد ولى اگر هر یكى از ما را از مساله واحد بنوع مخصوص جواب داد مىفهمیم كه رسول اكرم صلىالله علیه و آله راست فرموده: انا مدینه العلم على بابها من شهر علم هستم و على (علیه السلام) در آن شهر است.
منابع: کشکول بحرانی، ج1، ص27. به نقل از امام علیبنابیطالب، ص142، جامع الدرر ج 1 ص 83.
به نظر من علم بهتر است با ثروت.من یه طرح جدید برا موتور های احتراقی دارم که موندم تو وسایلش ولش کردم تا یه وقت که .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
violin007
به نظر من علم بهتر است با ثروت.من یه طرح جدید برا موتور های احتراقی دارم که موندم تو وسایلش ولش کردم تا یه وقت که .....
آره خیلی وقتا همین به ذهن آدم میاد
ولی خب سوال اینه علم *یا* ثروت!
اگه ثروت زیاد داشتی مممکن بود این علمو نداشته باشی ، اما حالا که خداروشکر علمشو داری ایشالا یه سرمایه گذاری پیدا میشه یا دولت یا هر کسو هر جا....طرحتو به اونجایی که میخوای میرسونی و سودشم میمونه برات تا به امید خدا واسه طرحهای بعدیت......
الـــــــهـــــــــی آمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــیـــــــ ــــن
راستی کافیه از خدا بخوای....
[golrooz]
بسیار آموزنده بود ممنون.[shaad]
علی عجب اعصابی داشته.
خداییش تو اون اعراب جاهل همچین ادمی مثل یه چشمه اب زلال وسط بیابان می مونه.[golrooz]
سوال آشنایی است.احتمالا از زمانی که امیر کبیر مدرسه دارلفنون را تأسیس کرد موضوع انشائ اجدادمان هم بوده .همه ما هم فکر میکنیم جوابش را میدانیم اما واقعیت این است که یا جوابش برای خودمان هم معلوم نیست ،یا معلوم هست اما مجبور میشویم جاهای مختلف جوابهای مختلف بهش بدهیم.مثلا اگر تو دبستان موضوع انشائ مینوشتیم ثروت بهتر است مجبور میشدیم تابستان را در راه تحصیل علم بگذرانیم.سالهای آخر دبیرستان پدر و مادرهایمان تشویقمان میکنند که علم را انتخاب کنیم و به دانشگاه برویم اما اگر رشتهٔ فلسفه یا تاریخ را انتخاب کنیم از ما میپرسند که بچه پس چطور میخواهی پولدار بشی؟اگر وارث نبوغ بوعلی سینا و دانشجوی دانشگاه برکلی باشیم باعث افتخار همه هستیم اما اگر نابغه ولی پولدار نباشیم نمیتوانیم به خواستگاری یه دختر ایرانی خوشگل بریم.یعنی میتوانیم بریم اما جواب خانواده دختر به این سوال قطعاً ثروت خواهد بود.آیا دانش برای ما ایرانیان فرهیختهٔ مهاجر جز میان بری نیست در جاده داشته ها؟ آیا ما بچههای ایرانی یا نیمه ایرانی که باید دکتر بشیم یا حداقل مهندس تا والدینمان راضی باشند جوابی برای این سوال داریم؟ شاید بهتر باشد صورت مساله را تغییر بدهیم.جهل بدتر است یا فقر؟
وقتی تو این دوره زمونه میشه بدون داشتن علم به ثروت رسید و برای کسب علم احتیاج به ثروت داری پس ثروت بهتره؛ البته ثروتی که تو راه کسب و تولید علم باشه
راستش اینجا که سایت علمی نخبگانه آدم جرات نداره بگه ثروت...[nishkhand]ولی علم وثروت مثل هم میمونن...اگه ازش استفاده درست نشه به درد نمیخوره...
علم زماني از دست ميرود كه پيشرفته ان علم جايش را بگيرد
ولي پول به خودي خود حذف ميشه به وسيله كم ارزش شدن[cheshmak][cheshmak][cheshmak][cheshmak][cheshmak]
امضای یکی از کاربران سایت(hasan):
علم بهتر است يا ثروت؟
بنظر من هيچكدوم فقط ذره اي "معرفت"