پاسخ : رویت شیء نورانی در آسمان چند کشور +تصاویر
احتمال داره موشک توی همون جو منهدم شده باشه .
روسها توی این همه سال موشکهای بالستیک پرتاب کردند ، همین طور ایران .
اگه قرار باشه برای هر پرتاب موشک بالستیک این قدر نور بوجود بیاد دیگه هیچی !
چون موشک توپول - اِم موشکی است بالستیک و قاره پیما ، به طبع باید سوخت زیادی رو هم حمل کند و شاید یکی از دلایل نورانی بودن این حادثه ! سوختن سوخت موشک در جو بوده .
تنها دلیل علمی همینه . وگرنه ایران هم موشک بالستیک پرتاب کرده . این طوری که فضا نورانی نشد وقتی که پرتابش کرد .
سلام...[golrooz]
دماي التهاب 3000 درج سانتيگراد هست...
دمايي كه نور سفيد مرئي ايجاد ميشه...
مثل همين لامپهاي تنگستني...
من فكر ميكنم چنين نورهايي از انفجار يا اشتعال توليد نميشه...
و يه قطعه يا قطعاتي به دلايلي به درجه التهاب رسيدن...
و هاله دور آن ار انكسار التهاب در اكسيديسون فلزي در درجه التهاب توليد شده...
از نظر من احتمالا ساختار موشک توپول-ام به طوری است که برخی از قطعات حاوی سوخت در بالای جو از موشک و کلاهک انفجاری اصلی جدا می شوند و ممکن است این قطعات حاوی سوخت جدا شده در جو سوخته باشند و باعث پدید آمدن چنین چیزی شده باشند، ولی اینکه تابحال چنین اتفاقی در دنیا رخ نداده است (در صورتی که موشک کامل عملکرده باشد) بعیده که آن قطعه توانسته باشد اینقدر نور ایجاد کند.....
سلام
داداش آسمان عشق تفنگیا! موشک هایی که نیروهای نظامی ایران در اختیار دارن بیشتر کپی ساده شده روس هاست پس زیادم فرق نمیکنه کومش بوده فوقش اگه دست گل نیروهای مقتدر پدافند موشکی سپاه باشه که یکم از دریای خزر به نامشون میزنیم ما که دریا زیاد داریم فعلا روس ها جا داره تا عباس آباد خودمون بیان. کمک بیشتری نمیتونم بکنم از تیر وتفنگ چند تا عکس قدیمی کافیه تا ذهنتو معطوف چیزای دیگه بکنی. مثلا المپیک یا خداحافظ بچه یا بشین تکرار جومونگ ببین گور پدر خاک وطن بذار فکر کنن احمقی به قول خودشون تقیه من و تو باد خیلی سعی کنیم اوضاع رو بهتر کنیم نسل ما مقصر نیست نسل مقصر نسلیه که خام شد.در کل جدی نباش اگه پولداری از پولداریت لذت والا الکی خوش باش. فعلا