پاسخ : شهرام امیری به ده سال زندان و پنج سال تبعید محکوم شد
تا حدودی این قضیه پر ابهامه.اخه مگه سازمان جاسوسی امریکا کشکه یکی به راحتی فرار کنه. من که با خوندن این داستانا فقط فکر میکنم رسانه ها با چاپ این اخبار به شعور مردم توهین میکنن.اخه چجوری تونسته فرار کنه.اگه اطلاعات بیشتری در مورد نحوه فرار و چگونگی اون دارین که شفافتر و قابل تصورتره لطفا در اختیار بقیه هم بذارین.ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
من خوندم که به جرم همکاری با دشمن به زندان وتبعید محکوم شده[nadanestan]
ببخشید خانم رضایی
میشه این جمله را توضیح بدین؟؟؟
حالم از این دولت به هم می خوره .
یکی نیست بگه چرا باید یه نفر که وابسته به دانشگاه مالک اشتر هست باید از کشور خارج شه ؟
حالا که قهرمان شده باید زندان بره !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
حالم از این دولت به هم می خوره .
یکی نیست بگه چرا باید یه نفر که وابسته به دانشگاه مالک اشتر هست باید از کشور خارج شه ؟
حالا که قهرمان شده باید زندان بره !
چرا نباید خارج بشه؟؟؟
رسانه های ما از هر فرصتی برای تخریب دولت های آمریکا و اسراییل و سازمانهای وابسته به آنها استفاده میکنند
این ماجرا اینقدر اونها را کور کرده که حتی اجازه فکر کردن هم به خودشون و اطرافیانشون را نمیدن
فقط کافیه توی این کشور یک حرف بر ضد دول بالا گفته بشه،بدون بررسی تایید میشه
اصلا اینها که دم از اسلام و صداقت میزنن،همیشه دروغ را از رسانه ملی به مردمشون یاد دادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محسن آزماینده
چرا نباید خارج بشه؟؟؟
رسانه های ما از هر فرصتی برای تخریب دولت های آمریکا و اسراییل و سازمانهای وابسته به آنها استفاده میکنند
این ماجرا اینقدر اونها را کور کرده که حتی اجازه فکر کردن هم به خودشون و اطرافیانشون را نمیدن
فقط کافیه توی این کشور یک حرف بر ضد دول بالا گفته بشه،بدون بررسی تایید میشه
اصلا اینها که دم از اسلام و صداقت میزنن،همیشه دروغ را از رسانه ملی به مردمشون یاد دادن
حرف حقیقت رو زدی .
بگذریم زیاد سیاسی شد . از وقتی که کتاب نبرد من اثر ادولف هیتلر رو خوندم سیاست اینها رو بهتر شناختم .
تا جاییکه خودم به هیتلر بیشتر اعتقاد دارم تا این دولت . هیتلر واقعیتها رو در کتابش نوشت ولی اینها واقعیتها رو میگن و بعدش بر خلافش عمل می کنند ، بعد هم میگن ....
درست نمی دونم جریان چیه.
به گزارش تارنمای صبح امروز، شهرام امیری پژوهشگر و متخصص رادیو ایزوتوپهای پزشکی دانشگاه صنعتی مالک اشتر (وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح) که به اتهام «تماس و برقراری ارتباط مجرمانه با کشورهای متخاصم و اقدام علیه امنیت ملی و در اختیار گذاردن اطلاعات طبقه بندی شده به دشمن» بیش از ۲۰ ماه است که از سوی دادسرای نظامی تهران در بازداشت به سر میبرد در هفته گذشته با حکم شعبه هفتم دادگاه نظامی تهران به ده سال زندان و پنج سال تبعید به شهرستان خاش محکوم شده است.
اینم لینک:
شهرام امیری به ده سال زندان و پنج سال تبعید محکوم شد
شاید طرف جاسوس دو جانبه بوده که زندانی شده... شاید مصلحت ش بود البته سوری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
حرف حقیقت رو زدی .
بگذریم زیاد سیاسی شد . از وقتی که کتاب نبرد من اثر ادولف هیتلر رو خوندم سیاست اینها رو بهتر شناختم .
تا جاییکه خودم به هیتلر بیشتر اعتقاد دارم تا این دولت . هیتلر واقعیتها رو در کتابش نوشت ولی اینها واقعیتها رو میگن و بعدش بر خلافش عمل می کنند ، بعد هم میگن ....
ژنرال میشه خواهشی کنم ازت ؟ اقا کتاب هیتلر اگه pdf باشه برام ایمیل کن
من كه اصلا واسم مهم نيس كي بوده يا چي كار كرده انقد مشكل تو كشور هس كه اين يكي خيلي كوچيكه!