پاسخ : عکس های من از شبیه ساز پرواز مایکروسافت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sasamc2
سلام...[golrooz]
اين الان بازي هست؟
براي چه كنسولي؟
رفیق بازی نمیشه بهش گفت، شبیه ساز هست، یعنی مثل یه خلبان واقعی......
واسه pc
مرسی،راستش من اگه پسر می شدم حتما میرفتم تو ارتش،شایدم خلبان میشدم،پرواز فوق العادست مخصوصا با این جور هواپیماها...
ممنون.اينا چه فرقي داشتن با هم؟؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maknat
ممنون.اينا چه فرقي داشتن با هم؟؟!!!
منظورت رو متوجه نشدم رفیق......همشون جنگنده اف-14 هستن از زاویه های مختلف
منظورم اف-14 (تامکت آ) با خود اف 14 فرق داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maknat
منظورم اف-14 (تامکت آ) با خود اف 14 فرق داره؟
اصولا هواپیماهای جنگنده مدل های گوناگونی دارند که در هر مدل بهسازی هایی صورت گرفته است.
اف-14 سه مدل دارد که شامل A و B و D است که مدلی که در کشور عزیزمان وجود دارد از نوع آ است و دو مدل دیگر فقط در آمریکا وجود دارند، مدل a و d مخصوص رهگیری هستند، ولی مدل b توانایی درگیری با اهداف زمینی را نیز داراست.[cheshmak]
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
اصولا هواپیماهای جنگنده مدل های گوناگونی دارند که در هر مدل بهسازی هایی صورت گرفته است.
اف-14 سه مدل دارد که شامل A و B و D است که مدلی که در کشور عزیزمان وجود دارد از نوع آ است و دو مدل دیگر فقط در آمریکا وجود دارند، مدل a و d مخصوص رهگیری هستند، ولی مدل b توانایی درگیری با اهداف زمینی را نیز داراست.[cheshmak]
موفق باشید
که البته این رهگیر توانمند در امریکا به سال 2006 بازنشسته شده و جای خود را به جنگنده تهاجمی F/A-18 Super Hornet داده است . بسی جای تعجب است که بمب افکن زشت و تاریخ مصرف گذشته ای همچون B-52H باید تا سال 2040 خدمت کنه ولی سوپر تامکت در موزه ها باشه . به هر حال رشوه های بویینگ کار خودش رو کرده و سوپرهورنت در ناوها نشست و برخاست می کنند .
خیلی دوست داشتم خلبان میشدم با این عکسا من بردی به ارزوهای قدیمم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
که البته این رهگیر توانمند در امریکا به سال 2006 بازنشسته شده و جای خود را به جنگنده تهاجمی F/A-18 Super Hornet داده است . بسی جای تعجب است که بمب افکن زشت و تاریخ مصرف گذشته ای همچون B-52H باید تا سال 2040 خدمت کنه ولی سوپر تامکت در موزه ها باشه . به هر حال رشوه های بویینگ کار خودش رو کرده و سوپرهورنت در ناوها نشست و برخاست می کنند .
رفیق تامکت به گفته امریکایی ها به خاطر هزینه های بالا بازنشسته شده ولی در واقعیت به خاطر مسائلی که در پنتاگون بوجود اومده بازنشستش کردن وگرنه هنوز هم جنگنده قابلی هست.[cheshmak]