فکرشو بکنین این دو قلو ها بلاخره بدنیا بیان و مادرشون یکیشون رو که بهش اعتقاد داشت رو بزاره توی گهواره آراسته چون جز مومنان بهش بوده و دیگری رو بندازه تو سطل آشغال چون بهش کافر بوده [nishkhand][nishkhand]
ا
نمایش نسخه قابل چاپ
فکرشو بکنین این دو قلو ها بلاخره بدنیا بیان و مادرشون یکیشون رو که بهش اعتقاد داشت رو بزاره توی گهواره آراسته چون جز مومنان بهش بوده و دیگری رو بندازه تو سطل آشغال چون بهش کافر بوده [nishkhand][nishkhand]
ا
پس خدا هم مارو نمیندازه سطل اشغال.
میندازه؟[negaran]
ولی من فکر میکنم میندازه.همونطور که مادری مثلا 2تا پسر داره یکی با محبت یکی بی محبت.مادر در ازای محبت فرزندش اونو یجور دیگه دوست داره و اون فرزندشو که بی محبت هست رو فقط در حد اینکه فرزندش هست دوست داره.تازه زیاد هم نمیشه رابطه ی مادر و فرزندشو با رابطه ی خدا با بندش قیاص کرد چون مسئول قضاوت نهایی بین مادر و فرزند هم خداست.
پس تنبیه وجود داره.
اگه نتوانیم وجود خدا را اثبات کنیم لایق مجازاتیم ؟
به نظر من خدا به صرف اینکه یکی مسلمونه یا....باما برخورد نمی کنه و 80 درصد رو براساس رفتارمون با دیگران میسنجه.همونجوری که معتقدم خدا از مادر خیلی مهربونتره یک مادر فقط به علت اینکه بچه اش قبولش نداشته هیچوقت طردش نمی کنه (اگه مادر باشه)خدا هم هیچوقت هیچیک از بنده هاشو اینجوری تنها نمی ذاره.البته این فقط نظر منه و وابسته به دیدگاهم نسبت به خدام در ذهنمه.
روي بحث وجود خدا زياد بحث نكنيد به بيراهه ميرسد
خداوند وجود دارد و بندگانش رو دوست دارد
اين بندگان هستند كه....
جرات دانستن داشته باش .[golrooz]
اگه شما هم مسلمونید پس باید مثل ما قبول داشته باشید که نظر ما هیچ اهمیتی نداره و فقط نظر قرآنه که حقه و اگه خطا کنی اون دنیا ....
از هیییییییییچ بدی نمی گذره حتی اگه به اندازه ی بند وسط هسته خرما باشه (شماره آیه و سوره اش یادم نیست)
پس به نفعتونه که مسلمون باشید تا از خشم خدا در امان باشید که شرک خدا بدترین گناهه و نماز خوندن اولین چیزیه که پرسش میشه
مهم نیست شما یه پزشکی که ۱ میلیون نفر رو نجات داده
اگه بیخدا باشی کارت تمومه
و البته اگه یه آدم بیکار باشی که بجز مصرف کننده بودن در جامعه هیچ نقشی نداشتی باز مهم نیست
من بهت قول میدم اگه تمام احکام دین رو اجرا کنی مثل هر کدوم از ما که الانم داره این کارو میکنه میری بهشت [shaad]
اگه انگلیسی نصفه و نیمه من اشتباه نکنه به نظرم ترجمه اش این میشه:
هی داداشی, تو فکر میکنی زندگی بعد از تولد وجود داره؟
تو به مامان باور داری؟
--
--
--
-نه, من به این چیزا باور ندارم
من یه بیخدا هستم
منظورمه اینه که, تا حالا اصلا مامان رو دیدی؟