من به عشق اعتقاد ندارم پس ترجیح میدم همه چیز داشته باشم تا عشق
نمایش نسخه قابل چاپ
من به عشق اعتقاد ندارم پس ترجیح میدم همه چیز داشته باشم تا عشق
عقلم میگه همچی جز عشق (چون عشق باید منو درک کنه )ولی احساسم میگه بدون عشق نمیتونم
hamechi e bedune eshgh [shaad]
من هم عشق رو انتخاب میکنم و دوستانی هم که فرمودند طرف دیگر رو انتخاب مبکنند شاید تو شرایطش قرار نگرفتند
و گر نه وقتی بیاد مگه عقلی میمونه که حالا بخوایین تصمیم گیری هم کنید که این طرف یا اون طرف[nishkhand] همه محاسباتتون و برنامه هاتون رو دگرگون میکنه مثل زلزله میتونم تشبیه کنم.
البت یاد آوری این نکته ضروری هست که عشق رو درست تعریف کنید عشق یعنی هر چه هست مال او نه مال ما(و کار نداره دو طرفه هست یا نه این احساس اما اگه دو طرفه باشه میشه سازنده اگه یه طرفه باشه واویلا میشه کوبنده و مخرب).اوکی؟
شاید شما هم مثل من برا خودتون برنامه داشتید اول این کارا بعد اون بعدش حالا میرم تو فکر این چیزا ولی اینجوری نیست، پیششش میاد.پیش گیری هم نداره[nishkhand]
شما رو کسی میکنه که باور نمیکردید بشید
شاید شما رو تخریب کنه، نابود کنه اما وقتی دوباره ساختتون محکم تر شجاع تر جسورتر و... میشید،خلاصه کنم همه ویزگی هاتون رو رفتارتون و ... رو بهتر میکنه.
یه احساس بهت میده که اگه همه اونور رو داشته باشی بهت نمیده ولی با اینور یواش یواش اونرو رو هم بدست میاری دقت کنین دوستان یواش یواش
پس طرفففففف عشق فقط.
بعدشم داره میگه یا این یا عشق نه اینکه حالا این عشق اگه اومد، خوش اومد باید یکی رو انتخاب کنید اینجوری جواب بدین دوستان.
سلام
برای پاسخ به این سوءال به نظرم باید دو نکته از پیش برای ما حل شده باشد
1.هدف چیست؟
2.افکار و درونیات ما بر اساس چه تفکری شکل می گیرند؟ماندگار و قابل تغییر به سوی کمال یا آنی و منفعت گرا؟
بدون شک کسی که عشق را بشناسد و از روزگار و سختی ها و پیشامدهایش تفکری جامع داشته باشد،(عشق)را انتخاب خواهد کرد،چرا که (عشق)زاینده هست و از (هیچ)و یک وجود میرا به(جاودانگی)و (همه)چیز دست خواهد یافت...
بدرود
سلام...[golrooz]
اين سوال بيش از يك جواب داره چند خط داره...
90 درصد ما حد اختلاف بين عشق و دوست داشتن رو نميدونيم...
هرگز فراموش نكنيد عشق يك رابطه يك طرفه است...
و با رسيدن به معشوق پايان ميابد...
عشق هرگز در گذر زمان و برنامه ايجاد نميشود...
يه اتفاق شخصيست بين خودت و خودته...
من به شخصه عشق رو انتخاب ميكنم...
و بعد ساليان عاشقي روزي اون رو با دوست داشتن عوض ميكنم...
چون همسفر عشق شدي؟
هیچ کدام
چون هیچکدام، آدمو به سر منزل اصلی و واقعی نمی رساند نه عشق خالی آدمو خوشبخت می کنه نه این که همه چیز داشته باشی غیر از عشق
پس باید راهی را انتخاب کنیم که ضروریات زندگی را تا حدودی در برداشته باشد
در واقع در زندگی اعتدال باید حفظ شود وگرنه چه آن طرفی باشیم و چه این طرفی به زودی زمین خواهیم خورد
من عشق رو به پول نمی فروشم چون حریص پول نیستم
پول تنهایی میاره...
پس کسایی انتخابش میکنن که از همه متنفرند
من دیگران رو دوست دارم و دیگران هم پس از مرگ من حتما منو یاد خواهند کرد
و از یاد ها نخواهم رفت...
[golrooz]
[tafakor]
ذهنم به جوابی یاری نکرد. هر بار که خواندم error داد !