من نمیگم میتونه بهترین باشه ، ولی نمیگم نمیتونه بهترین باشه !
نظر من اینه : باید به دل انسان بشینه !
نمایش نسخه قابل چاپ
من نمیگم میتونه بهترین باشه ، ولی نمیگم نمیتونه بهترین باشه !
نظر من اینه : باید به دل انسان بشینه !
بنظرم قبل از هر چیز باید این واقعیت را پذیرفت : جفتی که از هر حیث کامل باشد وجودندارد !
همه ما ادم ها به فراخور ظرفیت و اقبالمان از خوان نعمات الهی بهره برده ایم :
یکی هوش و استعداد و تفکر
دیگری مهر و محبت و عاطفه
آن یکی پیچیدگی شخصیت و زیرکی
و آن دیگری صفای باطن و ساده دلی و...
اجزا صورت ظاهری و ترکیب اندام نیز درهمین قاعده میگنجد انسان ها یا زشتند ! یا زیبا و یا معمولی - و درتعیین کیفیت هیچکدام ازین 3 حالت نقشی ندارند اما یک چیز را دارند و چیز دیگررا ندارند
زیبا رویی که نگاه به صورتش هوش از سر ادمی میبرد حتما از صفت ممتاز دیگری بی بهره است
و زشت رویی که دیدنش ملال اور است چه بسا قلبی همچون ایینه داشته باشد
بنظرم برای بله ازدواج بهتر است به زیبایی سیرت توجه شو د تا صورت - چون زیبایی سیرت ماندنی است و هماره ارامش بخش اما زیبایی صورت عاقبت زائل میشود وتکراری
براد پیت هم احتمالا گاهی حوصله یک نگاه ساده به انجلینا جولی را ندارد !این است داستان تکرارزیبایی هایی که عمر جذابیتش کوتاه است
به جمالت نناز به تبی بنده
به مالت نناز به شبی بنده
به نظرم میتونه یکی از ملاک ها باشه . اما بهترین ملاک نه .
واقعا تو زندگی همین شکل هست بعد از مدتی اخلاق طرف بیشتر به چشم میاد
سلام
میتونه از ملاک ها باشه.ولی سیرت زیباست که باعث بهبود در روابط میشه.کما اینکه کسی صورت زیبا داره اما خوش برخورد نیست برعکسش هم میشه اما اگر دقت داشته باشید کسانی که صورت زیبایی دارن گاهی اوقات توجه کنید گاهی اوقات به چهره خودشون مینازن ولی باید گفت این چهره نیست که تا آخر زندگی برای آدم می مونه اخلاو کردار درست هست که همیشه باعث میشه زوج و زوجه در کنار هم با عشق زندگی کنن و به هم احترام بگذارند.زیبایی نیست که احترام میاره و روابط زندگی رو مستجکم میکنه خوش دلی و اخلاق پسندیده هست که باعثش میشه
به نظر من سیرت زیبا بهتر از صورت زیبا هستش
اگه همسر ایندت زیباترین چهره رو داشته باشه ولی اخلاق خوبی نداشته باشه به مرور زمان چهرش در نظر ادم بدترین میشه
بهتر اینه که موقع ازدواج به اخلاق و خصوصیاتش و چیزهای مهمتر از قیافه توجه کنیم.
مطمئنن تاثیر داره هرچند که بهترین ملاک نیست
یه حدیث از حضرت علی داریم که میگه:
زیبایی مرد در عقل او و عقل زن در زیبایی اوست
درود بر همه دوستان...
توجه به این نکته ضروری به نظر میرسه که هم زیبایی و هم اخلاق نسبی هست و انتظارات افراد مختلف با هم متفاوته...
برای انتخاب همسر به طور قطع شخصیت و طرز فکر از بالاترین اهمیت برخورداره...
ولی اینکه میگیم اخلاقش خوب باشه کاملا اشتباهه, چون معیار قطعی ای برای سنجش اخلاق وجود نداره و درست تر اینه که بگیم اخلاقش با اخلاق ما همخونی داشته باشه...
اگه به زبان عامیانه بخوام توضیح بدم احتمالا تا حالا شده دو نفر رو (مثلا تو فیلم) دیده باشین که هردو خیلی بیرحم باشن و پیش خودتون فکر کرده باشید که "این دو تا فقط به درد همدیگه میخورن"
شما در واقع با گفتن این حرف همین مسئله رو تایید کردین...
درسته که رفتار هیچ کدوم از اونها مورد تایید شما و احتمالا اکثریت اطرافیانتون هم نیست ولی مورد تایید خودشون هست و احتمالا بتونن با هم زندگی خوبی رو در کمال بی رحمی داشته باشن!!!!
پس دنبال کسی نگردید که رفتارش در جامعه بیشتر مورد پسنده بلکه دنبال کسی بگردید که بیشتر شخصیتش مورد علاقه ی شماست...
در مورد زیبایی هم یکی از دوستان اشاره کرد و من هم کامل میکنم که زیبایی کاملا یه امر نسبیه و ببینید چهره و کلا ظاهر اون فرد به نظر شما زیباست؟ یا به عبارتی به دل شما میشینه؟
اگه اینطور بود دیگه براتون مهم نباشه که اون فرد در بین اکثریت مردم یه فرد زیبا محسوب میشه یا نه؟
با اشاره به مثال یکی از دوستان بخوام بگم " همه که براد پیت و آنجلینا جولی نیستن"
البته این گفته دوستمون رو اصلا قبول ندارم و هیچ دلیلی نیست که هر کسی یک برتری داشت "حتما" از چند صفت برتر دیگه محروم باشه...نقل قول:
زیبا رویی که نگاه به صورتش هوش از سر ادمی میبرد حتما از صفت ممتاز دیگری بی بهره است
البته این کاملا معقوله که نشه کسی رو پیدا کرد که در همه زمینه ها برتر باشه, چون حتی در یک زمینه هم کسی نمیتونه به چنین حدی برسه چه برسه به همه زمینه ها
مثلا اگه علم رو در نظر بگیریم کی میتونه بگه کدوم دانشمند از همه بهتر بوده؟
نظرات بسیار متفاوتی وجود داره...
یا در مورد زیبایی چهره یه فرد------کی از همه زیباتر بوده و هست؟
باز نظرها یکسان نیست...
(البته حالت خاصی وجود داره که مثلا خودمون رو با انسان های ۱ میلیون سال پیش مقایسه کنیم که میبینیم بدون شک انسان حال حاضر از همه ابعاد بدون استثنا برتره)
ولی اگه منظور این باشه که فردی در چند زمینه بتونه برتر باشه, من این حرف شما رو قبول ندارم
البته باز اینم در شرایطیه که کلی ببینیم نه جزیی
چون هیچ فردی نمیتونه که در تمام زمینه های موجود برتر باشه و حتی نمیتونه در همه زمینه ها حضور داشته باشه / به دلیل فراوانی رشته ها
ولی پیدا کردن کسی که در کل بشه اون رو خوب عنوان کرد فکر نمیکنم سخت باشه
ظاهری خوب, ضریب هوشی بالا و متعاقبا شغلی خوب, وضعیت مالی خوب و موقعیت اجتماعی مطلوب, دارای اخلاق متعادل و زندگی سالم...
وضعیت مالی چیزیه که نباید بهش بی توجه بود ولی به این صورت که باید دید مسئولیت پذیری فرد در چه حدیه؟ و از طرفی شما چقدر بهش علاقه مندید؟
علاقه شما این رو نشون میده که تا چه حد میتونید در سختی ها کنارش باشید به جای اینکه در مقابلش باشید و به عبارتی چقدر در تعدیل شرایط بهش کمک میکنید تا اینکه سعی کنید خودتون رو ازش دور کنید!!!!
و مسئولیت پذیری فرد هم نشون میده که در صورت ایجاد شرایط سخت تا چه حد میشه بهش تکیه کرد...
و خب یه اندوخته ی "معقول" برای شروع زندگی ضروریه!
[golrooz][golrooz][golrooz]
زوج در ظاهر هم باید با هم متناسب باشند . هم از نظر جسمی و هم ظاهری . در عین حال معتقدم که خانم باید زیبایی اش از آقا سر امد باشه .
درسته که معیار های مهم تر و کلیدی تری چون توانمندی فرد در کسب اقتصادی ، تعامل لحتماعی و اخلاق اولویت بیشتری رو داراست در عین حال تیپ و ظاهر طرفین باید با یکدیگر همخوانی داشته باشند . قیافه ی ظاهری درسته که بعد مدتی عادی میشه درعین حال باید مورد قبول باشد تا ناهمگونی ها بعد از مدتی زندگی را دجار چالش نسازند
در یکی از سخنرانی های یکی از روانشناسان موفق کشور شنیدم که جذابیت هایی که در طرفین قبل از ازدواج ،امتیاز محسوب میشوند تنها بین 4 تا 11 ماه اعتبار دارند
یعنی زیبایی ،وضعیت مالی ،شغل و ... پس از 11 ماه برای زوجین بی ارزش میشوند
ولی برای بیشتر مردم ،معیار های زیادی در ازدواج مطرح میشود که زیبایی تنها یکی از آنهاست
ولی وضع مالی برای من زیاد مهم نیست
دوست خوبم شما که با این عبارت خود :
این جمله خودرا نقض کرده اید !نقل قول:
smart_boyالبته این کاملا معقوله که نشه کسی رو پیدا کرد که در همه زمینه ها برتر باشه, چون حتی در یک زمینه هم کسی نمیتونه به چنین حدی برسه چه برسه به همه زمینه ها چون هیچ فردی نمیتونه که در تمام زمینه های موجود برتر باشه
اصولا تمامی محسنات در یک انسان قابل جمع شدن نیست اگرچه زیبایی ظاهری الزاما برتری نیست وحداکثر میتوان بعنوان یک امتیاز به ان نگاه کرد اما اشاره بنده به همین بود که کسی که اززیبایی بهره برده لاجرم نقیصه دیگری دارد که شما علیرغم انکه فرمودی قبول نداری بر ان مهر تایید زدی !نقل قول:
البته این گفته دوستمون رو اصلا قبول ندارم و هیچ دلیلی نیست که هر کسی یک برتری داشت "حتما" از چند صفت برتر دیگه محروم باشه..
خب این روشن است که همه براد پیت و انجلینا جولی نیستن ! اما مسلما این دو نیز مانند سایر انسان ها کشش وجذابیت زیبایی درحوزه روابط زن و شوهری برایشان محدود است شاهد مثال اینکه چرا بعضی از ستاره های سینما و یا حتی اشخاص عادی که زیبا هستند عاقبت کارشان به جدایی میکشد ! لابد اگر زیبایی باعث استحکام زندگی بود اصلا نباید طلاق و جدایی رخ میداد درحالی که در عمل چنین نیست !نقل قول:
با اشاره به مثال یکی از دوستان بخوام بگم " همه که براد پیت و آنجلینا جولی نیستن"
زندگی دووجه دارد قبل از ازدواج - بعد از ازدواج !
تا قبل از ازدواج همه چیز طرف مقابل زیباست و هرر فتارش دلنشین - اما مدتی پس از ازدواج و همخونه شدن همه این زیبایی ها و رفتار دلنشین عادی میشود تا حدی که روابط زوجین بیشتربه روابط خواهر و برادری میماند
این را از کسی که همسرزیبا رویی دارد بپرسید اگر صادقانه بخواهد پاسخ دهد مسلما خواهد گفت که چنین است وزیبایی همسرش برای دیگران جذاب است نه او
پس پر بیراه نگفتم که براد پیت هم بعد از 2 تا بچه گاهی حوصله نگاه کردن به همسرش را هم ندارد ! حتی اگر انجلینا جولی باشد -مثل بقیه !
این قاعده مطلق نیست اما نسبت عموم من وجه دارد همین اندازه نسبیت مهم است و فرایند ان پس از مدتی اساسا تلقی ادمی از زیبایی را تغییر میدهد