تو تاريخ نقاشي بايد ديد اجراي پرسپكتيو ونمايش گودي وبرجستگي و نمايش بعد (bod) فضايي از حدود چه سالهايي رواج پيداكرده؟
1300 سال به نظرم تخيليه.ميشه آثار نقاشان قرن 6 ميلادي رو از لحاظ اجراي پرسپكتيو ونمايش بعد با اين تصوير مقايسه كرد.
نمایش نسخه قابل چاپ
تو تاريخ نقاشي بايد ديد اجراي پرسپكتيو ونمايش گودي وبرجستگي و نمايش بعد (bod) فضايي از حدود چه سالهايي رواج پيداكرده؟
1300 سال به نظرم تخيليه.ميشه آثار نقاشان قرن 6 ميلادي رو از لحاظ اجراي پرسپكتيو ونمايش بعد با اين تصوير مقايسه كرد.
با عرض سلام خدمت همه دوستان خوبم
همونطور که همه دوستان اتفاق نظر دارند به نظر من هم این عکس واقعی نیست
دلیلم هم اینه که تا اونجایی که من قیافه عرب ها رو دیدم نژاد عرب چنین قیافه ای نداره
بیایید این بحث رو با یه صلوات ختمش کنید و ارزو کنیم یه روزی موفق به چهره اقا امام حسین بشیم!
از همه دوستان بابت نظراتشون خیلی خیلی ممنونم
منم فکر میکنم آقا عرفان درست میگن
برای عاقبت بخیر شدن خودتون صلوات
انشاالله که همتون از یارای با وفای آقا امام زمان باشید دوستای گلم
من خودم به واقعی بودن این تصویر ایمان دارم معتبرترین شمایل موجود در ایران در مسجد انصارالحسین واقع درجنوب تهران خ هلال احمر وخ عباسی هست وفقط شب هفت محرم وشب عاشورا باز میشود و دلیل ایمان داشتنم به این عکس این اینه که چند سال پیش این مسجد دچار آتش سوزی شد وتنها چیزی که دچار سوختگی نشد همین تصویر بود اگه این معجزه نیست پس چیه؟میتونید برید وتحقیق کنید واما در مورد زیبایی امام من این را قبول دارم امام حسین زیبا بود ولی تو 65 سالگی و به فجیح ترین شکل ممکن شهید شد و این روی چهره اش تاثیر گذار باشه و البته تصویر نمیتونه بگه امام زیبا نبوده
من خودم به واقعی بودن این تصویر ایمان دارم معتبرترین شمایل موجود در ایران در مسجد انصارالحسین واقع درجنوب تهران خ هلال احمر وخ عباسی هست وفقط شب هفت محرم وشب عاشورا باز میشود و دلیل ایمان داشتنم به این عکس این اینه که چند سال پیش این مسجد دچار آتش سوزی شد وتنها چیزی که دچار سوختگی نشد همین تصویر بود اگه این معجزه نیست پس چیه؟میتونید برید وتحقیق کنید واما در مورد زیبایی امام من این را قبول دارم امام حسین زیبا بود ولی تو 65 سالگی و به فجیح ترین شکل ممکن شهید شد و این روی چهره اش تاثیر گذار باشه و البته تصویر نمیتونه بگه امام زیبا نبوده
من که عکس امام حسین رو تا حالا ندیدم و با دیدن این عکس نمیتونم بگم که شمایل امام حسین نیست
ایشون هم یه انسان بودن و میان ما آدما مثل ما ها زندگی کردن از ایشون تصویر خیالی برای خودتون نسازید
زیبایی شون معنویتشون بوده نه در چهره
الکیه اســـــــــــــــــــاس
اره امام حسين ما قشنگتر بوده.اين عكس يه حاليه.من ميترسم ازش!يعني واقعيه!من باورم نميشه.
دوستان عزیز حالا این چه سر مبارک امام حسین (ع) باشد یا نه..مهم نیسیت..مگه شما امام حسین رو به خاطر خشکلیش دوست دارین اگه اینطوره شما اون مجنونه هواس بازین که پی لیلی ها ی زیادی رفت..به نظرم این یه امتحانه حسینیه..که کسانی که ادعای دوست داشتن و محب بودن میکنن سنجیده شند .حسین و باید به خاطر حسین بودنش دوست داشت و راهی که نشانمان داد..البته فراموش نشود که این عکس از خیلی از مراجع رد شده است..طبق گفته خود مسیحی ها ..نقاش با این که سر مبارک رو در اختیار داشت با زهم از کشیدن ان عاجز بود..وقتی از سر جدا شد..از تخیلات ذهن خود عکسی کشید.از نظر علمی هم اون موقع عکس 3 بعد وجود نداشته..که جزئیات و نشون بده..پس دروغی محض نیست برای تشویش اذهان مسامانان..موفق باشید