پاسخ : یادگیری چند زبان به صورت همزمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haniko
گزینه اولو زدم
به نظرم با توجه به ذهن قیاسی که ما انسان ها داریم،با قیاس گرامر ها و کلمات زبان های مختلف در یادگیری کمکمون میکنه
این قیاس به صورت هم زمان خودش مشکل ایجاد نمیکنه؟
یعنی بهتر نیست یکی یاد بگیریم بعد بریم بعدی؟
------------------------------------------------------------
این بهتر شدن رو من یکی نمیفهمم یعنی شما ها میخواین یه زبان یاد بگیرید میرید یکی دیگه هم باهاش یاد میگیرید؟
یا اینکه اگه مجبور باشید 2 یا بیشتر تا یاد بگیرید با هم شروع میکنید؟؟
گزینه های نظر سنجی خیلی خوب منظور رو نمیرسونن.
منظورم از گزینه اول:
وقتی چند تا زبان رو با هم یاد میگیرید نتیجه از وقتی که جدا گانه همون چند تا زبان رو یاد میگیرید بهتره.
منظورم از گزینه دوم:
یاد گرفتن چند تا زبان با هم موجب میشه سرعت دقت یادگیری کم شه یا سایر عوامل منفی موجب شه
هیچکدام یعنی بستگی به آدم و زبان و سن و غیره و غیره داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b a h a r
مهم اینه که وقتی شما رای دادی فقط 50 درصد آرا موافقت بود و این آرای موافق هیچ وقت صد در صد نمیشه.اما من برای دقایقی اکثریت غالب و قاطع رو تجربه نمودم.
[nishkhand]
حالا میشه بگید این احساس بهتر یاد گرفتن یعنی چی؟
یعنی هر دو تا یا چند تا بهتر میشه؟
یکیش بهتر میشه؟
زمان چی اون مساله نیست؟
یعنی اگه مثلا بخوای فرانسه یاد بگیری برای بهتر آموختن میری و مثلا روسی هم یاد میگیری؟
حالا خودت که یه پا اوستایی تو زبان دیگه اون که حرفی درش نیست
ببین من بچگی زبانو شروع کردم و خوب یاد گرفتم بعد کلا ولش کردم دوباره یادآوری کردم و یاد گرفتم باز ول کردم و یادم رفت
بعد شروع کردم با یه زبان دیگه خوندن خیلی بهتر یادم موند و حتی اون یکی زبان (بین المللی نیست) خیلی بهتر یاد گرفتم یعنی سریعتر از اون که فکرشو میکردم.
من فکر می کنم فرانسه با انگلیسی خیلی به هم نزدیک باشن.
منم گزینه اول رو انتخاب کردم .
برای کسی که دوست داشته باشه ، نفس قضیه مهمه نه پز دادن .
مثه این می مونه به کسی که به شیرینی پزی علاقه داره بگی ضرورت نداره کلاس بری .همین اندک اطلاعات کارت رو راه میندازه .
این که میگن یه فرد دستو پا شکسته میفهمه اشتباهه چون زبان درس نیست که بگی یک ماه یا چند تا کلاس و کتاب برای کار کردن دارمو بعدش یاد میگیرم کسی که خودش دنبال یاد گرفتن و سر در آوردن باشه حتما هم یاد میگیره و اول منظور رسونده و بعد صحبت کردن و با این که بگی من یک سال میخونم تا یاد بگیرم درست نمیشه چون نباید بهش به دید درس و مدرک نگاه کرد تا واقعا یاد بگیری و مدتش به خود فرد بستگی داره
من خودم 4 زبان بلدم (البته اگه فارسی و ترکی رو حساب کنیم)من خودم المانی و انگلیسیرو تقریبآ هم زمان یاد گرفتم اولش سخته ولی بعدها میشه عادت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ارغنون
چند وقت پیش یکی پرسید چند تا زبان رو موازی یاد گرفتن خوبه یا بد؟؟
خب من باید بگم به اون دوست خوبم که من البته به فکر جواب دادن بودم ولی خیلی طول کشید که به یه نتیجه درست برسم.[tafakor]
من خودم باید اعتراف کنم خیلی زبان بلد بودن خیلی هم فایده نداره مگر اینکه اهداف خاصی داشته باشه.
مثل شرایط استخدام روسای سازمانهای جهانی و یا تجارت بین الملل بعضی وقتا گردشگری و تحقیق های زبان شناختی
البته کلاس گذاشتن[nadidan]
یک بحث استعدادم مطرحه ببین دوست خوبم وقت لازم برای آموختن زبانهای اروپایی حدود 5ساله در مورد شرق اوضاع بدتره و 12 سالی طول میکشه.مگر اینکه واقعا نابغه باشی.
البته حفظ کردن چند تا جمله برای احوال پرسی خیلی هم سخت نیستا.و البته خوب هم هست.
انتخاب زبون ها هم مهمه مثلا کسی همزمان روسی و چینی و عربی رو یاد نمیگیره.
زبان هایی مثل "ایتالیایی اسپانیایی پرتقالی رومانیایی فرانسه" چون جزو یک خانواده ی زبانی هستند(خانواده ی زبان های رومانس) لغات شبیه به هم زیادی دارند و این باعث میشه که در یادگیری قاطی کنید .البته من قاطی نکردم و لغات مشترک کمک هم کرد.
تسلط داشتن به یک زبان وفهمیدن نسبتا کامل آن بهتر از این است که چند زبان را به صورت ناقص و دست پا شکسته یاد بگیری.
در ضمن اینکه آدم میخواد چند تا زبان را بدون دلیل خاصی یاد بگیره به نظر من یه حسیه که میخواد خودش را نشون بده و ابراز وجود کنه یا به قول معروف کلاس بذاره که به نظر من آدم هیچ وقت اینطوری موفق نمیشه چون علم رو نباید به خاطر فخر فروشی به دیگران یاد گرفت چون اصلا هدف علم و دانش و آگاهی این نیست .پس اگر بخواهید با نیت کلاس گذاشتن و این حرفها زبان یاد بگیرید شک نکنید که موفق نمی شوید.
یه چیز دیگه هم برای جلوگیری از ابهام
تو یه برهه ی زمانی خاص من به شخصه دوست داشتم مهارتم رو نشون بدم و هی زبان یاد بگیرم.
الان میبینم نه نیازی بهش هست نه فایده ای داره.
اینا درست یا غلط صرفا نظر من با تمام بی سوادی و بی تجربگیم بود.
منتظر نظرات همه صاحب نظرا هستم.[esteghbal]
خیلی خیلی ممنون[golrooz]
---------------------------------------------
الان که فقط خودم به نظر سنجی رای دادم خیلی کیف میده صد درصد آرا نظر موافق خودمه[bamazegi]
به نظر شما اگه یکی بخواد یه زبان و یه گویش مثل اذری رو باهم یاد بگیره چی؟
یادگیری این دوتا هم زمان خوبه یانه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arghavan2
به نظر شما اگه یکی بخواد یه زبان و یه گویش مثل اذری رو باهم یاد بگیره چی؟
یادگیری این دوتا هم زمان خوبه یانه؟
دوست خوبم ....آذری یک گویش نیست ... آذری یک زبان است .....و زبان آذری دارای گویشهای مختلفی است.....
ممنونم از نظرت[golrooz]
خب یادگیری زبان اذری همزمان با انگیلیسی مشکلساز نیست ؟