پاسخ : علت اصلی ماجرای پارک آب و آتش چیست؟(با درج نظرات خوانندگان خبر)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
خب یعنی تهران تئاتر و یا سینما به اندازه ی کافی نداره که این جوون ها بیان پارک آب بازی کنن ؟ [tafakor]
به نظرت با راه اندازی یه سینما مشکل حل میشه ؟
توی تهران که هر روز یه کنسرت توی برج میلاد برگذار میشه ...!
توی جاهای دیگه هم خیلی بیشتر برگذار میشه ... پس مشکل نباید کنسرت باشه ...
ما که با دوستان هر هفته استخر میرفتیم ... با هزینه ی 8000 تومن توی تهران.
تازه قبل از عید 6000 تومن بود جدیدا 2000 تومن گرون کردن.
استخر هم ماشا الله تو تهران کم نیست که بگیم مشکل کمبود استخره .!
خودت که بهتر در جریانی موزه ها خالیه ... کسی هم سر نمی زنه ، قیمتشم مگه چقدره که جوون ها نتونن برن موزه ؟
خب به نظر من اینها نمی تونه دلیل چنین تجمعی باشه ...
برای این هم دلایل خودم رو دارم ...
ببین اگه این تجمع مختلط نبود و فقط پسرا یا دخترا دور هم آب بازی می کردن حق با شما بود و می گفتیم که امکانات ندارن و استخر و ... کمه.
مشکلی که ما الان داریم اینه که با عرض پوزش جوون های ما ماجرا جو شدن ...
دوستم هفته ی پیش رفته بود دوبی میگفت خدا قسمت کسی نکنه ، کم ظرفیت ترین ها ایرانی ها بودن اونجا.
درسته حجاب درست و حسابی رعایت نمیشد توسط خانم ها ولی کسی جز اتباع ایرانی بی جنبه بازی در نمیاورد ... در چند صحنه می گفت خجالت کشیدم که ایرانی هستم و اینها هم وطن های ما هستن که اینجور رفتارهای زننده رو از خودشون نشون میدن.!
اونم در جایی که حجاب معنی چندانی نداره ...
به نظر من متاسفانه جوون های ما دوست دارن ماجرا جویی کنن نه تفریح سالم.
ماجرا جویی یعنی که تلافی اینکه در مکان های ورزشی زن و مرد جدا هستن رو در جاهایی مثل پارک در بیارن..!
برای من این دلیل اصلا قانع کننده نیست که با راه اندازی باشگاه های ورزشی و ... این تجمعات که تو عرف جامعه ی ما نیست تموم بشه .!
چون این جوون ها به مکان ورزشی نیاز ندارن به ارتباط با جنس مخالف به هر قیمتی نیاز دارن...
چیزی که در خارج آزاده و اینجا نه ...
غیر از اینه ؟
اگه غیر از اینه خیلی دوست دارم اثبات کنید که منه نوعی واقعا قانع بشم.
ممنون از لطفتون [shaad]
اقا مصطفی شما مطمنی همه جوانان میتونن 8000 تومان نه اصلا همون 6000 هزار تومان رو رو بپردازن ؟؟؟
مطمنا خیلی هم ندارن من میدونم ...
دولت همون یک کارت تهیه کنه برای جوانان بیشتر هزینه رو بپردازه مطمنا خیرش به خود دولت میرسه !
نقل از کمبود استخر نیست اقا مصطفی ...
نقل نداشتن هزینه هست مگر چند تا از جوانان میتونن روزی که نه
هفته ای یک بار با 8000 تومان برن استخر.....
تازه هزینه هزینه تهیه لباس شنا و هزینه های جانبی دیگه هست...
عینک شنا و ......
باور کن خیلی ها از نداشتن هزینه نمیتونن برن باشگاه چون تا وارد باشگاه بشی هزینه بیمه 5000 هزار تومانه که اونو دستی میگیرن و البته می مونه هزینه خود رشته ورزشی....
مثلا شنا ماهی 120 هزار تومان پرداختش برای همه امکان پذیر نیست[nadidan] ....
استخر دولتی که خیلی نیاز به بازسازی داره و و همون هم گاهی پرداختش سخته !
بله در برج میلاد کنسرت هست تا شما هزینه اون کنسرت رو میدونی !![tafakor]
اقا مصطفی نقل از هزینه هاست نه اینکه کنسرت نیست !!
همین جناب علی رضا عصار چند وقتی پیش شیراز کنسرت داشت بیلطش 40 هزار تومان بود خب جوان مطمنا دوس داره بره ولی 40 هزار تومان براش سخته.....
خب اگه بخوات با خانواده بره باید نیمی از حقوق خانواده صرف خرید بیلط بشه....!!پس قیدش میزنه[nadidan]
مثلا بیلط موزه 3000 هزار تومان هست البته موزه 500 تومانی هست ولی همون 3000 هزار تومانی رو در نظر بگیر با پدر و مادر بخوات بره 9000 تومان میشه !!
خب معلومه که پیش خودش دو دو تا چهار میکنه میبینه صرف نمیکنه بره موزه !!
خب سر نزدن به موزه به خاطر عدم استقبال خود مسولین و تبلیغ نکردن برای موزه هست !
باید فرهنگ سازی بشه که دیدن تاریخ گاهی لذت بخشه و هم سرگرم کننده !!
خب اطلاع رسانی در این زمینه کمتر هست !!
هر چند من در مسولیت خودم در موزه خیلی وقت برای تهیه بروشور گذاشتم خب نتیجه بد نبود ولی مگه چقدر موزه بودجه داره که همش سر تبلیغ بره !!
هزینه های موزه به شرح زیر هست
1.حقوق کارمندان
2.هزینه کاوش های باستان شناسی در ارتباط با موزه
3.هزینه تهیه ویترین های موزه
4.هزینه تجهیزات شامل دزدگیر و شیشه های خاص و ....
..........خیلی هست اینا عمده هزینه هاست ....
وقتی شما در باشگاه به امید قهرمان شدن وارد یک رشته میشدید میشه از خیلی از وقایع گذر کرد چون جوان هدف داره !!.....
ولی هزینه باشگاه نداره و اینکه استعداد یابی در بعضی زمینه ها پارتی بازی شده....ولی من مطمنم باشگاه جواب میده....
مثلا بدنسازی با وسایل در شیراز ماهانه 70 تا 100 هزار تومان هست و دولتی 35 هزار تومان
ببینید اقا مصطفی هر دو تاش برای همه مقدور نیست پرداختشون !!
این یک واقعیته[nadidan]
در رابطه با واقعه پیش اومده در تهران بله من قبول دارم خیلی نامناسب بودن اینو قبول دارم و خودم هم ناراحتم که چرا عده ای شان خودشون بخصوص خانما بردن زیر سوال...
.ولی تعمیم دادن همه به این ماجرا کمی بی انصافی هست دیگه !!
من میدونم بعضی ها متاسفانه بی جنبه هستن ولی خب مددکاران اجتماعی میتوانند با برنامه اصولی کمی جنبه به بعضی ها القا کنند.....هر چند عده ای اصلا طالب نیستن و هرگز هم درست نمیشن[nadidan]
اینجا منظور کل جوانان هست نه عده ای خاص که دنبال ماجراجویی هستن ....
[golrooz]
نقل قول:
اقا مصطفی شما مطمنی همه جوانان میتونن 8000 تومان نه اصلا همون 6000 هزار تومان رو رو بپردازن ؟؟؟
مطمنا خیلی هم ندارن من میدونم ...
اون جوون هایی که تو پارک آب و آتش اومده بودن از وضع ظاهریشون مشخص بود که دارن و اینقدرا ندار نیستن [nadidan]
اما قیمت بلیط کنسرت ها رو قبول دارم اینم باز دست خواننده های کشور ماست که قیمت ها رو نجومی میگن .!
بازم میگم جوون هایی که تو پارک آب و آتش اومده بودن اینقدرا وضعیت مالیشون به نظر بد نمیومد...
نقل قول:
اینجا منظور کل جوانان هست نه عده ای خاص که دنبال ماجراجویی هستن ....
[golrooz]
درسته منظور باید کل جامعه ی جوانان باشه.
به نظر من اگه دولت بتونه در قدم اول کار و اشتغال رو برای همه فراهم کنه که چنین قصدی رو هم دارن می تونیم موفق تر از تهیه ی استخر مجانی و ... عمل کنیم.
به نظرم بودجه های سرگرمی رو اگه تو اشتغالزایی هزینه کنیم اینجوری وضع اقتصادی جوون ها هم بالا میره و دیگه قیمت 8000 تومن استخر برای همه ارزون تر به چشم میاد...
به نظر من اولویت کاری باید کار باشه یا همون جهاد اقتصادی ...
[tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
niloofar15
نميدونم اين مسئله بد نيست ولي تو جامعه ما بد جا افتاده و ب نظر من جنبه هم ندارن !! ولي اگه توي عکس ها نگاه کنيد چنتا پسر علامت شيطان پرستارو در اوردن خب يعني چي؟ شما فک ميکني دليل اصليش بيکاريشون؟ اينا همش شعاره ک جوونا چيکار کنن !! اينا تهران بودن آيا نميتونستن ب جا همين باهم بازي کنند(پسرا با پسرا و . . .)يا چرا دنبال ورزش هاي مهيج مث جامپينگ و پارکور و ... نرن !!؟ مگه اينا تفريح نيس؟ ;)يا مثلا دوچرخه سواري يا اسکيت ؟؟؟؟
من ک خودم ترجيح ميدم ب جا اين کارا برم دنبال ورزش هاي مهيج !
البته 20:30نشون داد گرفتنشون ![nishkhand]
موافقم کاملا[tashvigh][tashvigh][tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
اون جوون هایی که تو پارک آب و آتش اومده بودن از وضع ظاهریشون مشخص بود که دارن و اینقدرا ندار نیستن [nadidan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
اما قیمت بلیط کنسرت ها رو قبول دارم اینم باز دست خواننده های کشور ماست که قیمت ها رو نجومی میگن .!
بازم میگم جوون هایی که تو پارک آب و آتش اومده بودن اینقدرا وضعیت مالیشون به نظر بد نمیومد...
به نظر من اگه دولت بتونه در قدم اول کار و اشتغال رو برای همه فراهم کنه که چنین قصدی رو هم دارن می تونیم موفق تر از تهیه ی استخر مجانی و ... عمل کنیم.
به نظرم بودجه های سرگرمی رو اگه تو اشتغالزایی هزینه کنیم اینجوری وضع اقتصادی جوون ها هم بالا میره و دیگه قیمت 8000 تومن استخر برای همه ارزون تر به چشم میاد...
همه ما می دونیم که مشکل جوونای کشور یه مشکل بزرگه . همه حرفهایی که درسته و تازه این حرفهای چن نفره اگه همه بخوان مشکلات رو بگن مطمئن باشید تو 1000 صفحه هم جا نمیشه . اما من یه سوال دارم دوستان اگه می تونن سوال من رو مستقیم جواب بدن .
از فردا همه ما میریم اونجا پارک اب و اتش با تفنگ اب پاش و بادکنک و ... هرروز و هرروز میریم و اب بازی میکنیم . بعد از یک سال باهم میایم اینجا و نتیجه گیری میکنیم . ایا هیچ چیز عوض میشه ؟ بلیط استخر ارزون میشه ؟ بلیط کنسرت چی ؟ مسئولین به فکر ما می افتن .؟؟؟؟؟؟
چی عوض میشه ؟
اگه این افرادی که من دیدم سنشون به نونهالا می خورد من میگفتم خوب عقلشون نمیرسه . اما اینا بیشتر به جوون و بزرگسال میخوردن !!!!
بابا اینا اکثرا به سن دانشجوا میخوردن .
اگه اعتراضی هست بیان جمع بشن بگن این کارو بکنید این کارو نکنید پلاکارد بردارن جلو در وزارتخونه ها !
اینجوری میخاید کشورتونو بسازید ؟؟؟؟؟ تو دانشگاه خودمون یه دانشجو بعد از ساعت 9 که اتوبوس های دانشگاه شیفتشون تمومه رفت بیرون یه ماشین سوار شد و یه بلایی هم سرش اوردن .به صبح نکشید بچه ها با پلاکارد و .... بی غیرت خوندن بعضی ها کاری کردن رییس بیاد پایین بااین که موضوع به دانشگاه ربطی نداشت کاری کردن فرماندهی انتظامی بیاد جواب بده .تا اعدام یارو تجمع بود و سر کلاس نرفتن . بعد غذای سلف و .....
اینجوری اعتراض می کنن .
بابا اینا جوونای تحصیل کرده ی مملکتن . شبیه این میمونه که از کسی خواستگاری کنی بهت جواب رد بده توهم برای نشون دادن اعتراضت بری رو پل چاقو چاقو کنیش یا اسید بپاشی رو صورتش ؟
این جوابش نیست . این راهش نیست
توی بعضی شهرها حتی کنسرت هم برگزار نمیشه
مشهد یکی از اون شهر هاست
به لطف امام جمعه محترم مشهد توی مشهد هیچ کنستی برگزار نمیشه که چند نفر برن تماشا
همه ی کنسرت های که خواننده ها می خوان برگزار کنن در فاصله 150 کیلومتری مشهد یعنی توی نیشابور برگزار میشه که کمتر از مشهد این همه راه رو
یعنی یکی از کلان شهر های کشور توش نباید 2 تا کنسرت یا جنگ خنده برگزار بشه
این انصافه ؟؟؟!!!
پش به جز قیمت این مسئله رو هم باید در نظر گرفت
یه چیز دیگه هم هست
به نظر من همه ی مشکل جوون ها از تفریح نیست
امید به زندگی و امید به زندگی راحت داشتن در اینده , امید به داشتن کار مناسب که باعث پیدا کردن توان رفتن به زیر یک سقف با همسر رو داشته باشه
جامعه به ناکجا اباد داره میره که این خیلی خطرناکه
درس شده وسیله رفتن به دانشگاه و خوش گذرانی
من خودم به شخصا بعضی وقتها برای داشتن کار مناسب و زندگی راحت از زندگی نامید میشم چون میبینم با ماهی 300 هزار تومان شکم خودم رو نمی تونم سیر کنم
به شخصا زندگی برای من شده کابوس
آب بازی خوب است اما به شرط ...
ما در دین مبین اسلام داریم که آب را فرستادیم برایتان برای پاکیزگی ، خداوند شادی بندگان خویش را دوست دارد ، تفریح های حلال سبب تعالی روح و جسم می شود . پس بنابر این در اسلام نه با آب مشکل داریم نه با تفریح مشکل داریم نه با آب بازی، ولی وقتی ماجرا در هم می پیچد که آب ، آب بازی و تفریح و شوخی با ابتذال و اختلاط محرم و نامحرم و بد حجابی و بی عفتی قاطی شود و هر چه حریم است نابود و با خیال آسوده بنشینی و آب بازی کنی . زیر پا گذاشتن قوانین بد است ، هتک حرمت جامعه بد است ابتذال بد است نه آب بازی و شوخی و تفریح ...
حال بیایم ماجرای بوستان آب و آتش را از منظری دیگر ببینیم :
عده ای جوان ایرانی و نه غربی عده ای جوان همین مملکت که نه قصدی داشتند نه خطی و ربطی رفتند به یک پارک وطنی تفریحات سالم ولی به دلیل گرمای بیش از حد دست و صورت خود را خیس می کنند بعد یکی از پسر ها که قصد کمک داشته به یک دختری نا خواسته او را حل می می دهد و درون حوض آب می افتد بعد از آن جا پسران و دختران شروع به آب بازی می کنند و چنین بلبشویی به وجود می آید . به راستی کجای این ماجرا اشکال شرعی داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!
حال باید در کنار این ماجرای سلیس و روان چند نکته را هم مد نظر قرار دهید انوقت همه را با هم ببینید :
اینجا ایران است نه جای دیگر
خاک این جا حرمت دارد و باید حرمتش را حفظ کرد .
این جا مملکت اسلامی است و دین ما اجازه نمی دهد که هنجار ها و شرعیت آن دچار لغزش شود
این جا اختلاط دختر و پسر نهی شده است
این جا بد حجابی مورد آزار بسیاری از افراد اعم از خانواده ها و شهروندان است
این جا شوخی بد نیست ولی باید به جا درست و در چهارچوب باشد .
این جا همه آزاد هستند مگر آن که از خط قرمز ها عبور کنند مثل هر جای دیگر
این جا دل خیلی ها سوخته است و چشم خیلی ها در انتظار حفظ حرمت فرزندان و همسران شهیدشان
این جا ایران است مثل همه جا با این تفاوت که ایرانی کاری نمی کند که دل ایرانی دیگر بلرزد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
بله اقا مصطفی مطمنا با ایجاد شغل های جدید خیلی ها می تونن حالا استخر و باشگاه مجانی هم نه همون قیمت اصولی رو پردازش کنن.....اینجاست از خیلی موارد جلوگیری میشه .....[tashvigh]
دقیقا بازم برمیگردم به همون معضل و مشکل اصلی اجتماع ما ...اشغال به کار....[negaran]
امیدوارم مسولینی که در صدر هستن برای بهتر شدن مسایلی که فقط و فقط با یافتن کار حل میشه همون جهاد اقتصادی رو اجرا کنند....چون هر کار پایه ای که در کشور انجام بشه نتیجه خوبش به همون اجتماع میرسه ![golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
* Robo milad *
[tashvigh]
موافقم کاملا[tashvigh][tashvigh][tashvigh]
ممنونم[golrooz]
من این کارو هر جا گفتم بهم خندیدن ولی دیدید اخر هم به معضل کار همه برگشتن ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NameEly
من این کارو هر جا گفتم بهم خندیدن ولی دیدید اخر هم به معضل کار همه برگشتن ؟؟
مطمنا اقا الیاس گل هر جا اشتغال بود همه هدفدارتر و امیدوارانه تر می تونن به زندگی پپردازن چون با درامد حاصل از کار میشه ی زندگی بهتر درست کرد....
وقتی اشتغال نبود وقتایی که میتونه صرف سازندگی خود فرد دراخر اجتماع بشه صرف مسایلی میشه که گاها میشه ی معضل برای خود اجتماع
[golrooz]