البته سیستمی در جنگنده نصب شده که یکی کپی خودشو چند متر اونورتر از خودش ملاحظه می کنید مثله اینکه دوتاس.
نمایش نسخه قابل چاپ
البته سیستمی در جنگنده نصب شده که یکی کپی خودشو چند متر اونورتر از خودش ملاحظه می کنید مثله اینکه دوتاس.
زودتر میگفتی کچل شدم!!![nishkhand]
با بالون نمیشه
چون توی رادار هر جسمی به تفکیک سرعت و جرم احتمالی و جهت حرکت ومکانی که روی نقشه داره
نام گذاری ورنگبندی میشه
ولی سرعت بالون که به سرعت هواپیما نمیرسه
برای همین هم میگم باید هواپیمایی باشه که سرعتی داشته باشه که رادار دشمن فریب بخوره یا
هواپیمای خودی سرعتشو خیلی بالا نبره که رادار دشمن همه رو هواپیما ببینه
که اونوقت یه مشکل پیش میاد اونم برد هواپیماهای کوچیکه
که راه حلش همون کانتینر های حمل کننده وایستگاه سیاره
که همیشه در مناتق مرزی هستند وفرق ظاهری با کانتینر های تجاری ندارن
وهر هفته جاشونو تغییر میدن که شناساییشون سخت بشه وبه قولی تابلو نباشن
هزینه طراحی وساخت 5 تا از این هواپیماها +تجهیزاتی که برای پرواز باید داخل کانتینر سوارشه
فکرکنم حداقل 50 میلیون تومن باشه البته من نمیتونم درست تخمین بزنم چون استانداردهای پروازیه
ایران رو نمیدونم و تا حالا هواپیمای کنترلی هم نساختم
برای جواب سوالتون باید بگم با ماکت و تولید گرما روکوه و... نمیشه چون تو رادار سرعت هم مد نظره
ارتفاع از سطح زمین هم مورد نظره
تورادار های جدید یکی کپی خودش چند متر اونور تر هم قابل کشفه چون دقیقا حرکات اصلی رو تکرار میکنه
سرعت یه مشکل بزرگه ولی سطح مقطع راداری رو چه طوری میشه افزایش داد؟
اولا این دکمه تشکر خیلی اختراع خوبیه [tashvigh]
دوما خیلی راحت میشه افزایش داد
مثلا ایینه های منحنی نیم کره یا شبیه دیش داخل بدنه که البته یکم احمقانه به نظر میاد
یا بدنه رو با ورق الومینیوم بسازیم و بعد سطحشو یکم صاف کنیم تا بازتابش خوب بشه
اگه یه ایینه تو فاصله 1کیلومتری یه رادار با برد 500متر بزاری البته ایینه منحنی تورادارت دیده میشه
اصلا چرا با یه فرستنده مجازی رادار رو تحت کنترل درنیاریم ها؟
اگر اون مانع مون یه فرستنده راداری قابل حمل داشته باشه میتونه سیگنال هایی بفرسته که تو گیرنده دشمن شکل های مجازی نشون بده!
بله شما درست میگید
منم بهش فکر کردم اولش اینجوری بهش نگاه کردم
میشه اما به شرطی که دقیقا طول موج -فرکانس -نوع رادار-فاصله تا رادار-انر÷ی امواج و برد رادار دشمن رو در ثانیه بدونین پس هزینش زیاده و ساختش پیچیده و کاراییش واجراش اما و اگر و شاید وباید زیاد داره ودر واقع اجرا کردنش زمان کار واقعی خیلی سخت میتونه باشه چون پیچیده ترین قسمت که یه هواپیما داره رادارشه یعنی چشماش
ولی به نظر من هرچه ساده تر => کاربردی تر =>سریع تر =>[esteghbal]