خدا بیامرزتش[golrooz]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا بیامرزتش[golrooz]
ناراحت شدم بابت مرگ این بانوی عزیز
و خوشحالم بابت اینکه طوری زیسته که خواسته!
روحش شاد[golrooz]
خداوند رحمتشون كنه
رحمت خاص خدا بر اين بانوي خاص و پرافتخار ....
روحش شاد [golrooz]
لیلا اسفندیاری کوهنورد ایرانی، از قله گاشربروم پاکستان 7۰۰ متر سقوط کرد و جان باخت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری پاکستان، اسفندیاری هفته قبل برای صعود به قله ۸۰۳۵ متری گاشربروم اقدام کرد که به علت وضع نامناسب هوا از نیمه های مسیر به کمپ بازگشت تا وضع جوی مناسب شود.
اسفندیاری صعود مجدد خود را آغاز کرد و موفق شد این قله سخت را فتح کند اما دقایقی پس از صعود حین بازگشت،
روی شیب یخی زیر قله دچار حادثه شد و مسیری حدود 700متر را میان صخره ها سقوط کرد و جان باخت.
شماری از کوهنوردان که سه نفر از آنان ایرانی بودند در مسیر بازگشت از قله متوجه این حادثه شده و با نزدیک شدن به جسد او، از فوتش مطمئن شدند.
لیلا اسفندیاری (۲۷ بهمن ۱۳۴۹-تیر ۱۳۹۰) کوهنورد ایرانی بود که سابقه صعود به قله دشوار نانگا پاربات را به عنوان اولين زن ایرانی صعودکننده این قله در کارنامه داشت.
وی همچنین برای صعود به قله K2 تلاش کرده بود
لیلا اسفندیاری در ۳۱ تیرماه ۱۳۹۰ پس از صعود موفق به قله ۸۰۳۵ متری گاشربروم ۲، از قلل قراقروم پاکستان در رشته کوه هیمالیا، دقایقی پس از صعود حین بازگشت، روی شیب یخی زیر قله دچار حادثه شد و پیکر لیلا پس از ۳۰۰ متر سقوط در ارتفاع نزدیک به ۷۷۰۰ متری جبهه پاکستان در مکانی خارج از مسیرمتوقف شد.
وی در رشته میکروبیولوژی تحصیل کرده و کوهنوردی را از سال ۷۹ آغاز کرده بود و در سال ۸۱ به عضویت باشگاه اسکی و کوهنوردی دماوند در آمد.
اولین صعود وی به قلل بالای ۸۰۰۰ متر در سال ۸۷ و با صعود به قله نانگاپاربات (۸۱۲۶ متر) صورت گرفت که در این صعود دیگر کوهنورد ایرانی، سامان نعمتی جان خود را از دست داد.
در سال ۸۹ نیز تا ارتفاع ۷۵۶۵ متری قله K۲ صعود کرد که به دلیل هوای نامساعد همه گروه مجبور به بازگشت شدند.
وجه مشخص صعودهای وی به هیمالیا، تأمین هزینه صعودها شخصاً و بدون کمک های دولتی بوده است تا جایی که به گفته خود برای صعود به قله K2 مجبور شده است خانه خود را بفروشد.
سال 1381 لیلا اسفندیاری به عنوان اولین زن ایرانی موفق به پیمایش کامل غار پراو (كرمانشاه) شد.
ای بابا
سلام
اهل دلداری دادن نیستم یعنی بلد نیستم هیچ وقت نمیشه اگر خودت دوستی از دست نداده باشی به کسی که دوستش رو از دست داد بگی درکت میکنم چون دروغ داری میگی و به دلش نمیشینه
به هر حال لیلای اسفندیاری دلواپسی و کلافگی و بلاتکلیفی ای که ما الآن داریم رو نداره و خوش به حالش که رسید به آرامش ابدی .
یه چیز دیگه بگم اینکه آدم های بزرگ همیشه بزرگ هستند و قابل ستودن
به نظر من مرگ یه ستاره به شونه آدم های بزرگ اضافه میکنه اونم به خاطر اینکه از چیزی که همه ما دلهره داریم واهمه نداشتند و پذیرفتنش .
و ...
[narahat][dooa][narahat]
خیلی ناراحت شدم از خوندن این نوشته ها
روحش شاد
[nadidan]