سلام، سلامت باشید .... [golrooz]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام، سلامت باشید .... [golrooz]
تالارهای تخصصیش فرق میکنه حقیقتا از زمین تا آسمونه اما تالار های به اصطلاح تفریحی تقریبا مث بقیه هست اون چیزی که کاربرو مجبور میکنه از فرومی به فروم دیگه بره دو مورده یکی اسپم دیگری چربش تایپیک های تفریحی به تایپیک های مفید خدارو شکر ظاهرا اینجا اونطوری نیست[shaad]
[golrooz][golrooz][golrooz]
سلام به همه !
از این که کنارتون هستم خوشحالم.
احسان دانشجوی ترم آخر مکانیک و عاشق فضای طراحی از هر نوع،جنس یا ماده.
منتظرتون هستم: ehsan.nazari@ymail.com
خوش اومدیننننننننننننن بچه هاااااااا
با سلام من محمدامین میراسداللهی هستم17 سال سن دارم و سال سوم متوسطه رو تموم کردم و ان شاءالله در سال جدید در دوره ی پیش رشته ی انسانی مشغول تحصیل میشم.
التماس دعا
به همه ی دوستان عزیز خوشامد می گم [tashvigh]
خوش اومدید فرزندانم [nishkhand][golrooz]
خوش اومدين به سايت خودتون[nishkhand]
سلاااااممممممم...
ورود افتخار آمیز خودمو به سایت تبریک میگم...
.میدونم خیلی خوشحالید...
سلاااام امیــــــــ[nishkhand] خوش اومودی [nadanestan]
نبودی بیتر بووود [bamazegi]
.....
سلام
اسمم مهمه؟ (تو پروفایلم هست)!! از تمام علوم خوشم میاد! مخصوصا ریاضی! با فیزیک و نجوم هم حال میکنم! اما فعلا گیر دادم به ریاضی! در کنارش فیزیک (صوت) و نجوم میخوندم که تا پایان دوران کارشناسی بیخیالش شدم! هر جا ببینم چیزی میدونم و میتونم نظر بدم (علمش رو دارم) میام وسط! همه جا میتونید ببینید من رو البته اگر باشم!!!! 20 سالمه! ساکن تهران! اصل تهران! اصفهونی خوب بلدم بحرفم (به خاطر بهترین رفیقم)!!! پایه کوه و پینت بال هم هستم!!!!!! زیاد توضیح شد! چیزی کم و کثر بود یا ببخشید یا بپرسید تا ج بدم! به امید موفقیت همه! مخصوصا بچه های انجمن!!!!
خوش آمد میگم محمد رضا جان [golrooz]
[bamazegi]باسلام به همه شما من زهرا هستم 17سالم انشاالله که باکمک هم موفق شویم[esteghbal]
سلام خدمت شما عزیزان گلم******
منم ira هستم البته اسم اصلی ام رو می تونید داخل ایمیلم بفهمید امید وارم باهمکاری هم دیگه موفق شویم[shaad][bamazegi]
منم از بس همه جا خودم رو معرفي كردم زشته بازم بگم[khanderiz][labkhand]
در كل تبريك ميگم به همه كه از حضور من در اين سايت استفاده ميكنند[cheshmak]
قرررررررررررررربون همه
موهام تو اين سايت سفيد شده هنوز زير نام كاربريم نوشته "كاربر جديد"[nadanestan]
سلام به همه دوستان خوب
من نیلوفر هستم
دانشجوی رشته نرم افزار هستم
از آشنایی با شما خیلی خوشحال هستم
سایت باحالی دارید
امیدوارم کمکی اگه خواستید بتونم انجام بدم[labkhand]
سلام به دوستان جديد فرهيخته [shaad]
وزيري نسب هستم ، متولد تهران ساكن كرمان ،
19 سال درس خواندم تا مدرك فوق بگيرم ، و در طي اين 15 سال كه مدرك گرفته ام در مصداق شعر زگهواره تا گور دانش بجوي ،بازهم درس مي خوانم تا دانسته هاي خود را به ديگران منتقل كنم و نادانسته هاي خود را از ديگران بياموزم ،علاوه بر تدريس، در يكي از ادارات دولتي پست آموزشي دارم و مشاور،پژوهشگر و كارشناس هم هستم ، شايد از سن جواني رد شده باشم ولي به گفته خيلي ها هنوز جوانم
راستش دنبال جزوه يا اسلايدي براي تدريس درس اصول برنامه ريزي بودم كه با اين سايت آشنا شدم ، هرچند تاكنون جزوه و منبع خوبي براي درس مزبور پيدا نكردم ولي به نظر مي رسد دوستان خوبي پيدا كرده ام ، اميدوارم دوستان مرا كمك كنند[esteghbal]
سلام به همه ی دوستان
همگی خوش امدید
جناب یا سرکار خانم وزیری نسب به شما هم خوش امد میگم و از طرف خودم خوشحالم که ما رو شایسته دوستی دونستید
با تشکر
سلام
آرام هستم،25 ساله آمار میخونم [shaad]
سلام به همه مدیران و تمامی کاربران سایت نخبگان جوان وبا عرض خسته نباشید به مدیر کل سایت (آقای مصطفی)که یک همچین سایتی رو به راه انداختن تا مابتونیم با رشته های مختلف آشنا بشیم و از تجربه ها و علوم نخبه های ایران زمین استفاده کنیم .
من yagmur erkan دانشجوی ترم 6 رشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار هستم تخصص زیادی مثل بیشتر دوستان ندارم یه کمی با طراحی صفحات وب وشبکه وبرنامه نویسی آشنایی دارم تا یه مدت مدیریت سایت تبلیغاتی رو داشتم .الان مدیریت سایت علمی پژوهشی سایت خانه فرهیختگان رو دارم .ازسایت شما خیلی خوشم اومده به مدیریت سایت تبریک می گم برای همچین سایتی .
سلاااااااااام من هم F.PHYSICIST
هستم.17 سالمه.رشته ی ریاضی فیزیکم.متولد شیراز.
سلام به همگی
من پویا،19 ساله،دانشجوی رشته ی پزشکی
خیلی خوشحالم که به جمع شما وارد شدم
سلام به همه ی دوستای گلم :
خوش امدید
سلام به اهالی نابغه سایت نوابغ جوان![nishkhand]
من عرفان سلیم زاده هستم دیپلم الکترونیک!
تو کرج زندگی می کنم.اگه کمک تو تحقیقات خواستین بهم بگید تا کمکتون کنم![esteghbal]
سلام به دوستان عزیزم
سلیمانی هستم ، ارشد علوم تربیتی
و تو تهرون زندگی میکنم .
سلام رضا هستم کارشناس ارشد ژنتیک و اصلاح نژاد دام، در زمینه اصلاح نژاد، تغذیه، تلقیح مصنوعی و کار با نرم افزارهای اصلاحی می توانم به اعضای سایت کمک کنم.
اول سلام به همه ی دوستان
و بعد خوشامد گویی با تمام وجود [cheshmak][golrooz]
سلام منم گلناز هستم
سلام
طلیعه سادات حسینی هستم. از تهران
15 روز دیگه 16 سالم میشه.
یه جهش تحصیلی و یه سال وقفه ی تحصیلی ( حفظ قرآن) داشتم.
از راهنمایی تا الان در مدرسه تیز هوشان درس می خونم .
مقام اول و دوم آمادگی جسمانی و تنیس در سطح استان رو دارم.
تو المپیاد منطقه ای شرکت کردم و منتظر نتیجه هستم.
امسال در مقطع دوم دبیرستان در رشته تجربی درس خواهم آموخت .
امروز پنجمین روز حضورم تو سایته . واسه همین فعلا در مرحله ی کنجکاوی هستم و دارم مطالب موجود در بخشها رو مطالعه می کنم تا بتونم به قسمت مورد علاقه وارد شم.
برای همه عزیزان ،آرزوی سلامتی توام با موفقیت دارم .
سلام به دوستان عزیز
به انجمن خودتون خوش اومدید[golrooz]
سلام.ماندانا 22 سالمه.رشته ی تحصیلیم زراعته.نخبه نیستم ولی نخبگان رو دوست دارم[nishkhand]خیلی فعال نیستم و علت عضویتم استفاده از مطالب مربوط به رشتمه.
سلامنقل قول:
سلام
مبارکه انشالله 120 سال بشید کادو واسمون چی میخری؟نقل قول:
15 روز دیگه 16 سالم میشه.
[tashvigh][tashvigh][tashvigh]نقل قول:
یه جهش تحصیلی و یه سال وقفه ی تحصیلی ( حفظ قرآن) داشتم.
تومیتونینقل قول:
تو المپیاد منطقه ای شرکت کردم و منتظر نتیجه هستم.
اموخت رو خیلی خوب اومدی.انشالله 9سال دیگه خانم دکتریدنقل قول:
امسال در مقطع دوم دبیرستان در رشته تجربی درس خواهم آموخت .
شما هم موفق باشیدنقل قول:
مروز پنجمین روز حضورم تو سایته . واسه همین فعلا در مرحله ی کنجکاوی هستم و دارم مطالب موجود در بخشها رو مطالعه می کنم تا بتونم به قسمت مورد علاقه وارد شم.
برای همه عزیزان ،آرزوی سلامتی توام با موفقیت دارم .