پاسخ : دانلود سريال آشنايي با مادر..................How I Met Your Mother (تمامي فصل ها)
نقل قول:
سلام ببخشبد ! من فصل 2 ام الان زیرنوسش خرابا رپیدشیر هم فیلتر شده اینجا میشه یه لینک بدین از زیرنویس فصل 2 که یه سایت خوب باشه و فیلتر نباشه!؟!؟ خیلی خیلی ممنون میشم
نقل قول:
سلام ببخشید
قسمت 3 فصل 5 دانلود نمیشه
میشه لینک جدید بزارین؟
سلام
دوستان عزیز از هر موضوع چندین لینک در صفحات مختلف این تایپیک گذاشته شده
با دقت تمامی صفحات رو جستجو کنید . . .
موفق باشید [golrooz]
پاسخ : دانلود سريال آشنايي با مادر..................How I Met Your Mother (تمامي فصل ها)
دوست عزیز با تشکر فراوان از شما اگه ممکنه مثل پستهای اول که لینکهای را مرتب گذاشته بودید فصل 5 را هم بهش رسیدگی کنید الان از صفحه 2 تا 19 لینکها پخشه و به غیر از 4 تا قسمت مابقی حذف شده این تاپیک یکی از بهترین تاپیک هاست فقط این فصل 5 مشکل داره
در خواست میکنم لینک دانلود تمام قسمتهای فصل 5 را با کیفیت عالی روی رپیدشر یا مگا اپلود قرار دهید.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
image369
دوست عزیز با تشکر فراوان از شما اگه ممکنه مثل پستهای اول که لینکهای را مرتب گذاشته بودید فصل 5 را هم بهش رسیدگی کنید الان از صفحه 2 تا 19 لینکها پخشه و به غیر از 4 تا قسمت مابقی حذف شده این تاپیک یکی از بهترین تاپیک هاست فقط این فصل 5 مشکل داره
در خواست میکنم لینک دانلود تمام قسمتهای فصل 5 را با کیفیت عالی روی رپیدشر یا مگا اپلود قرار دهید.
با تشکر
سلام
مرسی از حسن توجهتون
باید مرتب اش کنم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lady ds demona
سلام
مرسی از حسن توجهتون
باید مرتب اش کنم !
با تشکر از حسن توجه شما
ما چشم انتظار لینک های فصل 5 هستیم خواهشا با کیفیت عالی باشه و هچنین در رپیدشر یا مگا اپلود
با تشکر
به درخواست یکی از دوستان کلیه لینک هایی که از قسمت پنجم در این تایپیک ارائه شده به شرح ذیل به حضور همه طرفداران گرامی تقدیم می شه :
دانلود سریال How I Met Your Mother (چگونه با مادرت آشنا شدم) سیزن پنج -
فصل پنجم قسمت یک تا 13 #22 - #51 - #152
قسمت چهارده #38
قسمت یک تا 15 پست شماره #13
قسمت 14 و 15 و 16 #52
قسمت 16 پست شماره #18 - #19 - #20 - #31
قسمت 17 #26 -24- 23 - 35
قسمت 18 #35 - #39- #42
قسمت 19 #48 -
قسمت 1 تا 19 #53 - #64
قسمت 20 #61 - #68
قسمت 1 تا 20 #76 - #132 - #180
قسمت 21 #84 - #86 - #92
قسمت 22 #99 - #104 - #141 - #183
قسمت 23 #142
قسمت 24 #109 - #127 - #150 - #168
قسمت 1 تا 24 #156 - #171
کل فصل 5 #162
دوست عزیز با تشکر از توجه شما ولی اینها لینکهای مشکل دار نیز داخلش هست
امکانش نیست روی رپید شر یا مگا اپلود با کیفیت بالا اپلود کنید چون لینکهای کیفیت بالا هیچ کدوم کار نمی کنند[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
image369
دوست عزیز با تشکر از توجه شما ولی اینها لینکهای مشکل دار نیز داخلش هست
امکانش نیست روی رپید شر یا مگا اپلود با کیفیت بالا اپلود کنید چون لینکهای کیفیت بالا هیچ کدوم کار نمی کنند[golrooz]
کیفیت بالا منظورتان avi است یا mkv
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LaDy Ds DeMoNa
کیفیت بالا منظورتان avi است یا mkv
avi مگه حجم وکیفیتش بیشتر و بالا تر نیست ؟[nadanestan]
هر چی با کیفیت تر بهتر [nishkhand]