بسیار عالی بود حالا انشالله تا چند روز دیگه تمام مواردی که با این صورت حل میشه اینجا می زارم.
نمایش نسخه قابل چاپ
بسیار عالی بود حالا انشالله تا چند روز دیگه تمام مواردی که با این صورت حل میشه اینجا می زارم.
در اینجا چند نمونه از این راه حل های جالب را براتون می زارم.
http://www.uc-njavan.ir/images/74l8u16ji7u0advsn1gi.png
http://www.uc-njavan.ir/images/sfilcvms5if8ylkx4kx6.png
حالا بنظر تون یک عدد چند رقمی در 9 ضرب بشه باید چی کار کرد؟
وبار در3 ضرب شه
یایکباردر6 ویکباردر1.5ضرب شه
یا x*10)-x)
یا بزنیم توسرمون چون یه ضرب ساده رو بلد نیستیم حل کنیم
ببخشید ساعت یک ربع به یکه دارم میمیرم از خاب مغزم نمیکشه[tafakor][cheshmak]
سلام
ممنون که در این مورد فک کردین کسی دیگه نظری نداره.
جواب را بگم.
تازه می خوام مثال های سخت را بگم بتونید سه سوت حل کنید.
مثل اینکه براتون نبود این هم خودم می گم می گم .
فقط کافی عدد اول را در ده ضرب کنید سپس منهای اون عدد دو رقمی کنید.
25*9=
25*10-25=225
دوس دارین ادامه بدم یا این مثال ها را دوس ندارین و مبحث جدیدی پیدا کنم.
با وصل کرد یک خودکار معمولی که خالی شده (مخزن جوهر به لوله بدنه ) و اتصال اون به به نوک اسپری میشه تقربا ماده پیش راننده و ماده اصلی شو از هم جدا کرد یعنی موقع اسپری کردن از نوک انتهایی لوله خودکار گاز خارج میشه و مقداری قطره قطره از ماده اصلی مثلا تو حشره کش ها و بضی دیگه از اسپری ها
با اسپری کردن اسپریهای (که ترکباتشون روغنی نیست)مثل بعضی عطر ها میشه مدارهای الکتریکی رو پاک کرد
با اسپری های ا(داری مواد آتش زا ) و گرفتن یه شله کوجیک جلوی اون میشه برای لخظه کوتاهی شعله بزرگی از آتیش درست کرد
ویا با ایجاد جرقه جلوی اون و اسپری کردن آتیش روشن کرد
و...
با وصل کرد یک خودکار معمولی که خالی شده (مخزن جوهر به لوله بدنه ) و اتصال اون به به نوک اسپری میشه تقربا ماده پیش راننده و ماده اصلی شو از هم جدا کرد یعنی موقع اسپری کردن از نوک انتهایی لوله خودکار گاز خارج میشه و مقداری قطره قطره از ماده اصلی مثلا تو حشره کش ها و بضی دیگه از اسپری ها
با اسپری کردن اسپریهای (که ترکباتشون روغنی نیست)مثل بعضی عطر ها میشه مدارهای الکتریکی رو پاک کرد
با اسپری های ا(داری مواد آتش زا ) و گرفتن یه شله کوجیک جلوی اون میشه برای لخظه کوتاهی شعله بزرگی از آتیش درست کرد
ویا با ایجاد جرقه جلوی اون و اسپری کردن آتیش روشن کرد
و...
000