پاسخ : اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
اصل نیست یکیه!! بعدشم من که هر جا میرم اسم شهیدا رو کوچه و خیابونه! این دیگه بدتر! ببخشید کدوم کوه بوده که اسم یه شهید بوده و بعدش شده نگین و جاوید؟! شنیده بودم اسم جاوید و این چیزا تبدیل میشه به اسم شهید ولی برعکسشو نشنیده بودم که شما گفتین!!!
تو هر مورد وقتی مطمئن میشید که اشتباه کرده بودید میگید باید اعتراض میکردیم که نکردیم!!!!!
ای آقا!! وقتی نه فیلم خوبی میسازیم نه یه آدم ورزیده و نظامی واقعی رو میاریم پشت تلویزیون و نه هیچی
چه توقعی داری دختری که حجاب نداره بگه آفرین به این شهید و حجاب دار شه؟؟!!
عوض شده دوست گرامی من خودم دیدم و ادله ای که برای این کارشون اوردن همونی بود که نوشتم،ببخشید من چه کار اشتباهی رو انجام دادم؟
مگه فقط باید به فیلم ها نگاه کنند یک انسان برای متقاعد شدن اگر وصیت های شهدا رو مطالعه کنه متوجه خیلی چیزها میشه حالا چون فیلمساز یا کارگردان خوبی در این زمینه نداریم باید به بی حجابی اکتفا کنیم و بگیم مشکلی نیست؟!!! گاهی اوقات انسان باید از اسناد ومدارک جواب سوالاتش رو بیابد وصیت های شهدا جزء همین اسناده ،کتاب هایی که یک سری از اونا نوشتن می تونه جواب های خوبی برای سوالات باشه حالا به صرف اینکه از ارتش فیلمی ساخته نشده نمیشه روی همه چیز خط بطلان کشید.
و متاسفم برای اون دختری که عقل خودش رو رها کرده و منتظره یک فیلمی از شهدا ساخته بشه تا به بزرگواری این شهدا پی ببره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
v.m 2020
خدا خیرت بده کل حرف من رو تو دو خط اخر ب جز قرمزا زدی . یاعلی خداحافظ
خوب وقتی اون خط قرمز رو حذف کنی یعنی با دادن سهمیه موافقی.
خلاصه یه جمع بندی بکنین تا بفهمیم به کجا رسیدین؟
نظرات بنده و جناب سرتیپ در مواردی با هم کاملا متفاوته،این چند نظر اخر گویای کل حرفای بنده و ایشون هست.
البته من که راضی نشدم به حرفای شما و اصلا قانع نشدم
کد HTML:
و متاسفم برای اون دختری که عقل خودش رو رها کرده و منتظره یک فیلمی از شهدا ساخته بشه تا به بزرگواری این شهدا پی
ببره.
نخست اینکه ببخشیدا چرا برای اونا متاسفین!؟؟ همه که مثل شما احیانا در یک خانواده ی مذهبی بدنیا نیومدن که بگن ما رهرو خط شهیدان میهن هستیم!! باید روی مغز اینها کار کرد!
من خودم از بچگی هنوز3-4ساله نبودم با بحث فرماندهی نیروی زمینی و شهادت تیمسار فلانی و مرگ تیمسار فلانی! و... بزرگ شدم! این یعنی اینکه خب دیگه درین مورد سرآمد اشم!(به قولی!) چند وقت پیش فیلمی دیدم تحت عنوان نبرد استالینگراد با بازی جودی لاو
فوق العاده بود انقدی روم اثر گذاشت که یه عکس قهرمان داستان چندین ماه رو دسکتاپ رایانه ام بود!(البته ماهانه 4-5روز بیشتر از رایانه استفاده نمیکنما!) حالا کاری ندارم! ببینید یه فیلم خارجی روی من چنان تاثیری گذاشت که مظلومیت مردم عادی رو در جنگ ها به شکل واضح از جلو چشمام رد شد! و اینکه باید به قهرمانان جنگ ها(از هر کشوری) احترام گذاشت و همین باعث شد اگر اطلاعاتم درباره ی افسران رزمنده 1000نفر بود! برم و 200-300 تا افسر دیگه رم بشناسم!
خب شما دارید قاطعانه تندرویی و توهین رو به این عناصر بی حجاب! که تعداشونم کم نیست در حقشون بجا میارید!! این کار شما اتفاقا باعث خوشحالی دشمن فرضی ای که برا خودتون درست کردید(استکبار و...!!) میشه!چون این حرف شما باعث میشه همون بی حجابه بگه اینا اصلا حرف زدن سرشون نمیشه میریم پیش استکبار بهتره!
دوم اینکه لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم!
به قول آیت اله العظمی طالقانی عزیز بابا ول کن این چیزایی که خودت جوابشو میدونی(خطاب به یه شخصی درباره یه شخص دیگه)
وقتی همه میدونیم دخترای بی حجاب آقا عامل cia و mi6 و موساد و...... هم باشن باز هم ایرانی اند و هویتشون ایرانیه و هیچوقت به کسی که برای اونا کشته شده اگر احترام نزارن حداقل توهین نخواهند کرد! دیگه چرا هیاهو راه بندازیم آی فلک! دخترای بی حجاب دارن با بستنی خوردن و دوچرخه سواری و!...!!! عملا!!!! به شهدا توهین میکنن!!!!!!!!!!! کدوم توهین!!
اما جمع بندی
و ان جندنالهم الغالبون
من فکر میکنم برای شهدای گرانقدرمون نخست از زبانشان جملاتی در میارن که هیچوقت چنین گفته هایی به زبانشان نیامده
دوم افرادی پیدا شده اند که دایه ی مهربان تر از مادرند
بنده خودم با پسر یکی افسران ارشد جنگ که به شهادت رسیدند(اسمشو نمیگم چون خیلی نام آشناست) با اینکه ازش کوچکترم دوستی صمیمی ای دارم وقتی یک بار سربازی رو دیدم که از زیورآلات استفاده کرده بود و شدیدا بهش هشدار دادم که این بی فرهنگی و هویت فروشی چیه که یه تیکه آهن انداختی دور گردن مبارک! دوست من شدیدا بهم هشدار داد که این چه کاری بود کردی و... مابقی ماجرا!!
پس لطفا دایه ی مهربان تر از مادر نشیم
نکته ی بعد اینکه متاسفانه در فیلمهایی که نشون میدم اون شخص رزمنده معمولا یک آدم ریشو و 7-8تا انگشتر داره و یه چفیه دور گردنش و یه سربند یا زهرا دور سرش و بعدش هیچ کاری نمیکنه و کشته میشه و یا کل پادگان عراق رو نابود میکنه بعد کشته میشه!!
مردم انقد ازین فیلم ها و کاراکترهای تکراری دیدن اصلا از رزمندگان و جانبازان و شهدا زده شدند
به جای اینکه یه فیلم بسازن که یه تیپ از ارتش با یک نظم مخصوص با رژه های منظم و دارای اصول فرماندهی و سر و صورت اصلاح شده و .... که بر اساس اصول نظامی میجنگن و دارای جنگ کلاسیک یا ناهمطرازن و مثل اونا با یه آرپی جی 200تا تانک عراق رو نابود نمی کنن!!!!! و مردم رو به جنگ و شهیدان جنگ علاقمند کنن افسوس
افسوس و افسوس
فقط همینو میتونم بگم
والسلام علیکم و رحمه اله و برکاته!
به امید پیروزی ایرانیان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
البته من که راضی
.
.
اما جمع بندی
و ان جندنالهم الغالبون
من فکر میکنم برای شهدای گرانقدرمون نخست از زبانشان جملاتی در
.
.
وزی ایرانیان
سلام.اين نوشته مشكي از كجا هست؟
به به دوستان تالار مذهبی[nishkhand]
و ان جندنالهم الغالبون (و سربازان قطعا پیروزند) آیه ایست از قرآن که در نشان ارتش هم وجود داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
البته من که راضی نشدم به حرفای شما و اصلا قانع نشدم
کد HTML:
و متاسفم برای اون دختری که عقل خودش رو رها کرده و منتظره یک فیلمی از شهدا ساخته بشه تا به بزرگواری این شهدا پی
ببره.
نخست اینکه ببخشیدا چرا برای اونا متاسفین!؟؟ همه که مثل شما احیانا در یک خانواده ی مذهبی بدنیا نیومدن که بگن ما رهرو خط شهیدان میهن هستیم!! باید روی مغز اینها کار کرد!
من خودم از بچگی هنوز3-4ساله نبودم با بحث فرماندهی نیروی زمینی و شهادت تیمسار فلانی و مرگ تیمسار فلانی! و... بزرگ شدم! این یعنی اینکه خب دیگه درین مورد سرآمد اشم!(به قولی!) چند وقت پیش فیلمی دیدم تحت عنوان نبرد استالینگراد با بازی جودی لاو
فوق العاده بود انقدی روم اثر گذاشت که یه عکس قهرمان داستان چندین ماه رو دسکتاپ رایانه ام بود!(البته ماهانه 4-5روز بیشتر از رایانه استفاده نمیکنما!) حالا کاری ندارم! ببینید یه فیلم خارجی روی من چنان تاثیری گذاشت که مظلومیت مردم عادی رو در جنگ ها به شکل واضح از جلو چشمام رد شد! و اینکه باید به قهرمانان جنگ ها(از هر کشوری) احترام گذاشت و همین باعث شد اگر اطلاعاتم درباره ی افسران رزمنده 1000نفر بود! برم و 200-300 تا افسر دیگه رم بشناسم!
خب شما دارید قاطعانه تندرویی و توهین رو به این عناصر بی حجاب! که تعداشونم کم نیست در حقشون بجا میارید!! این کار شما اتفاقا باعث خوشحالی دشمن فرضی ای که برا خودتون درست کردید(استکبار و...!!) میشه!چون این حرف شما باعث میشه همون بی حجابه بگه اینا اصلا حرف زدن سرشون نمیشه میریم پیش استکبار بهتره!
دوم اینکه لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم!
به قول آیت اله العظمی طالقانی عزیز بابا ول کن این چیزایی که خودت جوابشو میدونی(خطاب به یه شخصی درباره یه شخص دیگه)
وقتی همه میدونیم دخترای بی حجاب آقا عامل cia و mi6 و موساد و...... هم باشن باز هم ایرانی اند و هویتشون ایرانیه و هیچوقت به کسی که برای اونا کشته شده اگر احترام نزارن حداقل توهین نخواهند کرد! دیگه چرا هیاهو راه بندازیم آی فلک! دخترای بی حجاب دارن با بستنی خوردن و دوچرخه سواری و!...!!! عملا!!!! به شهدا توهین میکنن!!!!!!!!!!! کدوم توهین!!
اما جمع بندی
و ان جندنالهم الغالبون
من فکر میکنم برای شهدای گرانقدرمون نخست از زبانشان جملاتی در میارن که هیچوقت چنین گفته هایی به زبانشان نیامده
دوم افرادی پیدا شده اند که دایه ی مهربان تر از مادرند
بنده خودم با پسر یکی افسران ارشد جنگ که به شهادت رسیدند(اسمشو نمیگم چون خیلی نام آشناست) با اینکه ازش کوچکترم دوستی صمیمی ای دارم وقتی یک بار سربازی رو دیدم که از زیورآلات استفاده کرده بود و شدیدا بهش هشدار دادم که این بی فرهنگی و هویت فروشی چیه که یه تیکه آهن انداختی دور گردن مبارک! دوست من شدیدا بهم هشدار داد که این چه کاری بود کردی و... مابقی ماجرا!!
پس لطفا دایه ی مهربان تر از مادر نشیم
نکته ی بعد اینکه متاسفانه در فیلمهایی که نشون میدم اون شخص رزمنده معمولا یک آدم ریشو و 7-8تا انگشتر داره و یه چفیه دور گردنش و یه سربند یا زهرا دور سرش و بعدش هیچ کاری نمیکنه و کشته میشه و یا کل پادگان عراق رو نابود میکنه بعد کشته میشه!!
مردم انقد ازین فیلم ها و کاراکترهای تکراری دیدن اصلا از رزمندگان و جانبازان و شهدا زده شدند
به جای اینکه یه فیلم بسازن که یه تیپ از ارتش با یک نظم مخصوص با رژه های منظم و دارای اصول فرماندهی و سر و صورت اصلاح شده و .... که بر اساس اصول نظامی میجنگن و دارای جنگ کلاسیک یا ناهمطرازن و مثل اونا با یه آرپی جی 200تا تانک عراق رو نابود نمی کنن!!!!! و مردم رو به جنگ و شهیدان جنگ علاقمند کنن افسوس
افسوس و افسوس
فقط همینو میتونم بگم
والسلام علیکم و رحمه اله و برکاته!
به امید پیروزی ایرانیان
همونطور که قبلا گفتم خیلی از نظرات بنده و شما با هم متفاوته و از یک جایی به بعد قطار اعتقادات بنده و شمادر رابطه با این بحث به طور کامل جدا میشه و هر قطاری روی ریل مربوط به خودش مسیرش رو طی می کنه نه من با حرفای شما قانع میشم نه شما با حرفای بنده،بنده هم اصلا در حیطه ی دفاع مقدس و ...از سینمای ایران دفاع نمیکنم و اصلا این فیلم هایی رو که مربوط به جنگ و .. است رو نمی پسندم و قبول ندارم چون خیلی افراط و تفریط داره می تونم بگم که سینمای ایران اصلا اطلاعات و تجربیات کافی در این حیطه نداره.و اما در مورد جوان هایی که شما در موردشون بحث می کنید و میگید باید توسط فیلم ها روی مخشون کار کرد باید بگم که وقتی سینمای ما در این حیطه دارای نقاط ضعفه باید از اسناد و مدارک دیگه برای قانع کردن استفاده کرد برای حل یک مسئله فقط یک راه حل وجود نداره باید از راه حل های دیگه هم کمک گرفت نه اینکه صورت مسئله رو پاک کرد.
البته هرچه بحث باز تر بشه
دامنه ی اختلافات بیشتر و بیشتر میشه
پس شما الان میگید ایراد از صدا و سیما و سینماست
خب غلط کردن که ایراد ازوناست
بنیاد شهید اینهمه بودجه میگیره چیکارش میکنه؟؟؟ چرا یه فیلم باکیفیت جهانی از نبرد شیر صحرا با ژنرال طارق در دشت عباس نمیسازن که نخست سرهنگ ابشناسان رو به دنیا معرفی کنن که اینجوری دخترای بی حجاب اروپایی هم شیفته ی شهیدان ایران بشن و دوم اینطوری فرهنگ سازی کنن؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sartip Dadbin
البته هرچه بحث باز تر بشه
دامنه ی اختلافات بیشتر و بیشتر میشه
پس شما الان میگید ایراد از صدا و سیما و سینماست
خب غلط کردن که ایراد ازوناست
بنیاد شهید اینهمه بودجه میگیره چیکارش میکنه؟؟؟ چرا یه فیلم باکیفیت جهانی از نبرد شیر صحرا با ژنرال طارق در دشت عباس نمیسازن که نخست سرهنگ ابشناسان رو به دنیا معرفی کنن که اینجوری دخترای بی حجاب اروپایی هم شیفته ی شهیدان ایران بشن و دوم اینطوری فرهنگ سازی کنن؟؟
شما حمله به اچ سه رو نديديد؟و و و و...