دلم تنگ است...
نم نمی خیسی باران میخواهم و بوی خاک....
نمایش نسخه قابل چاپ
دلم تنگ است...
نم نمی خیسی باران میخواهم و بوی خاک....
دل نوشته ای برای خدا
از خدا پرسیدم: خدایا چطور می توان بهتر زندگی کرد؟ خدا جواب داد :گذشته ات را بدون هیچ تاسفی بپذیر،با اعتماد زمان حالت را بگذران و بدون ترس برای آینده آماده شو .
ایمان را نگهدار و ترس را به گوشه ای انداز . شک هایت را باور نکن وهیچگاه به باورهایت شک نکن .
زندگی شگفت انگیز است فقط اگر بدانید که چطور زندگی کنید مهم این نیست که قشنگ باشی ، قشنگ این است که مهم باشی!
حتی برای یک نفر مهم نیست شیر باشی یا آهو مهم این است با تمام توان شروع به دویدن کنی کوچک باش و عاشق... که عشق می داند آئین بزرگ کردنت را بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
· موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن فرقى نمی کند گودال آب کوچکی باشی یا دریای بیکران...
زلال که باشی، آسمان در توست.
وقتی می توانی با سکوت حرف بزنی؛
به پایه های لغزانِ واژه تکیه نکن؛
خیلی وقت ها سکوت برابر با طلاست ...
بگو این بار به دلش پابندی؟؟؟؟؟
توی عکس تازت بازم میخندی؟؟؟؟؟؟
اون که پیشش هستی عشقم حالیشه؟؟؟؟؟؟؟
اگه باز عاشق شی....نــــــــــــــــــــ ـــگـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــرانـ ـــــــــــــــــــت مــــــــــــــــــــــــ ــــیــــــــــــــــــــ ـشـــــــــــــــــــــــ ــــــه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
[narahat]
شيشه اي مي شكند يك نفر ميپرسد كه چرا شيشه شكست؟آن يكي مي گويد شايد اين رفع بلاست
دل من سخت شكست هيچ كس هيچ نگفت غصه ام را نشنيد از خودم ميپرسم ارزش قلب من از شيشه
يك پنجره هم كمتر بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدايا تنها مگذار دلي را كه هيچكس دردش را نمي فهمد....
كه خود ميداني چه سخت است تنهايي..........
چه سخت است خواندن شعری
که مثل شعر نوشته نشده
باشد
روی هر لغت مکث می کنیم
و ذهنمان از حرکت
باز می ایستد
مثل وقتی که در سنگلاخ
راه می رویم
و گاه از رو به زمین
می افتیم
בستـَـم را بــِگیــــر
بــِــבوטּ {تــُـــــو} تـَـمام בלּــیـــــ ـارا هـَـم ڪـــِــﮧ בاشتـِــﮧ باشـَـم تــُهــے בستـَـم
حواســــم را هرکـــجا که پــرت می کـــنم باز کـــنار تـــو می افتد
لمس میکنم بودنت را در نبودنت..................................