سلام
به نظر من مهم سیرت زیباست نه صورت.مهمترین ملاک برای ازدواج هر شخصی خانواده خوب و اصیله و بعد درک و شعور شخص. چون خیلیا رو میشناسم که میگن کاش همسرشون کمی چهره معمولیتر ولی سیرت زیباتری داشتند. تازه خوشگلی دردسره[nishkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به نظر من مهم سیرت زیباست نه صورت.مهمترین ملاک برای ازدواج هر شخصی خانواده خوب و اصیله و بعد درک و شعور شخص. چون خیلیا رو میشناسم که میگن کاش همسرشون کمی چهره معمولیتر ولی سیرت زیباتری داشتند. تازه خوشگلی دردسره[nishkhand]
عزیزم مهم تر از اخلاق خوب صداقته!
سلام دوستان من ورودي جديدم-ليلي زيبا نبود وقتي ديدنش به مجنون گفتن اين ليلي كه تو ديوانه شدي مجنون گفت تمام دنياي من ليلي-ميگن زيبايي يك سال اول بعد اون نجابت و علاقه هست كه دو نفر رو با تمام سختي ها كنار هم نگه ميداره به نظر من زيبايي اهميت داره ولي نه به اين معنا كه ملاك اصلي باش يه دوستي به من گفت وقتي فردي رو انتخاب كردي بيا حسن و معايبش رو روي كاغذ بيار ببين كدومش به اون يكي غلبه ميكنه
زیبایی ظاهر مهمه میشه گفت 50 درصد
ولی مسائل مهم دیگه هم هست چه بسا افرادی هستند که قیافشون شبیه ماهه ولی یا اخلاقه گندی دارن یا به تعداد موهای سرشون رابطه داشتن ویا افرادی که ظاهر چندان زیبایی ندارن ولی باطن زیبایی دارن
موضوع خيلي خوبيه اما من يه كم دير بهش رسيدم،چون همين الآن ثبت نام كردم،دقيقآ خودم همين مشكل رو دارم،كسي ازم خواستگاري كرده كه اخلاق خوبي داره و خيلي دوستم داره خداوكيلي خوشتيپ هم هست اما چهره جذابي نداره،نميدونم چكار كنم،دانشجوي ارشد حقوق تهران هستن،اگه منت بذاريد دوست دارم از كمكتون بهره مند بشم.مرسي[shaad]
به نظر من زیبایی شرط لازم بالاخص برای خانمها ست اما شرط کافی برای یک ازدواج موفق نیست
هر امکاناتی که در روی زمین هست وسیله ای برای رشد ماست رشد هما ن خوشبختی ست.باید ما در انتخاب خود به تفاوت ها وشباهت ها توجه کنیم تا بهترین را انتخاب کنیم
نمیشه گفت مهم نیست چون واقعا برای همه یکی از ملاک هاست اما بیشتر باید سیرت رو دید اونم که نمیشه اخه هر کی رو که تو خیابون ببینی نمیتونی بگی که سیرتش خوبه یا بده
salam
faghat mikham beporsam vaghan age taraf zesht bashe ghabolesh mikoni?
be nazare man in 27% ke goftan na aslan melak nist harfe deleshun nist alan 90% afrad avalin melakeshun zibaie