پاسخ : معرفی همگانی اعضای سایت نخبگان
من سینا 29 سالمه از اینکه با این سایت آشنا شدم خرسندم کارشناس ارشد معماری و در حال حاضر هم دانشجوی کارشناسی عمران هستم عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد استان اردبیل و مدیر عامل اتحادیه مسکن استان نیز می باشم و یک شرکت مهندسی به نام سازه گستر هم با همکاری12 تا از مهندسین جوان تاسیس کردیم و برای خدمت به مردم عزیزمان داریم تلاش می کنی در خدمت دوستان برای راهنمایی و محتاج راهنمایی هر تک تک عزیزان هستم .http://njavan.ir/forum/%C3%98%C2%B9%...B4%C3%99%C2%82
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina92
من سینا 29 سالمه از اینکه با این سایت آشنا شدم خرسندم کارشناس ارشد معماری و در حال حاضر هم دانشجوی کارشناسی عمران هستم عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد استان اردبیل و مدیر عامل اتحادیه مسکن استان نیز می باشم و یک شرکت مهندسی به نام سازه گستر هم با همکاری12 تا از مهندسین جوان تاسیس کردیم و برای خدمت به مردم عزیزمان داریم تلاش می کنی در خدمت دوستان برای راهنمایی و محتاج راهنمایی هر تک تک عزیزان هستم .
http://njavan.ir/forum/%c3%98%c2%b9%...b4%c3%99%c2%82
سلام ... واقعا باعث افتخاره که در بین اساتیدی چون شما هستیم ... منتظر فعالیتهای شما در بخشهای مختلف سایت خصوصا بخش فنی و مهندسی هستیم ...
شاد و پیروز باشید@};-
سلام به همه دوستان
من هم رابین هستم
22 سالمه
رشته معماری میخونم
تو چند فرووم هم عضویت دارم
امیدوارم بتونم اینجا هم مفید واقع بشم . @};-
من هم از طرف خودم و کادر مدیران سایت به تمامی دوستان جدیدمون خوش آمد می گم.
امیدوارم بتونیم برای هم دوستان خوبی در این محیط دوستانه باشیم.
موفق باشید
من میثم هستم
خیلی متشکرم که اینجا رو برای ما اماده کردید
امیدوارم همه ی ما بتونیم در تمامی بخش ها مخصوصا معماری وطراحی از علمت استفاده کنیم و ازت کلی چیز یاد بگیریم
امیدوارم همیشه موفق باشی
آقا میثم خوش آمدی به سایت خودت ... {happy}
سلام من سید محمود فخری - مهندس نرم افزارم
بیشتر از ده ساله که دبیر شهید اژ ه ای (تیزهوشان)اصفهانم و با نخبه ها سروکاردارم
شرکتی برای آموزش و کا رباتیک زدم
شرکت برگ سبز 7754930
آموزش رباتیک (ویژه جشنواره خوارزمی)- ساخت بازی - کرک-++c و مشتقاتش و ...........
سلام من صمدم24سالمه خوزستاني الاصلم ساكن بوكان آذربايجان غربي نويسنده، محقق و مولفم در زمينه انسانشناسي
خوشحال ميشم تو زمينه تخصصيم كمكتون كنم
نقل قول:
سلام من صمدم24سالمه خوزستاني الاصلم ساكن بوكان آذربايجان غربي نويسنده، محقق و مولفم در زمينه انسانشناسي
خوشحال ميشم تو زمينه تخصصيم كمكتون كنم
سلام آقا صمد.
خوش آمدید
ما هم خوشحال میشیم از اطلاعات مفید شما استفاده کنیم. {happy}
سلام من تازه عضو سايتتون شدم دوست دارم اگه مي تونيد براي موفقيت در كنكور كارشناسي ارشد بهم كمك كنيد چون واقعا مي خواهم كه قبول بشم راستي من ميكروبيولوژي خوندم و براي ارشد ميكروب و ايمونولوژي تلاش مي كنم.