الهم اشف کل مریض
نمایش نسخه قابل چاپ
الهم اشف کل مریض
از ته قلب میخوام که خداوند شفای کامل به پدر دوست عزیزمون عنایت فرماید...[-o<
خدایا بر محمد و آلش رحمت فرست، و خلعت عافیتت را بر من بپوشان، و مرا به عافیتت فرا گیر، و به عافیتت محفوظ دار، و به عافیتت گرامى ساز، و به عافیتت بىنیاز کن، و عافیتت را بر من صدقه کن، و عافیتت را به من ببخش، و عافیتت را برایم بگستران، و عافیتت را بر من شایسته ساز و میان من عافیتت در دنیا و آخرت جدائى میفکن.
خدایا بر محمد و آلش رحمت فرست. و مرا عافیتى بىنیاز کننده و شفا دهنده ببخش که از دسترس بیماریها و علتها بالاتر و در کشاکش عمر رو به فزونى باشد، عافیتى که در بدنم تولید عافیت کند: عافیت در دنیا و آخرت. و انعام فرماى بر من به تندرستى، و امنیت، و سلامت دین و بدن، و بصیرت قلب، و پیشرفت در کار، و بیم و هراس از تو، و قدرت بر انجام طاعتى که مرا به آن فرمان دادهاى، و اجتناب از معصیتى که مرا از آن نهى فرمودهاى.
خدایا انعام فرماى بر من به حج و عمره و زیارت قبر پیمبرت که صلوات و رحمت و برکات تو بر او و بر آل او باد و زیارت قبول آل پیمبرت (که جاودانه بر ایشان سلام باد) مادامى که مرا باقى دارى در این سال و در هر سال دیگر و آن عبادات را پذیرفته و پسندیده و منظور نظر و ذخیره نزد خود قرار ده، و زبان مرا به حمد و شکر و ذکر و ثناى جمیل بر خودت گویا کن، و دلم را براى پذیرفتن مقاصد دین خود منشرح و گشاده ساز، و مرا و فرزندان مرا از شر شیطان رجیم پناه بخش و از شر حشرات گزنده و جانوران زهرناک کشنده و غوغاى عوام و چشم زخم لئام و از شر هر شیطان سرکش جبار و شر سلطان ستمکار و از شر هر ناتوان و هر توانا و از شر هر بلندپایه و فرومایه و از شر هر خرد و بزرگ و از شر هر نزدیک و دور و از شر هر کسى از جن و انس که به جنگ پیمبر تو و اهل بیتش برخاسته، و از شر هر جنبندهاى که مسخر قدرت تو گشته پناه ده. زیرا که تو در سلطنتت پویاى راه حق و عدلى.
خدایا بر محمد و آلش رحمت فرست، و هر که را درباره من اندیشه بدى کند از من بگردان، و مکرش را از من بران و شرش را از من دور ساز و تیر نیرنگش به گلوگاهش باز گردان. و سدى در برابرش بگذار که چشمش را از دیدن من کور و گوشش را از شنیدن ذکر من کر سازى، و دلش را هنگام خطور یاد من قفل بر نهى، و زبانش را از گفتگو درباره من لال کنى، و سرش را بکوبى، و عزتش را به ذلت مبدل سازى، و جبروتش را در هم شکنى، و طوق خوارى بر گردنش نهى، و دستگاه کبریائش را بر هم زنى، و مرا از همه ضرر و شر و طعن و غیبت و عیبجوئى و حسد و دشمنى و بندها و دامها و پیادگان و سواران او ایمن نمائى. زیرا که تو غالب و بىنهایت قادرى.
نیایش 23 - حضرت علی بن حسین ( سجاد ) - درود خدا بر او باد
سلام
شرمنده دیر متوجه شدم...
ایشالا هرچه زودتر پدر این دوست عزیز لباس عافیت بر تن کنند....
سبزو پایدار باشین.
بسم الله الرحمن الرحيم
يا منزل الشفا و يذهب الداء صل علي محمد و اله و انزل علي وجهي الشفاء
سلام به همه دوستان خوب و دلسوز که در هر شرایط به فکر دوست وهمکار خودشون هستند
اینجا از هر کسی که اومده تو این صفحه و داره این مطلبو میخونه میخام که همراه من باایمان کامل و از ته قلبش دعا کنه :ای خدای بزرگ تو قادر و توانایی، تو را به عظمتت این پدر عزیز و هر چه زودتر شفا بده تا بتونه سالم وسر حال به آغوش گرم خانوادش برگرده و دل همه اعضای خانوادش شاد بشه عامین
ان شا الله خوب ميشن من كه گناهكارم و لي دعا ميكنم
سلام بر همه دوستان خوبم @};-
مادر یکی از همکاران عزیزمون حالشون خوب نیست واسه سلامتیشون دعا کنین [-O<[-O<
یا من اسمه دوا و ذکره شفا
ای بابا این روزا چی شده ، همش خبر مریضی می رسه {worried}{worried}
ایشالله هر چه سریع تر خوب میشن و سرحال تر از همیشه
و همچنین دعا می کنیم دیگه کسی مریض نشه ....
ان شا الله خداوند متعال همه ي مريضا رو شفا بده