مگر شكستگي سر با علايم نيست چون سردرد ندارم به دكتر عمومي مراجعه كردم گفت از بيني هست باز به نظر شما سي تي از سر كنم واگر از بيني باشد چطور خونريزي را بند مي شود دكتر عمومي فقط اموكسي سيلين داده وايندو متاسين
نمایش نسخه قابل چاپ
مگر شكستگي سر با علايم نيست چون سردرد ندارم به دكتر عمومي مراجعه كردم گفت از بيني هست باز به نظر شما سي تي از سر كنم واگر از بيني باشد چطور خونريزي را بند مي شود دكتر عمومي فقط اموكسي سيلين داده وايندو متاسين
2 نکته توی چیزایی که گفتین مهم هست یکی حالت تهوع که ممکنه خونریزی خفیف مغزی رو نشون بده یکی خونریزی ته حلق که میتونه نشونه خونریزی از سینوسهاتون یا شکستگی بینی باشه
در هر حالت ممکن هست 100 درصد نیست اما به نظر من پیگیری کنی بهتره
برای بند اوردن خونریزی بینی هم تامپون انجام میدن که درون بینی رو با گاز استریل پر میکنن و به خاطر اثر فشاری خونریزی قطع میشه.
ممکنه شکستگی خطی باشه و شما درد خاصی احساس نکنید
ممنون پونه جان
بله تقریبا هر دو طرف هستش
بله شبا این دردو ندارم.مشکل کلیه خیلی حاد نبوده.یه مدتی سوزش داشتم آزمایش دادم گفت که اورات دیده شده.مسئول آزمایشگاه گفت این حالت بیشتر موقعیه که به کلیه سرمازده باشه.پزشک گفت کلیه ات مستعد تشکیل سنگ شده.خلاصه توصیه مصرف زیاد مایعات بود.دیروز که درد داشتم با بستن کمرم یخورده آروم شد.
تو ماه رمضون حس سونوگرافی و آزمایش نیس!
راهکارتون چیه؟
خواهش میکنم.[golrooz]
این چیزی که گفتید میتونه به دلیل همون مشکل کلیه تون باشه از اونجایی که پزشکتون تشخیص سنگ ساز شدن کلیه تون رو داده شما باید مرتبا مایعات مصرف کنید و ادرار کنید وگرنه کلیه هاتون سنگ می سازن اگه حتما باید روزه بگیرید بهتره از وعده افطار تا سحر تا میتونید مایعات مصرف کنید چای و قهوه میتونید مصرف کنید اما میتونه باعث تشنگی شما در زمان روزه داریتون بشه ماءشعیر می تونه کمک کننده باشه. بهتره زیر کولر نخوابید و همین طور کلیه هاتون رو گرم نگه دارید فعلا اگه مشکلتون بدتر نشد اشکالی انداره ولی اگه بدتر شد ممکنه سنگ کلیه باشه و باید به پزشک مراجعه کنید.
سلام
چندين سال سرفه ميكردم
بعد از چندين بار مداوا چنين نتيجه شد
يكي از شريان هاي قلبم پر فشار شده و ريه ام تحت اين تاثير واكنش ميدهد
حال ممنون ميشوم از اطلاعات شما و با مقاله اي من را راهنمايي كنيد
اگر حجم مقاله زياد ميباشد برايم ايميل بگذاريد seyedmohammadghasemi@yahoo.com
با سلام وخسته نباشيد من از طرف پزشك قانوني به متخصص حلق وبيني رفتم وبعد از نگاه كردن عكس راديولژي بيني ومعاينه گفت شكستگي مختصري داري كه احتياج به هيچ كاري نيست فقط اموكسي سيلين وسرم شستشو نوشت وبراي حالت تهوع به نظر شماتهوع که ممکنه خونریزی خفیف مغزی رو نشون بده ايا به دكتر داخلي مراجعه كنم يا اعصاب الان 5روز از حادثه مي گذرد وايا به جاي سي تي اسكن مي شود ام ار اي كرد چون شنيدم چند بار سي تي در اينده سرطان زا است با تشكر
سلام دوست عزیز
باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنی و سی تی اسکن بهتر از ام ار آی در مراحل اولیه خونریزی رو نشون میده
در ضمن با یکی 2 بار کسی سرطان نمیگیره .درسته اشعه داره ولی در این حد نیست
اگه که بعد از این همه روز بازم تهوع داری حتما سی تی اسکن انجام بده چون احتمال خونریزی هست از لحاظ دیه هم مبلغ خوبی میگیری[cheshmak]
باسلام من سردرد دارم وهمچنين سينوزيت ايا ميتوانم با يك سي تي اسكن هم سينوزيتم مشخص شود هم علت سردردم يا براي هر كدام بايد يك سي تي انجام شود ايا مقدار اشعه در سي تي خطرناك نيست