پاسخ : بحث داغ هفته :آیا زیبایی،ملاکی صحیح برای انتخاب همسر هست ؟
سلام دوستای گلم
اگه به عنوان ملاک اصلی قراردرنظرباشه نه به نظرمن اصلا قابل قبول نیست
چون اخلاق وایمان ازمهمترین ملاک هاست وزندگی با یک فرد زیبا اما بدون اخلاق واقعا عذاب آوره.
اما چون هریک عمرزندگی هست بای چهره هم دوست داشتنی باشه . وچهره دوست داشتنی همیشه به معنای چهره زیبا نیست .
زن مثل لباس ميمونه اكه مناسب نباشه نيتوني توجمع بري ضمنالباس هركسي بايد به تيپ و قيافه وهيكلش بياد پس زنم بايد به آدم بياد ومكمل آدم باشه
سلام به همه متاسفانه برداشتی که تو ذهن بیشتر افراد هست مربوط به زیبایی زنه در صورتی که میتون زیبایی مرد هم مطرح باشه واقایون باید خودشان کمی بیایند فکر کنند اگه برای انتخاب انها هم ملاک فقط زیبایی باشه وبخواهند کسی را فقط وفقط برای زیباییش انتخاب ککند درسته
درست یکی از ملاک های ازدواج میتون زیبایی باشه اما نه ملاک اصلی نمیتونه باشه واتفاقا خیلی هم دلخور میشم که کسانی بیایند تمام شایستگیهای یک فرد را نادیده بگیرند وفقط چون زیبایی صدرصد نداره انتخابش نکنند اتفاقی که اطرافم زیاد افتاده ودیدم کسانی را که چه رنجی را تحمل میکند به خاطر این باور غلط
سلام :
متاسفانه در نظر بعضی از افراد(مونث و مذکر)زشتیها،زیبا و زیباییها،زشت جا افتاده است و به نظر من این جمله که می گویند:دلت پاک باشه،اصلا صحیح نیست چون ظاهر فرد در جامعه برخاسته شده از غیرت،حیا،دین داری و...اوست.به این سبب نمی توانیم برای یک عمر زندگی به کسی اطمینان کنیم که خودش نیز نمی داند به چه دلیلی این طرز تیپ را انتخاب کرده است.
اينجارم سياسيش نكنيد بسه ديگه
اول سلام بعد این اینکه این موضوع داخل ذات انسان گذاشته شده که ماها همیشه دنبال پیشرفت و سربلندی باشیم اگه بشه خدا وخرما رو نصیب ما بشه اینکه نمیشه بگیم ما انسانا فقط به دنبال زیبایی هستیم بلکه طبق آرمانهایی که خود انسان واسه خودش تعیین میکنه بعددرسته که هرچیزی به علتی بوجود اومده اما همیشه بایدبه فکر خوبی باشیم و نتیجه اینکه هرکاری که میکنیم باید طبق آرمانهای قوی و اصیل ایرانی باشیم [shaad][golrooz]
زیبایی تفکر باعث میشه ظاهر زیبا به نظر بیاد و نقایصش دیده نشه
سلام به نظر من یکی از مهمترین ملاکهای ازدواج زیباییه اما همیشه به این فکر میکنم پس اونایی که از زیبایی ظاهری برخوردار نیستند پس چیکار باید بکنن ایا انقدر پول دارن همشون که همه جاشونو عمل کنن یا باید افسوس بخورن تازه دخترا خیلی بیشتر صدمه میبینن بیچاره ها
کی میتونه جواب بده
از دوست عزيز fereshte mohammadi مرسي
ولي قشنگ بودن طرفم واسه من از درجه سوم اهميت برخورداره
بله تا حدی که در مقایسه اکثریت نرمال باشد