خب با اجازه خانم دکتر{happy}
این یکی رو من بگم ببینین درسته تا بقیه دوستان هم بیان;)@};-
این درد به احتمال بسیار زیاد مربوط به تورشن آدنکس هستش
یه مطلبی هم تحت این عنوان تو زیرمجموعه بیماری های زنان هست با این لینک :
نمایش نسخه قابل چاپ
خب با اجازه خانم دکتر{happy}
این یکی رو من بگم ببینین درسته تا بقیه دوستان هم بیان;)@};-
این درد به احتمال بسیار زیاد مربوط به تورشن آدنکس هستش
یه مطلبی هم تحت این عنوان تو زیرمجموعه بیماری های زنان هست با این لینک :
شرح حال ارائه شده کامل نیست ما فقط از این شرح حال چند چیز را می فهمیم: اینکه بیمار خانم است، دردش حاد بوده و استفراغ دارد که مورد اخیر در درد های شدید شکمی رایج بوده و به دلیل تحریک واگ ایجاد می شود. به همین دلیل تشخیص های افتراقی که می توان ارائه داد وسیع است از جمله آپاندیسیت، سنگ کلیه، حاملگی نابجا، سالپنژیت، تورشن کیست تخمدان و....
آنچه که آقای دکتر گفتند هم می تواند مورد نظر ما باشد ولی چون اطلاعات داده شده کافی نمی باشد و نیاز به داده های بیشتری برای رد این تشخیص های افتراقی و رسیدن به تشخیص نهایی می باشد بیشتر از این نمی توان تشخیص دقیق تری را گذاشت.
خب مثل اینکه خانم دکتر نیومد جواب سوال را مطرح کنن من یه سوال بپرسم
خانم 25 ساله ای به ما مراجعه می کند سابقه یک بار سقط را ذکر می کند و در معاینه ای که انجام می دهیم در یکی از اندام فوقانی نبض بسیار ضعیف تر نسبت به طرف مقابل احساس می شود. در آزمایشاتی که انجام داده ایم esr بالا بوده است تشخیص شما چیست؟
نه بیماری خود ایمنی نیست
این خانم یک بیماری التهابی دارد که در آنژیوگرافی که انجام دادیم تنگی های متعددی را در ساب کلاوین مشاهده کردیم
کاملا درسته
ممنون از پاسخ های همه دوستان [shaad][golrooz]
حالا یه مورد دیگه :
یه نی نی شیرخوار دچار Mydriasis ( اتساع مردمک چشم ها ) ، ایست تنفسی و اختلال در ضربان قلب شده ...
مشکل این نوزاد چیه ؟
[golrooz]