پاسخ : پروژه هاي برنامه نويسي
سلام من میخوام یه برنامه بنویسم که چندتا نقطه رندم بگیره بعد اونارو تو یه آرایه مرتب کنه (براساس زاویه قطبی یعنی اول نقطه ای که کمترین مختصه yرو داره انتخاب میکنه و نقاط بعدی براساس شیب خطی که با اولین نقطه می سازن مرتب میشن )وبعد این خط ها به ترتیب نقاط مرتب شده به هم وصل میشن تا یه چندضلعی درست بشه با c# (البته اول نقطه ها رو صفحه نمایش داده میشن بعد خط ها رسم میشن)لطفا بگید من ازچه دستورایی باید استفاده کنم چه کلاسایی باید تعریف کنم؟توروخدا کمک کنید من کلاس نرفتم اصلا هر کتابی هم میخونم بازم نمیتونم حلش کنم یه توضیح مفصل بدید لطفا اگرممکنه زود جواب بدین
من سورس کد یه بازی رایانه ای رو می خواستم اگه به زبان c++ باشه بهتره.مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online91
من سورس کد یه بازی رایانه ای رو می خواستم اگه به زبان c++ باشه بهتره.مرسی
چه بازیی؟؟؟؟ مثلا maze هم یه بازیه.....
salam abji
man barnameye paint ro mikham b zabane c ya c sharp jone aji zood bejavab[golrooz]
سلام
پروزه ما از این قراره
به صورت کاملا گرافیکی بازی super mario را به زبان java بنویسید
كمك فوري لطفا سلام دوستان من هك پروژه برنامه نويسي گردش ماهواره به دور زمين دارم كه براي درس گرافيك كامپيوتري كه به زبان openglبايد بنويسم ممنون ميشم كمكم كنيدمرحله 1 : با استفاده از الگوریتم های رسم دایره و مستطیل و تبدیلات هندسی، شکل یک ماهواره را به صورت زیر رسم نمایید. ( مانند enterprise.gif )
مرحله 2: انیمیشن زیر را طوری بسازید که ماهواره شما دور سیاره ای در مرکز تصویر بچرخد. ( مانند enterprise2.gif)
مرحله 3: از توابع دید دو بعدی به نحوی استفاده کنید که انیمیشن خروجی به صورت زیر تبدیل شود. (مانند enterprise3.gif )
*راهنمایی: پنجره برش را روی یک لوزی حرکت دهید.
*برای دیدن تصاویر متحرک به 3 فایل تصویری ضمیمه شده مراجعه نمایید.
تصويرش نيومد اگه كسي ميتونه كمك كنه براش email ميكنم مرسي
سلام من 3 تا پروژه دارم:
اگه لطف کنید کمکم کنید منو بسیار ممنون میشم
1 برنامه ای بنویسید که در آن نام شما به صورت فارسی ترسیم شود و یک شکل خاص ( مثل پروانه ) ترسیم شود ( c++ باشه لطفا)
2 برنامه ای بنویسید که در آ یک مثلث با یک قوری با یک چهار ضلعی همپوشانی داشته باشد برای مثلث و چهار ضلعی sooothing استفاده کنید و خاصیت blending را برای این ترسیم فعال نمائید
3برنامه بنویسید که در آن یک بیضی افقی و یک بیضی عمودی ترسیم شود
افقی x و عمودی y
سلام
یه کمک فوری لازم دارم
در مورد حل این مسئله لطفا کمکم کنین
الگوریتم پرایم طراحی کنید که فایل ورودی آن ماتریس گراف و فایل خروجی آن ماتریس mst باشد، حداکثر طول یالهای آن 20 باشد.
از دوستانی که میتونن کمک کنن خواهشا دریغ نکنن
سلام،با تشکر از برنامه هایی که قرار دادید ،من سورس کد برنامه کامپایلر پاسکال، قسمت اسکنر و پارسر slr پاسکال به زبان سی پلاس پلاس می خواستم.لطفا تا جایی که می تونید کمکم کنید. اگه میشه زودتر جواب بدید چون چند روز دیگه تحویل پروژه دارم. خیلی ممنون