پاسخ : سوالات موبايل را اينجا بپرسيد.
سلام به همه
من تازه واردم ،ولي كارم موبايلي
اگه ميشه يك هكر خوب و بدون نياز به اجاز طرف بهم معرفي كنيد. ممنون[golrooz][esteghbal][esteghbal][labkhand][khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasol1475
سلام به همه
من تازه واردم ،ولي كارم موبايلي
اگه ميشه يك هكر خوب و بدون نياز به اجاز طرف بهم معرفي كنيد. ممنون[golrooz][esteghbal][esteghbal][labkhand][khande]
سلام گوشی همراه من HTC Desire Z. هستش. لطف کنید نحوه اتصال جی پی آر اس رو برای این گوشی به من بگین
با سلام دوستان
من گوشی نوکیا 3110 کلاسیک را دارم که 3 ساله اون را خریده ام و اصل مجارستان هم هست, این اوخر دچار مشکلی و ان مشکل این است که ناخودآگاه روشن و خاموش میشود و مینویسد سیم کارت رجیستر نشده و همچنین انتن صفر هست اما بعد از چندی بهتر میشه آن را پیش یک تعمیرکار بردم ولی بعد از مدتی همچنان همانطوریه و دیشب هم اینطوری شد ولی عجیب این است که الان هر بار وارد صندوق ورودی پیام ها میشوم خاموش و سپس روشن میشه و 1000 تا اس ام اس داشتم که الان فقط 300 مورد باقی مانده و 700 پیام همینطوری حذف شد, الان هم نمیتونم وارد صندوق ورودی شوم, ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سلام
گوشی من نوکیاست . یکی از آشناها هر وقت به من اس میزنه،
1- پیامکش قبل از اینکه من بازش کنم، خودش باز هست. یعنی قفل را که باز کنم، پیامش روی صفحه بازه و قابل خوندن.
2- اسم و شماره اش، نمیافته و من اولین بار که پیامک زد اول نفهمیدم از کیه.
3- پیامش در قسمت پیامهای دریافتی موبایلم، ذخیره نمیشه. یعنی بعد ار خوندن مسیجش، انگار که اصلا چنین کسی واست اس نفرستاده بوده.
میشه راهنمائیم کنید که چرا اینجوریه و چه کنم که این حالتها برگرده. ضمنا فقط و فقط مسیج های همین یک نفر اینجوری بوده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvAstiN
گوشي من n81 8gb هستش.
چند تا مشكل دارم باهاش:
1-وقتي از طريق USBاز كامپيوتر توش آهنگ مي ريزم توي گالري نميره.ميره تو attachments.چي كار كنم كه بره تو گالري؟
2-وقتي در مكاني هستم كه اينترنت وايرلس ساپرت ميشه امكان دسترسي به هيچ سايتي رو ندارم. حتي گوگل.چرا؟
3-چه طوري مي تونم از طريق گوشبم چيزي دانلود كنم؟روي قبض موبايلم مياد؟
سلام ؛
1)باید بری تو گالری قسمت آهنگ ها یه refresh بدی . (option)
2)باید proxy رو تنظیم کنید .
3) قطعاً ؛ به نظرم ارزشش رو نداره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam asgariazade
سلام
1- پیامکش قبل از اینکه من بازش کنم، خودش باز هست. یعنی قفل را که باز کنم، پیامش روی صفحه بازه و قابل خوندن.
3- پیامش در قسمت پیامهای دریافتی موبایلم، ذخیره نمیشه. یعنی بعد ار خوندن مسیجش، انگار که اصلا چنین کسی واست اس نفرستاده بوده.
میشه راهنمائیم کنید که چرا اینجوریه و چه کنم که این حالتها برگرده. ضمنا فقط و فقط مسیج های همین یک نفر اینجوری بوده.
همونجوری که در قسمتی دیگر جواب دادند ؛ این گونه پیام ها را از گوشیهای قدیمی بصورت فلش مسیج میفرستند و تا اونجایی که بنده اطلاع دارم از دست شما کاری برنمیاد !!!
البته فکر میکنم بتونید کپی کنید تو یه صفحه دیگه . (بعد سیوش کنید)
سلام.گوشیم n95 هست.با فونیکس به ورژن پایین تر اوردم ولی روشن نشد.usb dead هم نمیشه.چیکار کنم؟بفرست به ایمیلم.ایناشjenetik206@gmail.com
جف زدم نشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam asgariazade
سلام
این پیام ها رو با برنامه هایی نظیر cool sms یا flash sms میشه فرستاد و این جور پیام ها رو هم میشه ذخیره کرد : تو همون صفحه که پیام میاد منوی گزینه ها رو انتخاب کرده و از اون جا ذخیره کنید وگر نه دیگه به اون دسترسی نخواهید داشت.
اگه گوشی شما جزئ سیمبین 60 ورژن 2 هست این برنامه رو برای مقابله به مثل دارم!
من موبایل سامسونگ galexy ace r5830رو دارم می خواستم بدونم سیستم عاملش چیه؟