پاسخ : خلاقیت خود را محك بزنيد.
[tafakor]چه جالب میشه یه اسپری همراه مون باشه هر وقت لباسمون کثیف شد اسپری
ی رو بزنیم بعد لباسمون تمیز شه اونم در عرض 30دقیقه [golrooz].. چه عالی میشه نه[nishkhand][nishkhand] من می خوام اینو بسازم اگه پیشنهادی برای کیفیت دارین بگید خوشحال میشم[cheshmak][cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hakime
[tafakor]چه جالب میشه یه اسپری همراه مون باشه هر وقت لباسمون کثیف شد اسپری
ی رو بزنیم بعد لباسمون تمیز شه اونم در عرض 30دقیقه [golrooz].. چه عالی میشه نه[nishkhand][nishkhand] من می خوام اینو بسازم اگه پیشنهادی برای کیفیت دارین بگید خوشحال میشم[cheshmak][cheshmak]
ایده خوبی.
شما قرار بود با ترکیب اسپری و خودکار یک محصول جدید معرفی کنید.
به نظرتون چه چیزی می تونیم بسازیم؟
دوستان شما فقط به کلمه اسپری و خودکار توجه می کنید و وسایل و طرح هایی که عنوان می کنید هردوی آن وجود داره اما یکم دقیق تر دقت کنید از ترکیب مکانیزم ، ظاهر ، مواد ، جوهر ، عطر و ........... میشه خیلی طرح و ایده داد که ترکیبی از این دو باشه مثل مام.
ببخشید می شه سوال این سری رو بگید
آخه تو پست ها گم شده و من دقیقا سوال رو نمی دونم [nadanestan]
سوال اینه که شما می خواهید پروژه ای شروع کنید چه کارهایی انجام می دین .
به عنوان مثال من می خوام یک عینک طراحی کنم . اول طرح ریزی و برنامه ریزی می کنم ، بعد از طراحی مفهومی و ... انجام میدم تا انتهای پروژه.
حالا شما برای اینکه این طراحی انجام بشه با کمترین خطا از چه فرآیند یا ابزارهایی و ............. استفاده می کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
به عنوان مثال من می خوام یک عینک طراحی کنم . اول طرح ریزی و برنامه ریزی می کنم ، بعد از طراحی مفهومی و ... انجام میدم تا انتهای پروژه.
حالا شما برای اینکه این طراحی انجام بشه با کمترین خطا از چه فرآیند یا ابزارهایی و ............. استفاده می کنید؟
فکر کنم اول باید نیازمون را بررسی کنیم
یعنی وسیله ای که قراره طراحی بشه چه وظیفه ای باید داشته باشه
بعد مراحل گفته شده توسط دوستان
حالا به په چیزی نیاز داریم؟
مثلان شما می خواهید یک خودرو طراحی کنید چی کار می کنید؟
خوب
ما تو کارخونه ای قبلا توش کار می کردم یه بازرس QC یاهمون کنترل کیفیت داشتیم
اون از اول مرحله تولید که مواد اولیه است تا آخرین مرحله تولید برای هر محصول یه سری استاندارد داشت که همون ISO رو تشکیل میدادند
مواد اولیه باید استاندار خودش رو داشته باشه وگرنه از گردونه خارج می شه
و همینطور به بالا
هر مرحله باید استاندارد های خودش رعایت کنه تا وقتی محصول بسته بندی می شه
این فرایند ISO تولید محصولاته
فکر کنم در مورد سوال شما :
نقل قول:
برای طراحی هر محصولی هم باید مرحله به مرحله استانداردی رو مطرح کرد و طبق همون استانداردها پیش رفت
البته استاندارد هر محصول و هر پروژه در هر مرحله متفاوته ولی اگه پروژه دچار مشکل شد باید لابه لای همین مراحل که طی شده و ثبت شده دنبال مشکل گشت
خوب این برداشت من از سوال شما بود[nishkhand]
نقل قول:
شما قرار بود با ترکیب اسپری و خودکار یک محصول جدید معرفی کنید.
برای اسپری و خودکار هم می شه اسپری رو اختراع کرد که وقتی اونو می پاشی رو کاغذ یا لباس یا هر چیز دیگه یه کلمه خاصی رو بنویسه . . . [nishkhand] بدون اینکه خودمون تلاش کنیم اونو بنویسیم
همین که پاشیده می شه کلمه یا جمله نوشته می شه