پاسخ : هرچی سوال داری بیا تو
سلام لطفا آموزش تزیین نان و پنیر برای سفره عقد بزارین
ممنون
سلام چند اسم برای یک گروه علمی بهم پیشنهاد کنید ممنون اگه چند اسم بگین
یه سوال نیمچه تخصصی داشتم که نیاز به راهنمایی و همفکری دوستان هستش:
من حدود دو روز پیش پیغامی توی سایت شرکت MHT Luxury Alloys گذاشتم و اعلام کردم که 62 مدل رینگ تایر خودرو طراحی کردم که میدونم با سایر رینگ های موجود کاملا متفاوت هست، اگر همچین طرح هایی برای شما مناسب هست لطفا برای من ایمیلی بفرستین تا فایل ها رو براتون بفرستم...
حدود 5 دقیقه بعدش یا شاید کمتر، ایمیلی به من رسید که از طرف معاون مدیر شرکت بود و گفته بود که فایلاتون رو بفرستین و همزمان این فایل ها برای مدیر شرکت و مدیر طراحی شرکت نیز فرستاده میشه و اونام میبینن...
(اینکه تو این زمان کم یکی از مدیرای رده بالای شرکت جواب دادن تقریبا امیدوار کننده بود)
(خود شرکت یکی از بزرگترین شرکت های دنیا در زمینه تولید رینگ تایر خودرو هست برای همین فکر کردم احتمال اینکه طرح ها رو برای خودشون بردارن و کاری با من نداشته باشن صفر هست (اعتبار خودشون به این راحتیا خراب نمیکنن)
(امروزم 76 رینگ دیگه ارسال کردم به مدیر و معاون اون شرکت و اعلام کردم که در سریعترین زمان ممکن به من پاسخ بدین) (اصل پروژه 138 رینگ تایر خودرو بود که به دو قسمت تقسیمش کردم)
سوالم اینجاست که تا چه مدت جواب ندن جای نگرانی نیست؟
چطوری میشه مدیر شد.(توی نخبگان)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AMIR BEIGI
چطوری میشه مدیر شد.(توی نخبگان)
علاقه مندی های خود را در هر زمینه ای که تخصص دارید شروع به فعالیت کنید انشالله بعد از مدتی ارتقا پیدا میکنید
مدیر شدن مسئولیت های زیادی دارد و باید واقعا وقت بزارید
با تشکر جناب امیربیگی عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
right.kimber
یه سوال نیمچه تخصصی داشتم که نیاز به راهنمایی و همفکری دوستان هستش:
من حدود دو روز پیش پیغامی توی سایت شرکت MHT Luxury Alloys گذاشتم و اعلام کردم که 62 مدل رینگ تایر خودرو طراحی کردم که میدونم با سایر رینگ های موجود کاملا متفاوت هست، اگر همچین طرح هایی برای شما مناسب هست لطفا برای من ایمیلی بفرستین تا فایل ها رو براتون بفرستم...
حدود 5 دقیقه بعدش یا شاید کمتر، ایمیلی به من رسید که از طرف معاون مدیر شرکت بود و گفته بود که فایلاتون رو بفرستین و همزمان این فایل ها برای مدیر شرکت و مدیر طراحی شرکت نیز فرستاده میشه و اونام میبینن...
(اینکه تو این زمان کم یکی از مدیرای رده بالای شرکت جواب دادن تقریبا امیدوار کننده بود)
(خود شرکت یکی از بزرگترین شرکت های دنیا در زمینه تولید رینگ تایر خودرو هست برای همین فکر کردم احتمال اینکه طرح ها رو برای خودشون بردارن و کاری با من نداشته باشن صفر هست (اعتبار خودشون به این راحتیا خراب نمیکنن)
(امروزم 76 رینگ دیگه ارسال کردم به مدیر و معاون اون شرکت و اعلام کردم که در سریعترین زمان ممکن به من پاسخ بدین) (اصل پروژه 138 رینگ تایر خودرو بود که به دو قسمت تقسیمش کردم)
سوالم اینجاست که تا چه مدت جواب ندن جای نگرانی نیست؟
نمیخوام نا امیدت کنم ولی من یه بار مشابه این موضوع برام اتفاق افتاد، دیگه پشت دستمو داغ کردم که بیخودی به کسی اعتماد نکنم.
امیدوارم موضوع برای تو فرق کنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emer62304
نمیخوام نا امیدت کنم ولی من یه بار مشابه این موضوع برام اتفاق افتاد، دیگه پشت دستمو داغ کردم که بیخودی به کسی اعتماد نکنم.
امیدوارم موضوع برای تو فرق کنه!
اگه ممکنه یخورده بیشتر توضیح بدین...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
right.kimber
اگه ممکنه یخورده بیشتر توضیح بدین...
خلاصه داستان این بود که برای سرپرستی بانک ت...ت یه طرح زدم و از طریق ایمیل رندرها رو براشون فرستادم. طرح کاملاً مورد رضایتشون بود و الانم در حال اجراس ولی متاسفانه هنوز نتونستم دستمزدم رو ازشون بگیرم. البته طرف من ایرانیه و بحث پول خیلی زیادی مطرح نیست ولی خب ...
چنین شرکتهایی خودشون تیم طراحی دارن، رندرهای تو خیلی راحت میتونه توسط اونها به نقشه های اجرایی تبدیل بشه ولی خب به نظرم بهتره بدبین نباشیم! [shaad]
راستی اینم بگم که به هرحال طرح های تو باید به نقشه اجرایی تبدیل بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emer62304
خلاصه داستان این بود که برای سرپرستی بانک ت...ت یه طرح زدم و از طریق ایمیل رندرها رو براشون فرستادم. طرح کاملاً مورد رضایتشون بود و الانم در حال اجراس ولی متاسفانه هنوز نتونستم دستمزدم رو ازشون بگیرم. البته طرف من ایرانیه و بحث پول خیلی زیادی مطرح نیست ولی خب ...
چنین شرکتهایی خودشون تیم طراحی دارن، رندرهای تو خیلی راحت میتونه توسط اونها به نقشه های اجرایی تبدیل بشه ولی خب به نظرم بهتره بدبین نباشیم! [shaad]
راستی اینم بگم که به هرحال طرح های تو باید به نقشه اجرایی تبدیل بشه.
این مسائل رو میدونم، سوال اصلیم اینه که تا چه مدت جواب ندن منطقیه و جای نگرانی نیست؟ (چون این طرح ها رو فقط برای این شرکت فرستادم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
right.kimber
این مسائل رو میدونم، سوال اصلیم اینه که تا چه مدت جواب ندن منطقیه و جای نگرانی نیست؟ (چون این طرح ها رو فقط برای این شرکت فرستادم)
سلام...[golrooz]
همیشه برای مکاتبه نمونه بفرستید...
شما 100 طرح دارید و 20 طرح رو به عنوانه نمونه بفرستید تا در صورت توافق باقی طرح ها را ارسال کنید...
البته برای این تعداد طراحی، شما زمان و عشق بسیاری رو مصرف کردید...
اما در ابتدای کار تجربه ای که بدست میارید مهمه...
امروز شما 100 طرح میزنید و شاید یکیش تولید شه...
روزی شما یک طرح میزنید و برای تولیدش بینشون دعوا میشه...
انشالله زحمات شما رو درست و ارزشمند پاسخ بدن...
اما در صورت عدم دریافت پاسخ مناسب، شما باز هم برنده هستید...[golrooz]
همه چی بستگی داره به نوع کار و نوع برسی...
اصولا بین یک ساعت تا یک هفته طول میکشه جواب بدن...
شنبه ها و یک شنبه ها با خارجی ها مکاتبه نکنید...
بعد از تاخیر در دریافت پاسخ در صورت توانایی مکالمه با شرکت مورد نظر تماس بگیرید...
من به شخصه تا حالا ندیدم شرکتی خارجی جواب ایمیلی را ندهد...