پاسخ : درمانگاه عمومی نخبگان
ايادردماسنج هاي ديجيتالي جيوه بكار نمي رود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
سلام.در دماسنج های دیجیتالی از سنسور های حساس به گرما استفاده میشه که میتونه از نوع ال ای دی یا کریستال مایع باشه.از ابتدایی ترین سنسورهایی که استفاده میکنند سنسور lm35 و میکروavr هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
متشکل از یک میله شیشه ای توخالی است با یک لامپ جیوه در انتهای آن است و یک مقیاس درجه حرارت در طول میله شیشه ای.
يعني داخل تب گير ديجيتال جيوه وجود دارد اگر بشكند خطرناك است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
يعني داخل تب گير ديجيتال جيوه وجود دارد اگر بشكند خطرناك است
دوست عزیز جیوه تب سنج در حدی نیست که مشکل جدی ایجاد کنه
سلام بچه ها
من یه سوالی ازتون داشتم
تو ماه رمضون حوالی عصر به بعد یه سوزشی تو پهلوهام احساس میکنم که نگرانم کرده .میگم نکنه کلیه هام مشکلی پیدا کردن![negaran]
به نظر شما طبیعیه یا...؟
سلام[golrooz]
دلایل زیادی داره
یکیش کم آبی(احتمالا سحر آّب کمی خوردین یا فاصله افطار تا سحر ) -بلند کردن وسایل سنگین یا انجام دادن کارهایی که سنگینن توی این ماه-خوابیدن در جایی که زیر انداز سفت باشه-یا سرما زدگی-قولنج کردن
شایدم اگه برید دکتر بد نباشه ایشالا که چیزی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zolfa
سلام بچه ها
من یه سوالی ازتون داشتم
تو ماه رمضون حوالی عصر به بعد یه سوزشی تو پهلوهام احساس میکنم که نگرانم کرده .میگم نکنه کلیه هام مشکلی پیدا کردن![negaran]
به نظر شما طبیعیه یا...؟
سلام
این سوزش در هر دو پهلو تون هست؟ تقریبا می تونید بگید کجای پهلوتونه؟ این مورد با خوردن غذا و آب بر طرف میشه؟ مشکل زمینه ای قبلی مثل مشکلات معده و یا کلیه ندارید؟ عادت خوابیدن زیر کولر رو دارید؟
فعلا این سوالات رو لطفا جواب بدید تا ببینیم به چی می رسیم.[cheshmak]
با سلام بر اثر حادثه رانندگي ديروز دچار ضربه به سر و بيني شده ام و پيشانيم درد مي كرد كه بعد از گذشت چند ساعت دردش كم شده وبيني ام تورم پيدا كرده وحالت تهوع ودرد معده گرفتم وامروز داخل دهانم را نگاه كردم ديدم روي حلقم خوني است وخون داخل حلقم مي شود علتش چيست ايا از بيني است يا سر ودرمانش چيست فردا غروب بايد برم متخصص گوش وحلق وبيني ايا تا ان موقع خطرناك نيست واز بيني خونريزي ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
با سلام بر اثر حادثه رانندگي ديروز دچار ضربه به سر و بيني شده ام و پيشانيم درد مي كرد كه بعد از گذشت چند ساعت دردش كم شده وبيني ام تورم پيدا كرده وحالت تهوع ودرد معده گرفتم وامروز داخل دهانم را نگاه كردم ديدم روي حلقم خوني است وخون داخل حلقم مي شود علتش چيست ايا از بيني است يا سر ودرمانش چيست فردا غروب بايد برم متخصص گوش وحلق وبيني ايا تا ان موقع خطرناك نيست واز بيني خونريزي ندارم
باید از سرتون عکس بگیرین شاید شکستگی داشته باشه
توصیه من سی تی اسکن سر میباشد