پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
نه دزدگیر دارم اونموقع نمیگن فرار مغز میگن خدا رو شکر سه روز هم جشن میگیرن
پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
نقل قول:
تازشم شما که کلاس میزارین من با دیجی مهدی زوو بازی میکنم دلتونم بسوزه[bamazegi]
هرکدوم برنده اید که کلا انقد بگه زوووووووووووووو تا دیگه نگه زوووووووووو [nishkhand]
تازه شهربازی رنجر دیگه فاز نمیده، باید بریم سالتو [nishkhand]
مه نورد هم بد نیست
ایهیم
من رفتم
فعلا با اجازه خوش بگذره بدون من که میگذرد
[golrooz]
كشتي وايكينگ ها بيشتر به درد بچه هاي سايت نخبگان ميخوره!!!
نه جدي بهتر نيست!!
تازه داداشي هم ديگه خجالت نميكشه همه رو خودش مهمون ميكنه يه شام هم بيف استروگانف و دسر بستني مگنوم 500 توماني!
باران جان شما که روز قرار به عنوان چهره جذاب سال انتخاب شدی [tashvigh]
دیگه تا پایان سال نمیتونی ازش فرار کنی [khande]
نکنه یادت رفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/[taajob]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.golgol
باران جان شما که روز قرار به عنوان چهره جذاب سال انتخاب شدی [tashvigh]
دیگه تا پایان سال نمیتونی ازش فرار کنی [khande]
نکنه یادت رفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/[taajob]
من تکذیب میکنم
ببخشید شما با کدوم باران کار داشتید؟ نیستن [nishkhand]
البته من برای شما چهره مهربون هفته رو در نظر داشتم، واقعا هم بهت میاد
سلام
خب میبینم که الحمدلله به دوستان خوش گذشته ، به علت مسافرت کاری قسمت نشد خدمت دوستان باشیم تا بیشتر بهشون خوش بگذره smilee_new1 (6)
میبینید دیگه پاش بیوفته مصطفی جان دست به جیب بشه ، بشریت کم میارن جلوش ، ایندفعه هم که خرج میلیونی کرده (چندتا هم زلزله اومد طرفای ما ، حالا دلیلش رو فهمیدمsmilee_new1 (6))
خلاصه کلام : خوشحالیم که خوشحالید...
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آیزنگارد
سلام
خب میبینم که الحمدلله به دوستان خوش گذشته ، به علت مسافرت کاری قسمت نشد خدمت دوستان باشیم تا بیشتر بهشون خوش بگذره smilee_new1 (6)
میبینید دیگه پاش بیوفته مصطفی جان دست به جیب بشه ، بشریت کم میارن جلوش ، ایندفعه هم که خرج میلیونی کرده (چندتا هم زلزله اومد طرفای ما ، حالا دلیلش رو فهمیدمsmilee_new1 (6))
خلاصه کلام : خوشحالیم که خوشحالید...
یا علی
معرفی میکنم:
چهره غایب هفته
http://njavan.com/forum/images/smili...%20%286%29.gifhttp://njavan.com/forum/images/smili...%20%286%29.gif
مرسی باران عزیز تو به من لطف داری
سلام به همه
دوستان واقعا خوش گذشت[nadidan]
نه خدایش خوب بود
بچه ها همه با معرفت بودن ایول به همشون