اختیار دارید اطلاعات شما که خیلی خوب بود{happy}@};-
نوع زردی این نوزاد متفاوته ... زردی روز دوم و سوم زندگی متفاوته
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه به فنا نره ...{i dont want to see} یه فکری به حالش بکنید{worried}{big green}
سلام بر همه ی پزشکان و دانشجوهای غیر پزشکی........
دکتر تو این شرایط که نباید از ما بپرسین شما اول بچه رو نجات بدین بعد ما هم یه تجویزی می کنیم... تا ما جواب بدیم مامانو بابا بچه دق می کنن{worried}
به نظر من دکتر نباید ما بیایم سر خود کاری کنیم و تجویز کنیم چون خطرناکه این همه تبلیغ می کنن سرخود کاری نکنین برین دکتر...
مامان و بابا سری باید برن پیش دکتر اطفال و کارایی که دکتر میگرو انجام بدن...
دیدین جواب سوال چه آسون بود دکتر می خواست شما اینو بگین....@};-
دکتر اگه ما باید جواب بدیم یه ذره آسونش کنید که با search گیر بیاد از زرده تو ماهی من گیر اوردم الا بچه... می خواین در موردگلاب به روتون مدلهای مختلف دستشویی بچه ها{i dont want to see} تو ضیح بدم بخاطر شیر مادره{tongue}....یا غذاشون یک سال اول چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟{worried}یاحداقل افزایش وزن در سه ماهه دوم و سوم؟؟؟؟؟؟؟؟{worried}
دکتر جان یه راهنمایی کن:-??سوالاتون سخته:((:((
من تو این شرایط میرم پیش دکتر:((
بيش از نيمي از كودكان طبيعي و سالم در چند روز اول زندگي دچار تغيير رنگ زرد در پوستشان مي شوند.
60 درصد نوزادان رسيده در روز دوم يا سوم تولد دچار يرقان مي شوند. :-"
با تشکر از دکتر امیر
بله ممنون {big green}@};-{applause}
جواب همین بود . دیدین سخت نیست {big green} پرسیده بودم پدر و مادر این نی نی باید چه کاری انجام بدن که پاسخ همین بود . در چنین مواقعی با توجه به اهمیت حیاتی زردی در نوزادان پدر و مادر نباید تاخیری در مراجعه به پزشک متخصص اطفال داشته باشند اما ؛
تشخیص پزشک تو این موارد چیه ...؟
معمولا زردی روز دوم و سوم پس زایمان ( البته در صورتی که با علامت دیگه ای همراه نباشه ) زردی فیزیولوژیک ( غیر مرضی ) محسوب میشه و نیاز به هیچ درمانی نداره .
زردی روز تولد و روزهای چهارم و پس از اون زردی های جدی محسوب میشن که حتما نیاز به پیگیری و درمان دارن
@};-
سلام دکتر امیرsh_omomi88
جواب همین بود خدایا شکرت{angel}[-O<[-O<
من از اول از ته دل به خدا این کارو می کردم راست می گم دکتر[-O<من تشخیصام همیشه درستهsh_omomi68ته دلم افتاده بود جواب اینهاااااااااا باورم نمی شد انقدر آسون باشه... پس دکتر من همیشه برندمsh_omomi80 آخه من همیشه اینکارو می کنم میرم پیشه دکتر{happy}
یعنی الان من بردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟sh_omomi70
خدایا من تو یه سوال پزشکی بردمsmilee_new2 (14)واقعاً الان در پوستم نمی گنجم!!!!!!!!{big hug}:">
دکتر جایزه هم که به امید خدا دارهsh_omomi127
سلام دوستان مريض بعدي رو اگه اجازه بدين بنده معرفي كنم
خانمي 25 ساله در حفره ايلياك راستش درد زيادي احساس ميكنه كه اين درد تقريبا طي 40 دقيقه ايجاد شده و تشديد شده وبا استفراغ همراه هس به نظر شما مشكل چيه؟
این فرد عفونت دارد و از این باکتری حاصل میشود
كامپيلوباكتريوزيس به گروهي از عفونت ها اطلاق مي گردد كه توسط باكتري هاي گرم منفي از جنس كامپيلوباكتر ايجاد شده اند{big green}
نه اقا مهدي يك بار ديگه علايم رو بخونين