پاسخ : درمانگاه عمومی نخبگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
با سلام من بعد از مصرف 8 عدد قرص پنی سیلین دچار سردرد ومعده درد شدم رفتم دكتر ديگه چون قبلا امپول پنی سیلین نزده بودم برام 2 عدد امپول امپي ويل 1گرم ويك عدد دگزامتازون و1عدد امپول پيروسكام وكپسول اموكسي سيلين تجويز نمود ايا امپول امپي ويل مثل پنی سیلین عمل مي كند يك امپول اندازه چند قرص عمل مي كند
آمپول آمپی ویل تا جایی که من تونستم پیدا کنم همون آمپی سیلین هست.
آمپی سیلین
(نام تجاری: amcill)
گروه دارویی: پنی سیلین ها (آمینوپنی سیلین ها)
گروه درمانی: آنتی بیوتیک
شکل دارویی: کپسول , شربت , آمپول
موارد مصرف: عفونت های عمومی دستگاه تنفس , سیستم ادراری , عفونت پرده مغز(مننژیت)
میزان مصرف: روزانه 1 تا 4 گرم از راه خوراکی یا هر 6تا 4 ساعت از راه عضلانی یا وریدی
موارد مانع: حساسیت به پنی سیلین ها و عفونت مونو نوکلئوز
عوارض جانبی: اسهال , اریتم(قرمزی)پوست , مشکل خونی , عارضه کلیوی و تشنج
توجهات: بهتر است محلول تزریقی آماده شده حداکثر طی یک ساعت تزریق شود. انفوزیون وریدی طی 10 تا 15 دقیقه صورت گیرد . محلول دارو را میتوان تا 14 روز در یخچال نگهداری کرد.
آموزش: بیمار میبایست دوره درمان را کامل کند. بهتر است دارو با معده خالی با یک لیوان آب مصرف شود.در صورت بروز آلرژی به پزشک اطلاع هید.
شرایط نگهداری: کپسول و ویال (محلول تزریقی) در دمای 15 تا 30 درجه نگهداری شود.
چطور است آمپی سیلین را بدون تست مي شود تزريق كرد ولي پنی سیلین را نمي شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
چطور است آمپی سیلین را بدون تست مي شود تزريق كرد ولي پنی سیلین را نمي شود
تا جایی که من میدونم و فهمیدم این دارو رو هم باید تست کنن به خصوص در افرادی که واکنش آلرژیک به پنی سیلین دارن. اما همون پنی سیلین رو هم خیلی وقتا تست نمی کنن.
حالا دوستانی که اطلاعات کاملتر دارن به خصوص مینا خانم نظرشونو بدن بهتره.[cheshmak]
جدیدا میگن تست کردن معنی نداره چون اگه فرد حساسیت داشته باشه و بخواد واکنش بده با همون مقدار تست هم واکنش میده.
دوست عزیز در مواردی کپسول امپی سیلین رو میدن که نیاز به درمان چند روزه باشه.وگرنه تفاوت خاصی نداره جز اینکه شما هر روز باید 1 امپول دردناک بزنی.حالا انتخاب با خودته[tafakor]
با سلام ايا جيوه موجود در تب گیر كه شكسته خطرناك است با بدن تماس پيدا كند يا خورده شود در صورت تماس چكار بايد كرد
سلام دوست عزیز
اولین کار اینه که باید محل تماس با اب شسته بشه .جیوه مسمومیت زا است اما بخش اطفال همچین موردی رو داشتیم که جیوه تب سنج رو یه بچه خورده بود. کار خاصی براش انجام نشد چون مثل اینکه این جیوه قابلیت جذب گوارشی ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
با سلام ايا جيوه موجود در تب گیر كه شكسته خطرناك است با بدن تماس پيدا كند يا خورده شود در صورت تماس چكار بايد كرد
موارد غیر عمدی نفوذ داخل جلدی جیوه عموماً بدنبال شکسته شدن دماسنج جیوه ای است. علایم ایجاد شده به صورت موضعی هستند (تورم، قرمزی، تأخیر در ترمیم زخم، اولسر، آبسه، گرانولوم)
درماتیت تماسی آلرژیک بعد از لمس جیوه بندرت اتفاق می افتد.
مواجهه خارجی چشم با جیوه مایع سبب رسوب موقتی جیوه در زیر اپی تلیوم قرنیه می شود که بدون عوارض جانبی آشکار بوده است.
شروع علایم مسمومیت بعد از مواجهه استنشاقی بستگی به ذرات هوایی جیوه و مدت زمان مواجهه دارد. تماس زیاد با بخار گرم شده جیوه سبب ایجاد علایم طی چند ساعت می شود. در صورتیکه مواجهه مداوم با دوز کم سبب شروع علایم پس از ماهها می شود.
بیمارانی که مقادیر جیوه بیشتر از جیوه یک دماسنج خانگی خورده اند یا کسانیکه بعد از خوردن جیوه دچار درد شکم شده اند، باید جهت بررسی به یک مرکز اورژانس فرستاده شوند. القاء استفراغ و یا تجویز شارکول فعال شده صورت نگیرد. در صورتیکه در حد یک دماسنج خانگی باشه و در صورت نداشتن علائمی مثل شکم درد نیاز به انجام کار خاصی نیست اما بهتره به یه مرکز اورژانس مراجعه بشه
خوشبختانه جيوه تب سنج روي زمين ريخته شده بود وجمع كردم ريختم داخل ظرفشويي ولي مقدار بسيار كم روي موكت ماند ايا احتياج است تا تميز شود تا با پا وبدن تماس نداشته باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
خوشبختانه جيوه تب سنج روي زمين ريخته شده بود وجمع كردم ريختم داخل ظرفشويي ولي مقدار بسيار كم روي موكت ماند ايا احتياج است تا تميز شود تا با پا وبدن تماس نداشته باشد
بهتره تمیزش کنید.
البته اینم بگم جیوه از راه استنشاقی هم میتونه آسیب بزنه(منظورم کلی بود نه در مورد جیوه دماسنج)