پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
من که بازیکن نیستم
من تماشاگر نما هستم
فخخخرییییییییییییییییه
فخر
پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
باز گفت !خدا این قهوه تلخ را از ما نگیریییییییییییییییییییه!
چهره فرهنگی هفته هم که رییس کل هستش با هدیه های فرهنگی که دادن [nishkhand]
خلاصه کتابا رو هم فردا همه رو سایت آپ میکنید، دی وی دی رو هم پیاده میکنید، مکتوب شده ش رو توی بخش تکالیف زیرمجموعه دی وی دی آپ میکنید
نه ديگه الان مطمن شدم شما رفته بودين پارك يا شهر بازي...[taajob]
ديديم هي پونه و سارا ميگفتن بريم شهر بازي ولي خب كسي كه گوش نداد كه[labkhand]..البته پونه يواش ميگفت فقط چون بغل دست من نشسته بود من متوجه شدم..[khande].
دفعه اينده اقا مصطفي قرار رو بزاره شهر بازي مطمنا مهيج تر هست [tafakor]
نظرتون چيه؟؟[tafakor]
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (3 عضو و 1 مهمان)
B a R a N, باستان شناس+, غزل بارون+
رییسم (عمرا جرات کنم چیزی جز چهره رییس هفته بگم به رییس) اومد، من در برم [nishkhand]
رییس هرکی هرچی گفت من تکذیب میکنم! تا الانم داشتم تالارمو مرتب میکردم :-"
خو دیگه من که کنارتون نیستم همش میرم بازی
صدای جیغ اومد بدونین منم نگران نشین[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داداشی
خو دیگه من که کنارتون نیستم همش میرم بازی
صدای جیغ اومد بدونین منم نگران نشین[nishkhand]
مگه ميخواي بري سورتمه يا رنجر سوار بشي.......[taajob][taajob]
ولي خدايي هيچي بهتر رنجر نيست !![taajob]
نه جدا ديگه بايد بريم شهر بازي ....مطمنا اون موقع همه سايت حتمن ميان سر قرار[esteghbal]
البته اقا مصطفي بهتر هست بن شهر بازي تهيه كنه !![khanderiz][khanderiz]
منم موافقم [bamazegi]
شهربازی خوبه [nishkhand]
با بن یا بی بن من اونجا هوووووووووووووووورا
هووووووووووووووووورا
تازشم شما که کلاس میزارین من با دیجی مهدی زوو بازی میکنم دلتونم بسوزه[bamazegi]
[negaran]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
خب پس بگو ي باغ داري؟[labkhand]
يعني ي دونه درخت داري كه همه اين ميوه ها رو با هم داره؟؟؟؟[tafakor][khanderiz][cheshmak]
وايسا ببينم من كه كيسه گوجه سبز رو گذاشتم جلوي دستاتون خب چرا برنداشتي تازه كلي نمك هم ريخته بودم روش ...؟..نكنه روت نشد[tafakor][tafakor]
اصلا ي چيزي رو متوجه شديد اون پارچه اي كه اقا مصطفي انداخته بود براي نشستن ما نبود چون همه ما اطراف اون نشيته بوديم فقط شيريني ها رو پارچه بود !!
به خدا من رو چمن نشسته بودم[negaran][negaran] از پونه كه بغل دست من نشسته بود بپرس!!![khanderiz]
راست میگن منم خودم اگر چه که تکیه داده بودم اما رو چمن که هیچی رو خاک نشسته بودم [negaran]
راست آقای داداشی چه تکنولوژی پیشرفته ای دارید که اینهمه انواع میوه رو روی یه درخت پرورش دادید مراقب باشید یه وقت ندزدنتونو ببرنتون خارج فرار مغزا بشید![nishkhand]