پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
با سلام خدمت دوستان :::: من همیشه می خاستم 1 مودم ای دی اس ال بسازم که از تمام په نای باند اینترنت استفاده کنه و بعد برم مهندس م خابرات بشم ی ایده بدم که همه ملت بتونن از تمام پهنای باندشو ن استفاده کنن بعد می ر فتم رهبر می شدم . فتوا میدادم که بع ضی از قوانین منحل شه بعد بر میگشتم مخابرات این فیلترا رو بر می داشتم که باعث افت سر عت نشه !!!{worried}
امکان داره بفرمائید چه عواملی موثر در استفاده از تمام پهنای باند اینترنت هست ؟
1.شرکت هایی که اینترنت پر سرعت ارائه میدهند باید در هر لاین به جای 5-4 نفر 3 نفر شیر بکنند 2.شرکت های ارائه دهنده ی ای دی اس ال باید از روتر های عالی استفاده کنند {روتر مرکزی رو که اینترنت کل شهر از اونجا میگزره مثل روتر شهر اهواز باید از بهترین نوع باشه تا پکت ها زود تر جابجا بشوند در نتیجه پینگ بیاد پایین 3.شرکت ها کم فروشی نکنند به طور مثال من از شرکت قبلی که ای دی اس ال داشتم و نمی خوام اسمشو بگم تا 5-6 نفر در هر لاین شیر میکرد و فوق اولاده ادم پارتی بازی بود صاحاب شرکت خصوصی ... و خلاصه کم فروشی می کرد یعنی پول 128 می گرفت ولی به من اینترنت 56 کیلو بایت دریافت و 34 کیلو بایت ارسال ارائه میدادند 4.به جای اینکه اینقدر فیلتر بگذارند در اینترنت که باعث افت سرعت میشه فکری برای بهتر کردن فرهنگ مردم و برداشتن فیلتر ها بکنند 5.زیر ساخت مخابرات های فرسوده مثل مخابرات منطقه ی ما که مال اهل بوقه عوض بشه 6.ایران بره به جای اینکه بره از کویت یا از شرکت های خصوصی کشور هایی مثل المان یا اینطور کشور ها اینترنت بگیره بره مستقیم از مر کز ارائه اینترنت جهان که فکر کنم امریکا باشه اینترنت بگیره 7.به این نکته توجه کنید که هر چه پینگ شما کمتر باشه شما می تونید هم کیفیت بهتری داشته باشید و امیدوارم مطالب مفید بوده باشه@};-;;)
ممنون از توضیحاتون . حالا این امکان وجود داره که یک مودم درست کنیم که از تمام پهنای باند استفاده کنه با این توضیحاتی که شما دادید یا نه؟یا امکان داره با نرم افزار این کار را کرد؟
با سلام ::::: عزیز من بیشتر مودم های با کیفیت که نمی خوام اسم ببرم این توانایی رو دارن :::::: این مخابرات ایرانه که این توانایی رو نداره که پهنای باند ر به طور کامل ارائه بده و این رو در نظر بگیرید که همه جا مخابرات خراب نیست به همون اندازه ای که مخابرات سالم دارن همون قدر مخابرات خراب دارن حتی من شنیدم هنوز تو ایران جاهایی هست که هنوز توانایی گرفتن ای دی اس ال رو ندارند در کل بگم وقتی در مجلس نهم تاکید می کنم در مجلس نهم وزیر ارتباطات کشور بگه که افزایش سرعت اینترنت خانگی از 56 کیلو بایت به 128 کیلو بایت غیر غانونیه و ایرانیا کاری جز چت کردن ندارن و بیشتر کسانی که از اینترنت استفاده میکنند چت میکنند {همین ها رو گفت} دیگر برادر من چه انتظاری داری خودت قظاوت کن {feeling beat up}
اگه اینترنت سرعتش خیلی بالا بود می شد دیگر گوشی ها به cpu ها و رم های بالا نیاز نداشتند و از ابر کامپیوتری سرور استفاده می کردند که از طریق منبع تغذیه مردم تشکیل می شد و همینطور گوشی بدون مجدودیت می شد و اما نه تنها گوشی بلکه کامپیوتر ها هم می توانستند از این سیستم بهره ببرند.
البته تا باشه از این اگه ها !!!
الان هم اینترنت پر سرعت هست و هم انواع امکانات برای اینترنت
سلام :وووووووووههههههه من اين ماشينه رو قبلا ديده بودم ولي نميدونستم اين خصوصياتو داره عاليه...
راستش من تو فكر يه جعبه دنده ي اتوماتيكم.......
البته چون پروژه كارشناسيم اينو برداشتم رفته تو ذهنم..........يه چيزي تو مايه هاي 206هاي تيپ5و6
يه طرح ديگم دارم كه مي خوام لاستيكاي ماشين هايي كه استفاده ميكنيم تغيير هويت بده(به زبون من/)يعني توي اب جاده خاكي يا مرداب كوير حاصيت هايي مطابق با محيط از خودش نشون بده.......;;)البته زيادي فضاييه نميدونم اصلا براي همچين چيزي از چي بيد استفاده كنيم........تازه گاهي دوست دارم خود ماشينم تغير هويت بده(ما محيط مطابق شه)يعني مثلا suzooki بشه بنز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahel12
سلام :وووووووووههههههه من اين ماشينه رو قبلا ديده بودم ولي نميدونستم اين خصوصياتو داره عاليه...
راستش من تو فكر يه جعبه دنده ي اتوماتيكم.......
البته چون پروژه كارشناسيم اينو برداشتم رفته تو ذهنم..........يه چيزي تو مايه هاي 206هاي تيپ5و6
در صورت امکان توضیح بدین که چه نوع گیربکسی و یا چه قابلیت هایی داره؟
ایده لاستیک تون جالب اما فضایی نیست در حال بررسی هست. خودروتون هم تغییر حالت با شرایط خاص بده چند نمونه ساختن نه اینکه بشه بنز مثلا در خشکی ، آب و هوا حرکت کند که سازگاری با محیط داشته باشه
سلام
من میخوام یک دستگاهی باشه تا پایان هر کاری رو با تمام جزئیات نشون بده دراین صورت هیچ کس اشتباه نمیره و باعث سر بلندی کشورعزیمون میشه:-?