پاسخ : بحث داغ هفته :آیا زیبایی،ملاکی صحیح برای انتخاب همسر هست ؟
برای پاسخ دادن به این سوال به نظر من اول باید یک تعریف جامع در مورد زیبایی ارائه کرد، که این عملا غیر ممکنه ! چرا که ممکنه زیبایی از نظر من داشتن چشم های آبی رنگ باشه و از نظر شمای خواننده چشم های مشکی رنگ! مطمئنا داشتن مثلا دماغ کوچیک و نوک بالا ! رو همه می پسندن اما آیا همین دماغ برای صورت بزرگ هم جوابگوست ؟ مسلما خیر.
نظری که من می خوام بدم حاصل چند سال تجربه و صحبت با کارشناس های مختلفه که مطمئنا اگر بهش عمل بشه، خوشبختی بیشتر رو برای ما در ازدواج به ارمغان خواهد آورد.
دوستان من، برای ازدواج، کسی رو انتخاب کنید که برای شما علاوه بر زیبایی های درونی، جذابیت های فیزیکی هم داشته باشه و بدونید که شما تنها کسی هستید که می تونید بگید همسرتون زیباست یا نه.ما قراره یک عمر در کنار همسرمون زندگی کنیم و هر روز اون رو ببینیم،درسته که چهره بعد از یه مدت عادی میشه، اما یادمون باشه عادی میشه نه بی ارزش!
من معتقدم طرف مقابل رو اول از لحاظ فرهنگی و اخلاقی و اعتقادی و . . . بررسی کنیم و بعد از اون فیزیک طرف رو هم در نظر بگیریم، اگر برامون دلنشین بود که مبارکه! اگر هم نبود که بریم سراغ انتخاب های بعدی.
در کل صحبت با افراد با تجربه در این زمینه، می تونه خیلی به ما کمک کنه.
به امید خوشبختی تمامی زوج های جوان . . .
ghataan bayad chehreh farde morede nazar delkhah bashe ta betooni bahash biroon birooni va darkenaresh bashi,albate k be moroor shehre adi mishe va in akhlaghe k khodesh o bishtar neshoon mide
به نظر من مهم ترین ملاک برای انتخاب همسر مناسب تقواست. البته زیبایی ظاهری هم می تونه و باید یکی از ملاک ها باشه. ولی نه ملاک اصلی. هیچ جا توی دین ما نگفته به دنبال زشتی ها باشید. همیشه تأکید بر زیبا بودن و انتخاب زیبایی شده. ولی اگر زیبایی طرف مقابل به یک هدف صرف تبدیل شود مشکل ساز است. دین ما دین میانه روی است. مثلا نعمت های دنیا در کنار آخرت. نه دنیاپرستی صرف و نه گوشه گیری از جامعه برای عبادت. مسئله زیبایی هم همین طوره. نه زشتی و نه زیبایی به عنوان هدف نهایی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mpkahkeshan
به نظر من مهم ترین ملاک برای انتخاب همسر مناسب تقواست. البته زیبایی ظاهری هم می تونه و باید یکی از ملاک ها باشه. ولی نه ملاک اصلی. هیچ جا توی دین ما نگفته به دنبال زشتی ها باشید. همیشه تأکید بر زیبا بودن و انتخاب زیبایی شده. ولی اگر زیبایی طرف مقابل به یک هدف صرف تبدیل شود مشکل ساز است. دین ما دین میانه روی است. مثلا نعمت های دنیا در کنار آخرت. نه دنیاپرستی صرف و نه گوشه گیری از جامعه برای عبادت. مسئله زیبایی هم همین طوره. نه زشتی و نه زیبایی به عنوان هدف نهایی.
آف--------------------------------------------------رین
نظرم شاید این نبوده قبلا ولی الان تغیر کرده و نظرم اینه که زیبایی هم خیلی مهمه
البته توقع بیجا احمقانس
ولی تا جذابیت ظاهری و حداقل قابل تحمل و تکراری نبودن باشه میتونه به روابط کمک کنه و باعث استحکام بیشتر بشه
اما این یک فرعه و نه اصل
اصل قضیه وقتی منطقی و واقعی به این قضیه نگاه میکنیم فرق میکنه
اصل افکار و اعتقادات و اهداف زندگیه
و..... که خودتونم میدونین
سلام دوستان ؛
از تبادل اطلاعات زیبا و متین همه سپاسگذارم.
مهندس ایرج حسابی در کتاب استاد عشق پروفسور سید محمود حسابی از آن بزرگوار نقل نموده اند:
"ایمان و اعتقاد، از ارکان خانم و آقا بودن است، که اگر خانم و آقایی، به این مرتبه برسند، می دانند، که چه کارهایی باید انجام دهند، و از چه کارهایی باید پرهیز کنند."
"خانم و آقا، هیچ گاه دروغ نمی گویند، تهدید نمی کنند، مردم را دوست دارند، دست افتاده را می گیرند، رهگشا هستند، عشق نامحدود دارند، و در نشست و برخاست، تمام نکات و دقایق مسائل اجتماعی و آداب لازم را، رعایت می نمایند... ."
تمام لحظاتتان پر از خدا
سپندارمذگان به کامتان جاودانه
باران
zibayi moheme vali be nazare man bara khanooma vali age aghayoon zesht ham bashan vali khosh akhlagh kheili ham khoobe
سلام علیکم
نمی خوام شعار بدم یهو بگم زیبایی اخلاق و از این حرفا چون واقعا هم کسایی که انشا الله مطالعه کنند این پستو نه باور می کنند تقریبا و نه اینه ک ه قبول می کنند
پس اینطور می گم:به این نکته توجه باید بشه که واقعا انسان به دنبال زیبایی هست اینو نمیشه انکار کرد پس زیبایی تاثییر داره خیلی هم داره اما ما مسلمانیم پس مرحله اول برای انتخاب دین طرف،دین :یعنی شخص اخلاقش دینی هست :پس اخلاقش خوبه (کسی که اخلاقش طبق دین باشه و از اونجایی که دین اخلاق نیکو رو یاد می ده پس اخلاقش خوبه) ،پاکدامن(ارتباط نداشتن با کسی به صورت نعوذبالله حرام)،انشا الله پشت همسر هست در مشکلات و خیلی ز خوبی هایی که در باطن شخص هست با داشتن دین شخص حل می شه (درجه دینی فرد و ایمانش در درجه این خوبی ها تاثییر دارد)
خوب حالا تو انتخاب بر می گرده به درجه اعتقاد اینطرفی که می خواد انتخاب کنه اگه این خوبی ها براش مهمتر از زیبایی های ظاهری باشه(که البته هر شخصی زیبا هست در نظر هر کس و به اندازه درجه خاصی) و بدون که بها انتخاب این شخص چه چیزایی رو به دست می یاره و چه ها رو از دست می ده (یعنی موضوع رو بالا پایین کنه و همه جوانب رو در نظر بگیره صحبت یک عمر هست انشا الله)
و یک نکته مهم دیگر کسی که نمره زیبایی خودش 15 هست نباید به دنبال نمره زیبایی 19 باشد ( هم شاید گیرش خدای نکرده نیاد و هم اینکه هر کس اندازه گلیمش پاشو دراز می کنه دیگه)
salam man migam mohhem hast ama mohhemtar az zaher o zibaii zate adame zat ke kharab bashe dg hata zaher ali ham nemitone oono bepshone!!!!!!!!!!![narahat][narahat][narahat]
زیبا رویان عالم رحم ندارد دلشان سنگی اندر گِل شان بود همان شد دل شان[taajob]