پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
ولی واقعا بهتر بود یه جای مناسب در نظر گرفته میشد غذا که من مشکلی نداشتم از آنجایی که اهل غذا نیستم برام مهم نبود ولی کاک سارا بهم خیلی چسبید از گوجه سبزم که بدم میومد ولی من همش گوجه سبزو پاس میدادم به مینا امیدوارم سارا ازین به بعد کاک بارانم کنه![bamazegi]
پاسخ : قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت علمی نخبگان جوان در نمایشگاه کتاب تهران
از نظر بازی هم که من دوست میدارم!سال بعد دوچرخه ام رو هم میارم میرم کیف میکنم![bamazegi]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داداشی
والا اونی که من دیدم پایه تمام این بازیها هست[nishkhand]
شایعه ست، باور نکن!
راستی یکم دیگه با باغچه ای که داری فخر فروشی کن، فخر فروش! [nishkhand]
فخر دارم
فخر
فخرییییییییییه!
سه کیلو هزار
بیا حراج کردم آتییییییییییش زدم به مالم
فخخخخخخخخخخخخخخر
فخریه!!
[nishkhand]
خدا شانس بده کاش ما هم از این درخت ها داشتیم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
غزل بارون
از نظر بازی هم که من دوست میدارم!سال بعد دوچرخه ام رو هم میارم میرم کیف میکنم![bamazegi]
دختر گلم، چهره شیرین هفته سال بعد دوچرخه ت رو هم میارم [nishkhand]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
پی نوشت:
من میتوانم برای دیگران اسم بگذارم ولی دیگران نمیتوانند! این جزو قانون بازی است [nishkhand]
بله بله!آرزو جان بابا کجا هستن که تائیدیه آخر رو بفرماین بابت چهره هفته!
هه چهره خشن هفته هم تویی[nishkhand]
با اون چوب میخوای کیو بزنی
حالا نه به اون شدت که گفتم بازی کنیم ولی یکم فضا شادتر بشه
داداشی به علت نقض قوانین بازی محرومیت و مصدومیت رو با هم داره و اخراج میشه [nishkhand]
.........................................
آرزو هم میاد، بچه م الان پی کسب علم و تحصیل هستش
چهره شیرین غزل بارون و چهره خشن BARAN!چه شود فامیلی چهره شدیما!به دخترمم بگم بیاد چهره بشه![nishkhand]