پاسخ : سوالات موبايل را اينجا بپرسيد.
با سلام.گوشی من نوکیا 6600 هست. و با اینکه حافظه خالی زیادی داره مدام پیام memory full می ده.لطفا بگید چی کنم؟
با سلام قبلا یک پیام به 8282 داده بودم که یادم نیست چه بود حالا برام پیام مهمترین خبرهای روز می اید و هرپیام 35 تومان از م کم میشود چکار کنم دیگر پیام نیاد واز پول شارژم کم نشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penelope
با سلام.گوشی من نوکیا 6600 هست. و با اینکه حافظه خالی زیادی داره مدام پیام memory full می ده.لطفا بگید چی کنم؟
[khabalood]
مموری منظور رم یا همون حافظه موقطه راه حلشم بستن برنامه های بدون استفاده است [hoshdar]
نمیشه کاری کرد از طرف ایرانسل همراه اول و.... برات پیام کوتاه نیاد [soal]
سلام. درباره خطرات دستگاههای نویز موبایل مطلب میخواستم لطف می کنید اگر به ایمیل amir_dj4877@yahoo.com ارسال نمائید.ممنون از زحمات شما
هندزفری گوشیم خراب شده اشکال از چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penelope
دوست مناین پیام وقتی نمایش داده میشه که مموری گوشی توجه کنید مموری خود گوشی نه مموری خارجی تقریبا پر شده باشه و شما با این پیام روبرو میشین .
برای رفع مشکل هم باید اطلاعات را به حافظه خارجی انتقال بدین .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
با سلام قبلا یک پیام به 8282 داده بودم که یادم نیست چه بود حالا برام پیام مهمترین خبرهای روز می اید و هرپیام 35 تومان از م کم میشود چکار کنم دیگر پیام نیاد واز پول شارژم کم نشود
خوب فقط می تونم بگم با اپراتور ایرانسل تماس بگیرین و تقاضاتونو بگین .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeghol
نمیشه کاری کرد از طرف ایرانسل همراه اول و.... برات پیام کوتاه نیاد [soal]
دوست من هر اپراتور برای خودش پیام های تبلیغاتیی داری که برای تمامی کاربران خودش می فرسته و فکر نمی کنم بشه همچین کاری کرد [tafakor]
سلام 1 سوال.این اشعه گیر هایی ک ب گوشی میچسپونیم ب گوشی اسیب میرسونه؟ب خصوص اگه نورش زیاد باشه.