پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علائدین
سلام
مشکل این طرح به نظر من اینه که ما آهن ربا ی دائمی جوری نداریم که همچنان با قدرت اولیه خاصیت مغناطیسی خودش رو حفظ کنه.
و من اطلاعی در مورد منابع مغناطیسی ندارم.
سلام
شما می توانید خودتان به طور مصنوعی منظورم با سیم پیچ و میدان مغناطیسی ایجاد کنید. البته در آرمیچر با توجه به شکل اون شما می توانید از بیرویی برای راه اندازی اون استفاده نکنید و مانند این طرح شما باشه و تغییر قطب ها در حول یک محور دایره باشه که با تغییر قطبیت به حالت دوران در می آید و محور اصلی را می چرخاند و تولید برق کند در این حالت نسبت به طرح شما نیرویی ایجاد شده از دوران باعث صرف انرژی اصطکاک نمی شه و این یک مزیت هست. برای اینکه منظورم را بهتر متوجه شوید چندتا عکس از مکانیزم اون برایتان میزارم (در پست بعدی).
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
engeneer_19
لنزهاي تماسي كه ويژه ديد در شب طراحي گرديده اند. در ساخت اين لنزهاي تماسي از فن آوري پلاسما بهره گرفته شده است. اين لنزهاي تماسي نور محيطي را به ميزان 200 برابر تقويت ميكنند، همچنين با بازو بسته شدن پلك ها نيز شارژ ميشوند.or فيلتر ويتامين c براي سر دوش حمام. اين فيلتر ها قادر به حذف 99 درصد كلر و كلرآمين موجود در آب ميباشند.or شادي درماني بوسيله اسپري هاي (smiley). اين اسپرهاي ضد افسردگي حاوي تئوبرومين و فنيل اتيل آمين ميباشند، كه خاصيت ضد افسردگي و شادي آوري دارند. Engeneer_19
ایده های خیلی جالب و تازه ای بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
علائدین
سلام
تا حدودی بله.
این طرح اگه در سایز بزرگ اجرا بشه ، ممکنه نتیجه بده چون همون طوری که همه میدونیم انرژی مغناطیسی از قوی ترین انرژی ها می تونه باشه.
اما آرمیچر که گفتید تفاوتش اینه که اون نیاز به انرژی اولیه جهت حرکت داره ولی این طرح باید تولید انرژی کنه ، نه مصرف انرژی.
چرا که انرژی از یه حالت به حالت دیگه تبدیل میشه و اگه این طرح بخواد از انرژی اولیه استفاده کنه مطمئنآ سودی نخواد داشت.
مشکل این طرح به نظر من اینه که ما آهن ربا ی دائمی جوری نداریم که همچنان با قدرت اولیه خاصیت مغناطیسی خودش رو حفظ کنه.
و من اطلاعی در مورد منابع مغناطیسی ندارم.
ولی اگه ما بتونیم در طبیعت منابع مغناطیسی رو شناسائی و از این منابع در جهت تولید انرژی استفاده کنیم مطمئنآ انرژی پاکی خواهیم داشت که عوارض جانبی انرژی هسته ای رو نداره.
چرا که انرژی مغناطیسی فکر کنم از قوی ترین انرژی های موجود در طبیعت باشه.
البته این طرح جای بحث زیادی داره {happy}
دوست عزيز همونطور كه ميدونيد طبق قوانين الكترو مغناطيس قطع ميدان مغناطيسي توسط سيم پيچ باعث ايجاد جريان الكتريكي درون سيم پيچ ميشه يعني شما بايد يا سيم پيچ محركي داشته باشين يا زاويه چرخش استاتور رو طوري قرار بدين كه باعث قطع ميدان مغناطيس توسط سيم پيچ بشه .. بنابراين شما نياز به نيروي محركه دارين .. اگه غير از اينه لطفا توضيح بدين
درمورد اون دوستمون که میخواد ترمز abs برای دوچرخه طرا حی کنه اینکه ببینه اصلا دوچرخه نیازی به abs داره ونظرم اینکه اگر میخواد طراحی صورت بگیره باید هدف اون طرح برطرف کردن یکی از مشکلات چه درزمینه خودرو چه درهر زمینه دیگری وگرنه هیچ ارزشی ندارد البته این هم بگم که باحرف چیز ی درست نمی شه باید دست به کار شد
سلام
من یه ماشین جنگی طراحی کردم البته به صورت دستی و خیلی ابتدایی . از خصوصیات این ماشین اینه که تقریباً در همه نوع زمینی میتون کارکنه و هم زمان هوا و زمین رو مورد هدف قرار بده
اگر بتونید طرح تون را کامل و تمام مکانیزم و سیستم های آن را کامل طراحی کنید خیلی خوبه و می تونید به سازمانهای ذی ربط آن ارائه کنید.در ضمن طرح تون خیلی خوبه . انشا الله موفق و پیروز باشید.
تاپیک جالبیه.
اگر یک تلفن برای ناشنوایان ساخته بشه که بتونه صحبت های فرد مقابل رو برای ناشنوا به صورت
زبان اشاره تبدیل کنه و بالعکس می تونه برای ناشنوایان مفید باشه.
شاید به نظر خنده دار و یا غیر عملی بیاد.8->
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mathdan
تاپیک جالبیه.
اگر یک تلفن برای ناشنوایان ساخته بشه که بتونه صحبت های فرد مقابل رو برای ناشنوا به صورت
زبان اشاره تبدیل کنه و بالعکس می تونه برای ناشنوایان مفید باشه.
شاید به نظر خنده دار و یا غیر عملی بیاد.8->
افرين چه ايده جالبي .. اتفاقا ميشه ميتونيم اينكارو انجام بديم ميشه دستگاهي طراحي كرد كه اينكارو انجام بده و كسي بخاد رو اين طرح كار كنه ميتونم مكانيزمشم براش توضيح بدم كه چه جوري ميشه انجام داد به نظرتون اين ايده چقد كاربرد داره ؟ با استقبال مواجه ميشه ؟
من اين اين ايده رو براي نابينايان كه بتونه يه درك كلي از محيط بهشون بده رو داشتم و روش كار كردم .. ميتونه به شخص نابينا تو انجام كار اوليه و ضوروري تو خونه كمك كنه و با يه گوشي هدفون اطلاعات مكاني رو به شخص بده ..
فکر کنم این نوع تلفن با استقبال خوب ناشنوایان روبه رو بشه و به اون ها امکان شرکت بیشتر در فعالیت های اجتماعی رو بده .همچنین به عنوان مثال اگر برای اون ها مشکلی پیش بیاد (مثلا در منزل) می تواند
در برقراری ارتباط با دیگران مفید باشد.به علاوه اگر مراکزی نظیر آتش نشانی ها،بیمارستان ها ، مراکز پلیس و..... هم از این تلفن ها برخوردار باشند کمک بسیاری به ناشنوایان می شود.
میشه درباره ی مکانیزم بیشتر توضیح بدید.{happy}
خوب اين دستگاه از دو سيستم كلي ميتونه تشكيل شده باشه يكي قسمت سخت افزار و يك ديگه هم قسمت برنامه نويسي بانك اطلاعاتي و نرم افزار .. براي توضيح اينكه چطوري ميتونيم صحبت هاي فرد رو به علائم تبديل كنيم در ابتدا بايد تمام واژه ها رو در بانك اطلاعاتي مختلف ذخيره كنيم مثلا كتابخانه شماره يك مربوز به واژگان انگليسي باشه و كتابخانه شماره دو زبان فارسي و سه ... معادل اين كتابخانه در قسمت سخت افزار در حقيقت حافظه هاي جانبي اي وي ار هستند .. مشكل ما در جهت اداي كلمات هستش و اينكه هر كلمه اي ممكنه به طرق مختلف تلفظ بشود بنابراين بايد يك سيستم هوشمند براي تشخيص اين كلمات و جملات ادا شده طراحي كنيم ..پس وقتي كلمه اي ادا شد يك ميكرووفن اونو سنس ميكنه و براي دقت بيشتر در تحليل به سيگنال انالوگ خروجي ميكروفن رو به ديجيتال تبديل ميكنيم و سپس با استفاده از اشكار ساز و مقايسه گر ها كلمه ادا شده رو با دقت ( اين دقت بسته به نوع برنامه نوشته شده در پروگرامر دارد ) اناليز ميكنيم .. خرجي مقايسه گر يك سيگنال خروجي است كه با سيگنال ذخيره شده در حافظه جانبي مقايسه ميشه و سپس اون كلمه در صحفه نمايشگر جلوي ناشنوا نمايش داده خواهد شد .. براي از بين بردن خطاها مقايسه جمله و معني دار بودن جمله رو هم ميتونيم در كتابخانه بگونجونيم كه البته هرچي دقت كار رو بالاتر ببريم سرعت سيستم رو پايين تر مياريم ... اين حل مسئله رفت هستش مسئله برگشت ساده تر هستش .. يعني اينكه ناشنوا چيزي رو بنويسه و سيستم اونو رو براي طرف مقابل بخونه كه به علت اينكه مقايسه اي وجود نداره كاملا ساده تر و با سرعت بيشتري انجام ميگيره