پاسخ : بحث داغ هفته :آیا زیبایی،ملاکی صحیح برای انتخاب همسر هست ؟
به نظر من زیبایی یکی از اولین شاخصه هاییست که انسان برای انتخاب همسر دارد اما لظوما بهترین نیست
بیشتر اوقات زیبایی اولین راه کشش دو جنس مخالف به یکدیگر است. اما بعضی وقت ها(اخلاق،رفتار وشخصیت)انسان ها ملاک اصلی ازدواج است.
عشق به زیبایی کار سختی نیست زمانی کار مشکل میشود که انسان بتواند چیزی را دوست بدارد که در باطن زیباست و نه در ظاهر.
به نظر من زیبایی یکی از اولین شاخصه هاییست که انسان برای انتخاب همسر دارد اما لظوما بهترین نیست
بیشتر اوقات زیبایی اولین راه کشش دو جنس مخالف به یکدیگر است. اما بعضی وقت ها(اخلاق،رفتار وشخصیت)انسان ها ملاک اصلی ازدواج است.
عشق به زیبایی کار سختی نیست زمانی کار مشکل میشود که انسان بتواند چیزی را دوست بدارد که در باطن زیباست و نه در ظاهر.
سلام بچه ها من عضو جدیدم[khejalat] از نظر من زیبایی ظاهر زیاد مهم نیست مهم زیبایی شخصیته
به نظر من چهره ی همسر آینده ی من نیاز نیست که خیلی زیبا باشه،اگه به دلم بشینه کافیه.من تو این مورد سختگیر نیستم.بعد از اخلاق و کردار و اسلام گرایی ،دیسیپلین برای من باارزشترین ملاکه[tafakor]
به نظر من زیبایی اولین ملاک نیست ولی می تواند یکی از ملاک های مهم برای انتخاب همسر باشد زیرا اگر زیبایی در این انتخاب بزرگ سهیم ناشد مشکل ایجاد می کند[entezar2]
زن زيبا بود در اين زمونه بلا [cheshmak]
زیبایی را باید در درون فرد پیدا کرد, از نظر من زیبایی ظاهر هم در نظر گرفته بشه, اما به هر حال هر کسی توصیفی از زیبایی دارد, هر زیبایی, زیبا نیست, این یعنی ممکنه من از یکی خوشم بیاد ولی برای دیگران عادی باشه, پس نظر شخصی مهمه, ولی خود من همزمان معیارها را مورد سنجش قرار میدهم و یک توازن بین معیارهایم ایجاد میکنم.
سلام به همگی "نظر من در مورد این موضوع اینه که "زیبایی صورت ملاک اول گزینش نیست هر کسی با توجه به خصوصیات فردی وشناخت خودش میتونه ملاکهاشو اولویت بندی کنه
بررسی ازدواج های انجام شده در ایران نشان می دهد یکی از عوامل اساسی که انتخاب همسر را تحت تأثیر قرار می دهد، جذابیت ظاهری و زیبایی است. انسان جمال و زیبایی را در همه شئون زندگی دخالت می دهد. انسان دوست دارد قیافه اش زیبا باشد، نامش زیبا باشد و خلاصه می خواهد هاله ای از زیبایی تمام زندگی اش را فراگیرد. (مطهری،1361)برعکس منش، مهربانی و سایر خصوصیات فردی، ظاهر جسمی معیاری است که ما چندان کنترلی بر آن نداریم و از این رو منصفانه به نظر نمی رسد که ملاکی برای علاقه مندی به کسی باشد و یکی از دلایل اینکه چرا جذابیت جسمانی تا این اندازه در ارزیابی های افراد مهم است این است که افراد در ذهن خود طرحواره و یا تصوری قالبی از فرد جذاب دارند و فکر می کنند که وی از مجموعه خصوصیات مطلوب دیگری نیز برخوردار است.( مطهری،1361)به نظر فرگاس هیچ معیار علمی ثابتی برای تعریف جذابیت وجود ندارد و آنچه امروز جذاب به نظر می رسد شاید فرد جذاب نباشد. نظری اجمالی به نقاشی های دوران مختلف، انسان را متقاعد خواهد ساخت که نظرات درباره زیبایی زنانه در طی قرون تغییرات عمده ای کرده اند. هر عصر عقاید خاص خود را در باره جذابیت دارد و طی زندگی خود ما نیز معیارهای ما درباره جذابیت جسمانی حتماً تغییر می کنند. همچنین نکته قطعی درباره معیارهای جذابیت، مشترک بودن این معیارها بین یک طبقه، سن، پایگاه یا محدوده ی جغرافیایی معین است. تمام افراد مشترک در این معیارها می دانند که خوش قیافگی بسیار مهم است و هیچ مشکلی در ارزیابی ظاهر جسمانی یکدیگر ندارند. (فرگاس،1373)به اعتقاد موزر زیبایی در واقع کیفیتی اغفال کننده است و حتی یک تغییر مختصر در ابراز چهره می تواند بر درجه بندی جذابیت فرد تأثیر گذارد. (موزر،1984) در مطالعه ای که توسط فرگاس و همکارانش صورت گرفت، دانشجویان خندان در مقایسه با دانشجویان غیرخندان مطلوبتر ارزیابی شدند و حتی در مواردی که مرتکب تخلف شده بودند نسبت به بقیه مجازات ملایم تری دریافت کردند. (شافر،1990) دیون نیز معتقد است جذابیت جسمانی منافع دیگری نیز دارد.اغلب با افراد خوش قیافه بهترین برخوردهای ممکن صورت می گیرد. در پژوهشی که در این زمینه صورت گرفته مشخص گردید که مردها مقاله ظاهراً نوشته توسط زنی جذاب را بهتر از مقاله زنی معمولی ارزیابی کرده اند. ظاهراً ما معتقدیم آنچه که زیباست خوب نیز می باشد. (رشیدپور، 1373)از تأکیدی که درباره زیبایی معنوی شده نباید این طور نتیجه گرفت که زیبایی صورت نباید اصلاً مورد توجه قرار گیرد. حقیقت این است که زیبایی صورت تا اندازه ای ضروری است اما کسانی که به این نکته زیاد اهمیت می دهند باید بین زیبایی طبیعی و زیبایی تصنعی تفاوت قائل گردند. (مساواتی،1374)علی رغم اینکه زیبایی ظاهری خصوصاً در برخوردهای اولیه بسیار تعیین کننده است ولی جای خوشوقتی است که پس از برقراری روابط ابتدایی و آشنایی بیشتر از اهمیت زیبایی تا حد زیادی کاسته شده و خصوصیات شخصیتی افراد اهمیت بیشتری پیدا می کند، به گونه ای که می تواند زیبایی را نیز تحت الشعاع خود قرار دهد.( مساواتی،1374)
به نظر من زیبایی در این حد مهمه که تناسب بین زوج رو بوجود بیاره به نظر من وقتی معقولیت چهره به اثبات رسید باید به دنبال مسائل مهمتر بود