سلام
دنبال یه نرم افزار black list می گردم
که واسه تماس گیرنده پیغام مشغولی یا در حال مکالمه بده
اصلا چنین نرم افزاری هستش؟؟؟[negaran]
خیلی برام مهمه[soal]
ممنون[shaad]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دنبال یه نرم افزار black list می گردم
که واسه تماس گیرنده پیغام مشغولی یا در حال مکالمه بده
اصلا چنین نرم افزاری هستش؟؟؟[negaran]
خیلی برام مهمه[soal]
ممنون[shaad]
راسی گوشیمم nokia-symbian-60series
سلام به دوستان
من يه گوشي K800دارم كه داشتم اپديت مي كردم كه بعداز اتمام اپديت زبان فارسي از گوشي من پريد وحالا نمي دونم چكار كنم اگه ميشه من را راهنمايي كنيد كه چطورزبان فارسي را به گوشيم اضافه كنم بدون فلش كردن اين را توضيح دهيد.باتشكر[tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor]
سلام من یه گوشی سیمباین سری 60 دارم و یه 2700نوکیا السی دی 2700تازه تعویض کردم ولی بعد ازحدود چند ماه صفحش سفید باخط های رنگی شده میشه بگین راهی هست که السی دی اصل از غیر اصل هنگام نصب را بشه تشخیص داد ممنون
با سلام یک گوشی 6630 خریده ام بعضی کلمات را ندارد مانند گ پ ژ و وقتی پیام یا اسمس می اید این کلمات به صورت مربع نمایش داده می شود چکار کنم تا مشکل حل شود وهمچنین بااپرا باگوشی به اینترنت وصل میشوم بیشتر کلما ت به صورت مربع نمایش داده می شود باتشکر
ا- ال سي دي اصلي پس از رفتن به حالت خواب اسكرين سرور را با وضوح بالا نمايش ميدهد
اما ال سي دي قلابي پس از حالت خواب يا اسكرين سرور را نشان نمي دهد يا با وضوح بسيار پايين نمايش ميدهد
2- شما ميتوانيد از طريق شماره سريال ال سي دي متوجه اصل و يا قلابي بودن ان شويد. اما همون گزينه اول بهترين راه تشخيص هست
سلام خسته نباشید : تلفن همراه من s500 هست . می خواستم تنظیمات دستی بخش ایمیلش رو امجام بدم اما نمی دونم چه جوریه . لطف کنید کمکم کنید ؛ خدا خیرتون بده .