پاسخ : مسجد سایت محلی برای دعا و گرفتن حاجات(لطفا با وضو وارد شوید)
امیدوارم غم آخرت باشه سمانه جان ، شنیدن این خبر واقعا درد آور بود ، میدونم که سخته برات تحمل این غم ، اما عزیزم زندگی نعمتی هست که خدا بهمون میده و یه جایی ازمون میگیرتش ... وقتی کسی رو میبره به آسمونا ، ما که رو زمینیم و زنده ایم باید به فکر عزیزمون که رفته به دنیای دیگه باشیم ، عزیزانمون تو اون دنیا بهمون نیاز دارن ، چشم براه یه فاتحه ، یه صلاوات ، یه برکت براشون ... چشم به راهن!!
خدا رحمتشون کنه و به بازماندگانش صبر بده
هر شاخه که از درختی برومند بخشکد دریغی ست بر باغ و دریغ تر آن که شاخه یی نودمیده و پرجوانه باشد.
اميدوارم....بقاي عمر خانواده شما باشد.
مرگ حق هست....
با شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم.
درسته مرگ حقه ولی دوری از پدری عزیز و بزرگوار برای بازماندگان خیلی سخته.
سمانه خانوم بهتون تسلیت می گم ... انشاء الله غم آخرتون باشه....
سمانه خانم خدا پدرتون رو بيامرزه و همون خدا مادرتون رو براتون حفظ كنه مارو در غم خودتون شريك بدانيد به خدا بغض كردم.
سلام سمانه خانم
غم از دست عزیزترین کسان دردناکه
اون هم بابا که برای ما دخترا یعنی همه چیز
سلام ...
من هم به نوبه خودم تسلیت عرض می کنم خدمتتون ...
امیدوارم خدا به شما صبر بده و غم اخرتون باشه ...
سلام سمانه جان من هم بهتون تسلیت میگم خداوند به شما و خانواده عزیزتون صبر بده و روح پدرتون رو شاد کنه .http://www.qompnu.ac.ir/uploads/L_d5...eac310_925.jpg
احمد بن حسن حسيني ميگويد: از امام حسن عسکري(ع) پرسيدند مرگ چيست؟ (يک واژه قرآني) امام فرمود: تصديق و باور به چيزي که نميشود. پدرم از پدرش از امام صادق(ع) روايت کرد: هرگاه مؤمن بميرد، مرده نيست. همانا کافر مرده است خداوند ميفرمايد: «يخرج الحي من الميت؛ مرده را از زنده بيرون ميآورد.» يعني مؤمن را از کافر و کافر را از مؤمن.
مرگ مومن زنده شدن اوست،هر چند برای ما سخت است.
گویا از همان بدو خلق شدن،انسان میلی به دنیا ندارد.زیرا طعم با خدا بودن را چشیده و شاید این بی میلی ورود به دنیا را طفل با گریه خود هنگامی که از رحم مادر خارج می شود نشان می دهد و انشاالله هنگام مرگ همه با لب خندان به سمت خدا خواهیم رفت.
و اگر دقیق تر بخواهیم حساب کنیم ما مرده هستیم،پس ما باید به حال خود گریه کنیم،به فراقی که دچار آن شده ایم ،و به سقوطی که ممکن است عمیق تر گردد و اینها نشانه است و بسیار جای تامل دارد.
و این مومنان هستند که پس از مرگ زنده می شوند،گویا دوباره متولد شده اند
هدیه به روح بازگشته صلواتی با عشق و از عمق جانتان مرحمت بفرمایید،باشد که مورد قبول قرار گیرد.انشاالله
اللهم صل علي سيدنا و نبينا محمد و آله و مختلف الملوان و تعاقب العصران وكر الجديدان و استبقل فرقدان و بلغ روحه و ارواح اهل بيت من التحيته و السلام
خدايا درود فرست بر مولاي ما و پيامبر ما محمد و خاندانش تا آنگاه كه روز و شب مي آيد و مي رود و بامدادو شامگاه ها به هم تبديل مي شوند و روز ها و شب ها به دنبال هم مي رسند و آن دو ستارهي قطبي بزرگ و كوچك روي مي آورند و روان او و خاندانش از سوي من درود و سلام برسان
سمانه جون تسليت مي گم بهت
واقعا ناراحت شدمsh_omomi37sh_omomi37