هر کمکی که از دستم برمی یاد براتون انجام میدم.
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کمکی که از دستم برمی یاد براتون انجام میدم.
سلام
به نظر شما امکان دارد از هوا برق تولید کنیم . آیا امکان دارد، در صورت امکان چرا و به چه دلیلی از این روش استفاده نشده است؟
سوخت از فضای پاک و هیچ گونه آلودگی ندارد و منبع آن تمام شدنی نسیت.
حسين جان منظورت از هوا چيه ؟ ميشه توضيح بدي منظورتو
منظور از هوا همین که تنفس می کنیم نمی دونم چه طور بگم به نظر من راهی هست میشه از هوا برق تولید بشه.
ايده اي كه از صدا برق توليد كننده رو ديدم و مخترعشم هم ايراني بوده .. از هوا به طور معمولي هنوز ايده اي نديدم براي توليد الكتريكسته اگه براي ايده ات طرحي داشته باشي كه خيلي عاليه
سلام
منم ایده ای دارم که در همین جا ارائه میدم.
همون طوری که همه می دونید در این زمان برترین انرژی و سالم ترین تا به امروز انرژی هسته ایه که خیلی از کشورهای دنیا هم اکنون دارن ازش استفاده می کنن.
اما همیشه انرژی که بهش اصلا توجه زیادی نمی شه انرژی مغناطیسیه !
چرا که این انرژی می تونه سالم تر ، به صرفه تر ، قوی تر و ماندگارتر از هر انرژی دیگه ای باشه.
کار دستگاه پیشنهادی من به این شکله که با توجه به تصاویر دستگاه از 4 آهن ربا تشکیل شده که این آهن ربا ها قطب مخالفشون رو به روی همدیگه است و با توجه به قطب مخالف آهن ربا ها این دو سطح کناری همدیگه رو مدام دفع می کنن و بازوی محرک وسطی مدام این ور و اون ور میشه.
با توجه به تصویر زیر قسمت وسطی این دستگاه باعث کمترین اصطکاک میشه.
در نهایت با حرکت بازوی این دستگاه توسط آهن ربا ها چرخ متصل به ژنراتور حرکت می کنه و تولید انرژی الکتریکی رو می تونیم شاهد باشیم.
البته این ایده ای بوده و هنوز مشکلات زیادی داره که جایی متاسفانه ازش حمایت نکرده.
بخصوص از مشکلات این طرح مشکل آهن ربا ها میتونه باشه.
چون تمامی آهن ربا های دائمی هم خراب شدنی هستن و در اثر استفاده ی زیاد به مرور ضعیف می شن.
{happy}
دوست عزيز شما به بهره وري انرژي تو اين طرح فكر كردين ؟ نيروي كه قراره چرخش مغانطيس هاي شما رو انجام بده در مقابل برق توليدي از اين سيستم چقد كمتره ؟ منظورمي اينكه اين طرح سيستم مغناطيس شما در ژنراتور با استاتور ثابت الانم داره استفاده ميشه .. مثلا يه ارميچر رو بچرخونيد ميتونيد از خروجيش برق توليد كنيد حالا سوال من اينكه چرا شما اودين اين سيستم رو باز كردين ؟ چه فرقي با اون داره ؟ در مورد توليد برقش چي چقد بيشتر از اونه و چرا يعني توجيه فني شما چيه؟
سلامنقل قول:
دوست عزيز شما به بهره وري انرژي تو اين طرح فكر كردين ؟
تا حدودی بله.
این طرح اگه در سایز بزرگ اجرا بشه ، ممکنه نتیجه بده چون همون طوری که همه میدونیم انرژی مغناطیسی از قوی ترین انرژی ها می تونه باشه.
اما آرمیچر که گفتید تفاوتش اینه که اون نیاز به انرژی اولیه جهت حرکت داره ولی این طرح باید تولید انرژی کنه ، نه مصرف انرژی.
چرا که انرژی از یه حالت به حالت دیگه تبدیل میشه و اگه این طرح بخواد از انرژی اولیه استفاده کنه مطمئنآ سودی نخواد داشت.
مشکل این طرح به نظر من اینه که ما آهن ربا ی دائمی جوری نداریم که همچنان با قدرت اولیه خاصیت مغناطیسی خودش رو حفظ کنه.
و من اطلاعی در مورد منابع مغناطیسی ندارم.
ولی اگه ما بتونیم در طبیعت منابع مغناطیسی رو شناسائی و از این منابع در جهت تولید انرژی استفاده کنیم مطمئنآ انرژی پاکی خواهیم داشت که عوارض جانبی انرژی هسته ای رو نداره.
چرا که انرژی مغناطیسی فکر کنم از قوی ترین انرژی های موجود در طبیعت باشه.
البته این طرح جای بحث زیادی داره {happy}
لنزهاي تماسي كه ويژه ديد در شب طراحي گرديده اند. در ساخت اين لنزهاي تماسي از فن آوري پلاسما بهره گرفته شده است. اين لنزهاي تماسي نور محيطي را به ميزان 200 برابر تقويت ميكنند، همچنين با بازو بسته شدن پلك ها نيز شارژ ميشوند.or فيلتر ويتامين C براي سر دوش حمام. اين فيلتر ها قادر به حذف 99 درصد كلر و كلرآمين موجود در آب ميباشند.OR شادي درماني بوسيله اسپري هاي (SMILEY). اين اسپرهاي ضد افسردگي حاوي تئوبرومين و فنيل اتيل آمين ميباشند، كه خاصيت ضد افسردگي و شادي آوري دارند. engeneer_19