پاسخ : *@دوست داشتین کدوم یکی از بچه های سایت روازنزدیک ببینید؟؟@*
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BaAaroOoN
فاطمه جون تو که همه رو گفتی[nishkhand]
از وقتی گفتم میخام بیام مشهد تو رو هم ببینم دیگه راهم به مشهد نیفتاد !!!![taajob][nadidan][sargije]
همش زیر سر خودته هاااااااااااااااااااا.....ح لا نمی یام خونتون دیگه چرا نمیذاری من بیام[bamazegi][nishkhand]
من تو قرار ملاقات قبلی یه چند نفریو دیدم همشون بچه های خوبی هستن واقعن!!!!از یه عده هم میترسیدم ولی همه مهربون بودن و آبجی فاطیما هم که باعث شد یخم باز شه به همه سفارش میکنم قبل اومدن اول ببینن *FATIMA* اومده یا نه!اونوخ تصمیم بگیرن بیان!!!!!
چهره ی بچه ها رو کم و بیش دیدم ولی خب رفتارها با اونی که فکر میکنیم متفاوت تره!!!![nishkhand]
خب چیکار کنم میخوام ببینم دیگه !
از قدیم الایام هم بوده [nishkhand][nishkhand]
حالا تو که گفتی بیای مشهد هم معلوم نیست یادت باشه به من خبر بدی [nishkhand]
آدم امیدی بهت نداره...!
من میام تهران ولی مامان بابامو نمیتونم بپیچونم [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
f1020
حالا تو که گفتی بیای مشهد هم معلوم نیست یادت باشه به من خبر بدی
آدم امیدی بهت نداره...!
نه واقعن من حافظه م ضعیفه ولی اینو میگم که اگه یادم نموند یه وقتــــــــــــــــــــــ ی دیگه کمتر شرمنده بشم...
چی میگن بهش؟؟؟؟؟آهان....از قدیم میگن اصولا قصاص قبل از جرم؟؟؟؟؟یه همچین چیزایی...من ضرب المثل ها رو معمولا اشتباه بکار میبرم[bamazegi]
ضربتِ اول رو خودم میزنم که بعدیاش زیاد کاری نباشه[nishkhand]
بلدرچینalmas parsi...admin.
سلام
هرچند هیچ کی از من ننوشت اسمی ازم نبرد یادی ازم نکرد اما من به یاد همه هستم دوست دارم همه ببینم خصوصا دبستان جان که همشهری است[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضا66
سلام
هرچند هیچ کی از من ننوشت اسمی ازم نبرد یادی ازم نکرد اما من به یاد همه هستم دوست دارم همه ببینم خصوصا دبستان جان که همشهری است[golrooz]
من گفتم کل لیست دوستانم
پس به یاد شما هم بودم
اینجوری نگید [golrooz]
من خیلی دوس دارم soham313 رو ببینم چون سوال دارم ازش در مورد رباتیک یا حداقل یکی از بچه های رباتیک رو وای اگه بشه چی میشه بخصوص که soham313 تو مسابقات هم شرکت کرده ولی حیف که نمیشه