پاسخ : سایت علمی نخبگان جوان در ششمین جشنواره و نمایشگاه رسانه های دیجیتال
سلام به همگی (حاضرین و غایبین در نمایشگاه)
ابتدای امر عذرخواهی من بابت دیرکرد در ارسال پیغام تشکرم رو بپذیرید
هرچند بخاطر این سفر کوتاه به لحاظ جسمی اذیت شدم اما گذشت از همه چیز حضور در جمع دوستان باعث افتخار بود،و هم
صحبتی با دوستان و این جمع صمیمی به تجربم اضافه کرد
"راستی plc از درسهای مهم در رشته ماست بهمین خاطر من بارها این جمله رو تکرار میکردم که ارزش غیبت رو داشته"
نهایتا" باید بگم با وجود اینکه من عضو جدید و تقریبا" یک هفته ای سایت بودم اصلا احساس نا آشنایی با دوستان رو نداشتم
ممنون از ایجاد این گروه منسجم[golrooz]
سلام به همگی
لطفا از گذاشتن تصاویر دوستان غرفه دار و مابقی افراد در سایت اجتناب کنید در غیر این صورت پست شما ویرایش یا حذف خواهد شد .
با تشکر
روابط عمومی سایت
آقا من حرف دوستان رو تصحیح می کنم.
به صراحت میشه گفت توی این چند ساعتی که توی غرفه بودم، مظلوم ترین کاربر من بودم.[sootzadan]
سلام به همه عزیزانی که نقطه قوتی برای سایت هستند بودند و خواهند بود ....
امیدوارم چرخ زمانه باز فرصت دیدار به همه بدهد
تصاویر نمایشگاه توسط روابط عمومی به همه عزیزانی که در تصویر حضور داشتند ارسال خصوصی شد .
و تصاویر غرفه داران نیز به آن عزیزان خصوصی ارسال شد .
عزیزی نامش از لیست تصاویر ذکر نشده حتمن به روابط عمومی اطلاع بده .
[golrooz]
با تشکر
روابط عمومی نخبگان جوان
به به خیرمقدم خدمت همگی ...
از دیدار همتون خیلی خیلی شادم و خوشحالم ...ا
میدوارم این فرصت هر ساله دیدار همیشگی و دایمی باشد و باعث خوشحالی همگی ما باشه ...
از اشنایی تک تک عزیزانی که برای اولین بار دیدمشون خیلی خوشحال شدم امیدوارم بازم همه اونا رو ببینم ...
و همه کسانی که در طراحی غرفه و غرفه داری و کمک و راهنمایی به مراجعه کنندگان به غرفه زحمت کشیدن خیلی خیلی من تشکر میکنم ...
بخصوص خانم پوران و اقای عرفان واقعا سنگ تمام گذاشتند و همچنین اقای کوهیار و داداشی و غزل بارون عزیز و خانم هدایتی که نقش مهمی در اداره غرفه داشتند تشکر میکنم ...
اقا هادی و اقای اکبری به خاطر نور پردازی ابی رنگ وخوب غرفه
[golrooz]
و از همه کسانی که وقت گذاشتند و اومدن خیلی خیلی تشکر میکنم ...
دلم برای همتون تنگ میشه و چون مطمنم بازم همدیگر رو خواهیم دید از این جهت خیلی خوشحالم ...
خیلی خیلی دوستتون دارم [golrooz]
من میخواستم باشم[negaran][negaran][negaran]
[gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye][gerye]
خیلی خوب بود
و خیلی خوش گذشت
من همه ی نا گفته هارو تکذیب میکنم از همین الان که به کسی برنخوره!
این چند روز قصه ی جنگ و صلح من و اقا عرفان(مخفی) بود که به خیر گذشت و اخرش با کوله باری از تجربه و دوستی به پایان رسید[khanderiz]
همینطور چند روز بگو بخند و دید و بازدید و برو بیا و ببین و بپرس(نام کاربری پرسیدیم از بس!!)
همه با هم خوب بودیم
من که به شخصه انگار همه رو از قبل میشناختم(البته قسمت خانومهاشو کاملا تکذیب میکنم)
و الان هم دلم واسه همه تنگ شده
حالا بازم خوبه چندتایی از بچه هارو ارتباط داریم!
وگرنه دلم میپوسید
دوستان دیگه ای هم که عکس گرفتن لطفا برامون بصورت خصوصی ارسال کنن لطفا [shaad]
البته من اصلا فکر نمی کردم غرفه به اون بزرگی باشه........
در ضمن اصلا فکر نمی کردم آقای کاوه اونجا باشه.......شخصیت آقای کاوه هم جالب بود، دقیقا برخلاف تصورات من !
خانم باستان شناس هم اصلا با تصورات ذهنی من جور در نمی اومدن !!!!!! جناب حسین مت عزیز و حتی آقا عرفان (مخفی) هم همینطور !
حتی ژنرال رومل هم شبیه تصورات من نبود ! کلا حس ششم توی ذهن من تعطیله........[nishkhand]
ولی چیز عجیب این بود که فکر می کردم همه به خصوص آقا عرفان و آقای کاوه رو قبلا دیدم یه جایی .... نمی دونم کجا؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
البته من اصلا فکر نمی کردم غرفه به اون بزرگی باشه........
در ضمن اصلا فکر نمی کردم آقای کاوه اونجا باشه.......شخصیت آقای کاوه هم جالب بود، دقیقا برخلاف تصورات من !
خانم باستان شناس هم اصلا با تصورات ذهنی من جور در نمی اومدن !!!!!! جناب حسین مت عزیز و حتی آقا عرفان (مخفی) هم همینطور !
حتی ژنرال رومل هم شبیه تصورات من نبود ! کلا حس ششم توی ذهن من تعطیله........[nishkhand]
ولی چیز عجیب این بود که فکر می کردم همه به خصوص آقا عرفان و آقای کاوه رو قبلا دیدم یه جایی .... نمی دونم کجا؟!
به به جناب اسمون ابی
اقا خیر مقدم پسرم ...خیلی خوش حال شدم از دیدنت گل پسرم ...
خب یعنی تصورات ذهنی شما چی بوده ؟ [tafakor][sootzadan]در مورد ما !