پاسخ : هرچی سوال داری بیا تو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
فکر میکنم بخاطر شرایط خاصیه که گیاه به هاگ میده
خودم میدونم که سرخس جزو گیاهان ابتدایی و هاگ میده اما سوالم اینه که چرا فقط بعضی از برگهاش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
خودم میدونم که سرخس جزو گیاهان ابتدایی و هاگ میده اما سوالم اینه که چرا فقط بعضی از برگهاش؟
لابد به خاطر امتیازیه که همون برگ نسبت به بقیه داره. یه چیزی مثل پهنا سایه سرما و رطوبت یا هر چیز دیگری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
لابد به خاطر امتیازیه که همون برگ نسبت به بقیه داره. یه چیزی مثل پهنا سایه سرما و رطوبت یا هر چیز دیگری
شاید نمیدونم اما گلدون پشت پنجرست و شرایط تقریبا برای همشون یکسانه
نحوه تابش نور و جذب گرما چطور؟
ظرف منفجر میشه از محلی که مقاومت ان کمتر از بقیه طرف باشه. برای من یک بار اتفاق افتاده اگر بخواهین تصاویر خرابکاریم هم می تونم بزارم. قوطی کنسرو باز شده بود حتی قابلمه را پاره کرده بود، صدای انجار بلندی داشت، این عمل این قدر سریع بود که قوری از روی کتری بلند شده بود و در ان پرت شده بود و باز قوری روی کتری افتاده بود. شدت این قدر بود که فلز نگهدارنده گاز و خود سطح گاز تغییر شکل پیدا کرده بود. و موج ان باعث شده بود که پرده کنده شده بود. ولی برای خودم این جالب بود که قابلمه مثل کاغذ پاره شده بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
نحوه تابش نور و جذب گرما چطور؟
نور توی بسته های انرژی منتقل میشه
و ملکولهای هر جسم انرژی رو میگیرن و گرم میشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
نور توی بسته های انرژی منتقل میشه
و ملکولهای هر جسم انرژی رو میگیرن و گرم میشن
پس خودت میتونی به جواب برسی. فقط دلایلو از هر جهت بررسی کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
ظرف منفجر میشه از محلی که مقاومت ان کمتر از بقیه طرف باشه. برای من یک بار اتفاق افتاده اگر بخواهین تصاویر خرابکاریم هم می تونم بزارم. قوطی کنسرو باز شده بود حتی قابلمه را پاره کرده بود، صدای انجار بلندی داشت، این عمل این قدر سریع بود که قوری از روی کتری بلند شده بود و در ان پرت شده بود و باز قوری روی کتری افتاده بود. شدت این قدر بود که فلز نگهدارنده گاز و خود سطح گاز تغییر شکل پیدا کرده بود. و موج ان باعث شده بود که پرده کنده شده بود. ولی برای خودم این جالب بود که قابلمه مثل کاغذ پاره شده بود
ممنونم حسین جان.
کنسرو که جونی نداره.میخوام بگم اگه مثلا یه ظرف فولادی داشته باشیم با همون شرایطی که گفتم در هر صورت این بلا توسط افزایش حجم بخار اب سرش میاد؟
ظرف فولادی تا چقدر میتونه دوام بیاره؟ایا تا قبل از اینکه فرض کنیم ظرف بترکه جابه جایی درون وجود میاد؟
تا زمانی که شعله گاز روشن باشه افزایش حجم داریم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
بازم میگم بخاطر جایگاهشه