سلام.چهره زیبا خوبه اما خدا به همه بندهاش نداده:پس زیبایی تنها ملاک نیست
خوش به حال اونایی که زیبا هستن!!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.چهره زیبا خوبه اما خدا به همه بندهاش نداده:پس زیبایی تنها ملاک نیست
خوش به حال اونایی که زیبا هستن!!
سلام دوست عزیز
خوبی خدا رو شکر
دوست عزیزم همونطور که از نظر بنده معلومه کی چی میخوام بگم
من از این حرف شما یه خورده دلگیر شدم
از اسم زیباتون معلومه که چالاک هم هستید[tashvigh]
ولی از این حرفتون تعجب
زیبایی از نظر هر شخصی فرق داره
شخصی که از نظر تو زیباست شاید به نظرمن زیبا نباشه و اینجا منظور هم برای ازدواج است مطمئن باش که وقتی شما از کسی خواستگاری میکنی یا در نظر تو زیباست
حالا دیگه لازم نیست بگید ( خوش بحال اونهایی که زیبا هستن)
همه ی آدمها زیبا هستن
49%
من خودم به شخصه به زیبایی و هیکل طرف مقابل خیلی اهمیت می دم اما ملاک اولم نیست.اما حداقل طرف باید به دلم بشینه...نکته بعدی اینکه هر کس باید دنبال کسی باشه که مثه خودشه...مثلا یه مرد زشت اگه با یه زن خوشگل ازدواج کنه نتیجه اش چیزی جز استرس و اینکه زنش مال بقیه باشه نیس...خودش هم احساس کوچیکی می کنه...به هر حال بحث خوبی بود
هرچیزی جای خودش ولی زیبایی ملاک همه چیز نیست. مهم طرز فکره. بقول یه شعر معروف : خشت اول گر نهد معمار کج تا سریا میرود دیوار کج
زیبایی به مساله نسبی،شاید یه نفر به نظر من زیبا باشه ولی به نظر کسی دیگه زیبا نباشه،و ملاک قرار دادن زیبایی برای انتخاب همسر صد در صد اشتباهه
اخلاقیات طرف مقابل باعث می شه که یک نفر ببه نظر آدم زیبا باشه،البته خوب یا بد بودن اخلاق اصلا مهم نیست،مهم اینکه هر دو طرف اخلاق همدیگرو قبول داشته باشن و شاید این باعث بشه که دو طرف عاشق همدیگه بشن
زیبای سیرت اصلا ربطی به زیبایی صورت نداره،چون شاید هر دو طرف آدم های بدی باشن ولی عاشق همدیگه باشن
مهمترین چیز اینکه هر دو طرف اخلاق همدیگه رو قبول داشته باشن،حالا این اخلاق می تونه خوب یا بد باشه
شما خیلی دارید آرمانی صحبت می کنید ولی اصلا اینطوری که شما فکر میکنید نیست
به نظر من این بهترین ملاک نیست چراکه زن و شوهر بیشتر با تفکرات و عقاید یکدیگر زندگی می کنند نه با صورت و شکل امّا میتونه ملاکی باشه.
به نظرم پاسخ این سوال کاملا مشخصه و نظر سنجی در این مورد بی معنی است .
اگر کسی بگه اصلا مهم نیست مگه میشه !؟
خوبه در کنار دیگر ملاک ها اما اولویت باید براش تعیین کرد به نظر من به لحاظ اولویت میتونه جزء اولویت های سوم یا چهارم باشه !
این نظر بنده است .
درود
bale man movafegham zibayi melak khoobi baraye entekhab hamsar ast
faghat inke zibayi ra chegoone tarif karde bashid
va agar kasi mashoogh khodash ra peyda konad dar har soorat ziba mibinad
(sry for fingilish chon type farsim fast nist)1
100% ketabe ziafate aflatoon ra motale konid besyar ziba dar morede eshgh neveshte sokhan gofteand
با سلام ...
به نظر من باید چهره طرفین تا حدودی متناسب هم باشه . ولی خوب نباید این موضوع اولین معیار باشه . [shaad]