-
پاسخ : خلاقیت خود را محك بزنيد.
نقل قول:
ولي براي آسيب نرسيدن به كلكتور سيال طوري گذر ميكنه كه دما از 600 درجه بالاتر نره...
منم واسه ذوب تاسیسات میگم دیگه [nishkhand]
یعنی میشه گفت کاری که کردی عین این میمونه که از متمرکز کننده ها و سیال برای انتقال گرما و به جای جوش اوردن اب برای گرم کردن محیط گرم خانه استفاده کردی تا اختلاف دما با بیرون زیاد بشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
فک کردین چه نوع انرژی هایی را با هم ترکیب کنیم راندمان بالایی به ما می دن و می تونیم برق تولید کنیم.
تا الان در این مورد نیروگاه خورشیدی را بررسی کردیم و ترکیب ان با انرژی باد. همچنین راهی در این زمینه به تازگی در حال انجام هست که راندمان بسیار خوبی نسبت به قبل داشته می تونید بگین چی هست یا اطلاع دارین؟
فک کردین چه نوع انرژی هایی را با هم ترکیب کنیم راندمان بالایی به ما می دن و می تونیم برق تولید کنیم.
-
پلی روی یک رودخانه زده شده است. یک کامیون 20 تنی از آن عبور می کند و باعث تخریب پل می شود. به نظر شما چه نقص هایی منجر به ریختن پل شده است؟؟و چرا؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
پلی روی یک رودخانه زده شده است. یک کامیون 20 تنی از آن عبور می کند و باعث تخریب پل می شود. به نظر شما چه نقص هایی منجر به ریختن پل شده است؟؟و چرا؟؟
پل برای عبور این خودرو طراحی نشده بوده
و ممکنه تابلویی برای اعلام این طراحی مثل محددیت ارتفاع هم برای این پل نصب نکرده باشند و راننده هم راحت رد شده و...
یا وجود داشته و راننده توجهی نکرده
یا پل رو به 1 پیمانکار کلاهبردار دادن بسازه!!
این دلایل هم اگر چراش معلوم باشه که راه حلش هم پیدا میشه ولی فعلا چون راه حلی نداریم از این اتفاقها ممکنه بیفته!
-
خیلی خوب بود غیر از این موارد می تونید دلایل بیشتری برای ریختن پل بگین.
-
هدف از طرح این مسئله بررسی علل و خطاهای یک سیستم هست که چطور باید اونا را شناسایی کنیم. مثل مامورهای بررسی سوانح اتفاقا وانح جرحی چون افرادی با تجربه در این کار هستند حتی اگر ماشین هم منفجر شده باشه باز دلایل منفجر شدن را می گن.
که در انتهای پاسخ دوستان در مورد عوامل ریختن پل نحوه شناسایی ان را شرح می دهم.
-
میشه گفت میزان خمش پل کم بوده...؟منظورم اینه که مثلا توی تیرآهنای سقف ساختمون اون قسمت وسط رو طوری میسازند تا بتونه دربرابر وزن و خمیدگی حاصل از اون مقاومت کنه....بخاطر همین بصورت مربع نمیسازند...شاید طراح پل توی این موضوع دقت کافی نداشته...
-
خیلی خوبه اینجا یک نقص از طراح گرفته شد و یکی از عوامل هست.
باز می تونید عوامل دیگر نام ببرید ؟ به نظرتان چه نقص هایی دیگه وجود داشته تا این پل خراب شده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
خیلی خوبه اینجا یک نقص از طراح گرفته شد و یکی از عوامل هست.
باز می تونید عوامل دیگر نام ببرید ؟ به نظرتان چه نقص هایی دیگه وجود داشته تا این پل خراب شده؟
اخه تخصص ما نیست
انواع اشکالات میتونه وجود داشته باشه مثل پی ریزی غلط و سطحی(مثل پلی که جدیدا ریخته توی تهران!!)
مثل استفاده از روکشهای کامپوزیتی روی پل که باعث خراب شدن بتن میشه و ایجاد کپک و قارچ و.... میکنه و بتن رو تخریب میکنه
پل ممکنه بیشتر از عمر مفید طراحی شده عمر داشته باشه و پوسیده باشه یا ززنگ زده باشه یا ...........
و چندین دلیل دیگه!
-
سلام...[golrooz]
دليل ريزش هر پلي در زمان عبور عموما، از نقص در انتقال صحيح انرژي بار زنده، به بيس و زمين هست...
اين اختلال ميتونه از طراحي نادرست باشه يا از نگهداري نادرست يا استفاده نادرست يا حوادث خيلي غير مترقبه...
كه اينا هر كودم زيرمجمعه هايي براي برسي دارن...
-
خیلی خوب بود بیشنر موارد را اشاره کردین
می توانید موارد بیشتر هم بگین؟
-
فکر کردین چه خطا ها و نقص هایی غیر از این مواردی که دوستان فرمودن وجود داشته تا باعث ریختن پل شده؟
-
پاسخ : خلاقیت و نوآوری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ØÑтRдŁ§
سلام مجهول عزیز..
من چون زیاد ادعایی در مورد نخبگی و اینا ندارم برای شروع ساده ترینش رو میگم
به روز با یکی از بچه ها تو کتابخونه بودیم تو کیفم یه اسپری بود ..
رفیقم برداشتش و با اسپری به چک نویسام یه حالی بهش داد..
به خاطر الکلی که توی اسپری بود خط های روی کاغذ که به رنگایه مختلف بود به شکلای خیلی جالب و قشنگی تبدیل شد..
حالا دیگه خودتون یه برداشتی از این حرفای من بکنید دیگه
-
با توجه به استقبال وارائه نکات که دوستان فرمودن میتوان علل ریختن پل را به صورت ذیل نوشت.
1-انتخاب بار مجاز نامناسب توسط طراح پل
-نقص در تعریف مشخصات فنی پل اشتباه باشد. (توسط راهداری)
-نقص در طراحی پل (حرکت یک کامیون 20 تنی روی پل پیشبینی نشده بود)
-نقص در ساخت و اجرای پل (به صورتیکه پل درست طراحی شده اما به طور صحیح از مدارک طراحی تبعیت نشده)
2-راننده کامیون توجه به تابلو "محدودیت بار 10 تن" ننموده است (نقص کاربر)
3-کارگران راهداری تابلو "محدودیت بار" اشتباهی نصب کرده باشند (به جای تابلو 10 تن ، 20 تن را نصب کرده است.) (نقص اپراتور پل)
4-در تدوین مدارک پل به اشتباه بار مجاز پل را 20 تن اعلام شده در حالیکه 10 تن طراحی انجام شده است و به تبع ان کارگران راهداری تابلو محدودیت بار 20 تن را نصب کرده اند. (نقص در مستندسازی که با نقص اپراتور همراه شده)
5-ممکن است در گذشته به دلیل عدم نظارت پلیس و بی توجهی رانندگان ، کامیون 30 تنی از پل عبور کرده و باعث تضیف شدن پل شده به نحوی که وقتی کامیون 20 تن از ان عبور کرده باعث شکست پل شده (نقص کاربر)
6-بازرسی و نگه داری دوره ای ناکافی که باعث ایجاد ترک هایی مویی در پل شده و این منجر به افت مقاومت پل در برابر وزن کامیون 20 تن شده (نقص اپراتور)
7-ممکن است در گذشته به دلیل برخورد عبور کشتی یا قایق با پل رودخانه با پایه پل اسیبی به پل رسیده باشد یا سیل که در سال های گذشته امده موجب تخریب پل شده (نقص ناشی از محیط و عوامل محیطی)
-
به نظر شما چه تفاوتی بین fault ، error و failure وجود دارد.
-
-
معنای لغوی failure :
کاستی، کمبود، نقصان، فقدان
ضعف، ناتوانی، از دست دادن نیرو، از میان رفتن، (برق و غیره) قطع، (موتور و غیره) خرابی، از کار افتادگی
(آموزش) ردی، رفوزگی، نمره ی ردی
شکست، ورشکستگی، ناکامی، عدم موفقیت، - نشدن، - نکردن
(آدم یا چیز) ناموفق، ناکامیاب، ناکام، شکست خورده، بی عرضه
.
.
معنی fault :
عیب، کاستی، آهو، نقص، کمبود، کمداشت
تقصیر، گناه، خطا، رمژک، مانید، کوتاهی، پرویش
(برق - عیب در مدار که جلو جریان برق را در مسیر دلخواه می گیرد) خرابی مدار
(زمین شناسی) گسله
(ورزش های با راکت مانند تنیس) سر و خطا، توپی که به خطا سرو شده است
عیب جویی کردن، خرده گرفتن، خرده گیری کردن،کاستی یابی کردن، انتقاد کردن، تقصیر را به گردن کسی نهادن، ایراد گرفتن، عیب گرفتن
.
.
معنی error :
لغزش، خطا، اشتباه، غلط، رمژک، اشکوخ
گمراهی، انحراف، کژراهی، ضلالت، گناه، خطاکاری
عقیده ی غلط، کژباوری، جهل
(کامپیوتر - تفاوت بین نتیجه ی برآورده شده و نتیجه ی واقعی) خطا
(حقوق) سهو، اشتباه غیر عمدی
(گردآوری تمبر پست)نقص یا عیب چاپی (که معمولا تمبر را منحصر به شمار اندکی می کند و قیمت آن را بالا می برد)
.
.
.
ولی حسین آقا سوالت مشکوک میزنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
معنای لغوی failure :
کاستی، کمبود، نقصان، فقدان
ضعف، ناتوانی، از دست دادن نیرو، از میان رفتن، (برق و غیره) قطع، (موتور و غیره) خرابی، از کار افتادگی
(آموزش) ردی، رفوزگی، نمره ی ردی
شکست، ورشکستگی، ناکامی، عدم موفقیت، - نشدن، - نکردن
(آدم یا چیز) ناموفق، ناکامیاب، ناکام، شکست خورده، بی عرضه
.
.
معنی fault :
عیب، کاستی، آهو، نقص، کمبود، کمداشت
تقصیر، گناه، خطا، رمژک، مانید، کوتاهی، پرویش
(برق - عیب در مدار که جلو جریان برق را در مسیر دلخواه می گیرد) خرابی مدار
(زمین شناسی) گسله
(ورزش های با راکت مانند تنیس) سر و خطا، توپی که به خطا سرو شده است
عیب جویی کردن، خرده گرفتن، خرده گیری کردن،کاستی یابی کردن، انتقاد کردن، تقصیر را به گردن کسی نهادن، ایراد گرفتن، عیب گرفتن
.
.
معنی error :
لغزش، خطا، اشتباه، غلط، رمژک، اشکوخ
گمراهی، انحراف، کژراهی، ضلالت، گناه، خطاکاری
عقیده ی غلط، کژباوری، جهل
(کامپیوتر - تفاوت بین نتیجه ی برآورده شده و نتیجه ی واقعی) خطا
(حقوق) سهو، اشتباه غیر عمدی
(گردآوری تمبر پست)نقص یا عیب چاپی (که معمولا تمبر را منحصر به شمار اندکی می کند و قیمت آن را بالا می برد)
.
.
.
ولی حسین آقا سوالت مشکوک میزنه.
خیلی خوب بود اما معنای لغوی کردین تفاوت fault ، و failure چی هست بنظرتان کدام اول اتفاق میفته بعد اون یکی هردوی اینا نقص و عیب معنی میشه یعنی هیچ تفاوتی بین این دو کلمه نیست.
-
نقل قول:
خیلی خوب بود اما معنای لغوی کردین تفاوت fault ، و failure چی هست بنظرتان کدام اول اتفاق میفته بعد اون یکی هردوی اینا نقص و عیب معنی میشه یعنی هیچ تفاوتی بین این دو کلمه نیست.
خب اینجور که احساسم میگه با توجه به معانی لغویش هم انگار اول error و بعد fault و در نتیجه failure به وجود میاد.باز هم نمیدونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
خب اینجور که احساسم میگه با توجه به معانی لغویش هم انگار اول error و بعد fault و در نتیجه failure به وجود میاد.باز هم نمیدونم
می تونید یک مثال بزنید؟
- - - به روز رسانی شده - - -
از سایر دوستان هم می خوام نظر بدن چه فرقی این سه کلمه با هم داره البته فک کنم کسانی که رشته الکترونیک باشن بیشتر آشنا هستن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossien
می تونید یک مثال بزنید؟
- - - به روز رسانی شده - - -
از سایر دوستان هم می خوام نظر بدن چه فرقی این سه کلمه با هم داره البته فک کنم کسانی که رشته الکترونیک باشن بیشتر آشنا هستن.
خب مثلا error یعنی حواست نیست.چیزی جا گزاشتی.مطلع نیستی.
اما fault بیشتر شبیه اشتباه میمونه.اشتباهی که معلوم نیست مقصرش کیه.
failure هم شبیه نا توانیه.از پس چیزی بر نیومدن.
-
نظر بقیه دوستان در این مورد چی هست تفاوت و مقایسه بین error و fault و failure
-
سلام... [golrooz]
خطاي غير عمد...
خطاي عمدي...
ناتواني منجر به شكست...
[nishkhand]
-
error: اشتباه انسان باعث خطاست
fault:اختلاف در کد است که باعث خطا می شود
failure:رفتار خارجی نادرست است
-
IEEE Definitions
- Failure: External behavior is incorrect
- Fault: Discrepancy in code that causes a failure.
- Error: Human mistake that caused fault
-
اگه بشه جوهر خودکارو تو اسپری خالی کرد بعد چسبوند ته خودکار خودکار بجای چسبوندن به کاغذ از دور میشه باهاش نوشت
-
fault نقص (عامل نامطلوبی که موجب از کار افتادن سیستم نمیشه یا بهتر بگم ذاتا در سیستم وجود داره یک مثال بزنم وجود حفره های هوا در یک قطعه ریخته گری شده طراح از وجود این با خبر هست و جوری طراحی می کنه که به عملکرد قطعه صدمه نرساند.)
failure: خرابی (غالبا قابل مشاهده هست مثل سقوط هواپیما ، یا یکی از پره های پروانه بشکند این شکست باعث خرابی شده اما سیستم در حال کار هست)
error: خطا مشخصه.
زنجیره نقص خرابی را به وجود می اورد.
همچنین با توجه به موارد بالا و تصویر می تونیم بگیم عامل فعال کردن خرابی خطا است که باعث فعال کردن نقص شده است.
نقص در سیستم ها وجود داره و کمتر دستگاهی میشه پیدا کرد که نقصی نداشته باشه زمانی که خطا به وجود می اید فعال میشه پس ما در طراحی ها و کارهایی که می کنیم از خطا ها باید جلوگیری کنیم. برای این خیلی از سیستم ها میان براش fault safe تعریف می کنن اگر سانحه برای سیستم به وجود امد سیستم بدون خطا متوقف شود.
الان فک کنم پست قبلی ریختن پل قابل ملموس تر باشه.
-
هنوز خوب واسم جا نیوفتاده.اما احساس میکنم نکته خیلی مهمی بود اگه همیشه رعایت کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
هنوز خوب واسم جا نیوفتاده.اما احساس میکنم نکته خیلی مهمی بود اگه همیشه رعایت کنیم.
چه مطلبی را درست توضیح ندادم بفرمایید تصحیح کنم
-
نقل قول:
چه مطلبی را درست توضیح ندادم بفرمایید تصحیح کنم
توضیح که کاملا عالی بود.خودم خوب نخونده بودم.الان داره بهتر جا میوفته.
-
اعتراااااااف میکنم خلاقیتم صفـــــــــــــــــــــــ ـــــره !!! [khejalat][khejalat][khejalat]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ayda04
اعتراااااااف میکنم خلاقیتم صفـــــــــــــــــــــــ ـــــره !!! [khejalat][khejalat][khejalat]
هیچکسی نیست که خلاقیتش 0 باشه
فقط نوعش و میزان استفادش فرق داره تو افراد مختلف
هرکسی کمی فکر کنه میتونه
-
دوستان میاید درباره ی یه روش خنک کردن در منطق گرم و خشک به کمک آفتاب بحث کنیم؟
اگه روشی هست همینجا بررسی بشه.آموزش داده بشه.شاید دور همی تونستیم به یه روش راحت برسیم.
اول بگید خاصیت هیگروسکوپی چیه؟با چه ماده ای یه ظرف آب به یخ تبدیل میشه؟
بادگیر های یزدی مکانیزمش چی بود؟
ممنون.
-
من زیاد در این باره اطلاع دارم ولی میشه انرژی خورشید رو به برق تبدیل کرد
بعدش با یه کولر گازی به راحتی هوا را خنک کرد دیگه نیاز به این همه سوال تخصصی نداره
البته من زیاد در این باره نمیدونم[labkhand]
-
نقل قول:
من زیاد در این باره اطلاع دارم ولی میشه انرژی خورشید رو به برق تبدیل کرد
بعدش با یه کولر گازی به راحتی هوا را خنک کرد دیگه نیاز به این همه سوال تخصصی نداره
البته من زیاد در این باره نمیدونم[labkhand]
دوست عزیز خوش آمدی به این سایت.خلاصه ما نفهمیدیم شما اطلاع داری یا نه؟[nishkhand] بله منم میدونم با تبدیل برق میشه اما چقدر پنل و باطری هزینه نیاز هست تا بتونه یه کولر گازی رو در طول یک روز کامل روشن نگه داره؟
وقتی بشه روشی جدید ابداع کرد که در حضور آفتاب باد خنک ایجاد کنه و با هزینه ی کم اینجا یک شهر از شما استقبال خواهند کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
دوست عزیز خوش آمدی به این سایت.خلاصه ما نفهمیدیم شما اطلاع داری یا نه؟[nishkhand] بله منم میدونم با تبدیل برق میشه اما چقدر پنل و باطری هزینه نیاز هست تا بتونه یه کولر گازی رو در طول یک روز کامل روشن نگه داره؟
وقتی بشه روشی جدید ابداع کرد که در حضور آفتاب باد خنک ایجاد کنه و با هزینه ی کم اینجا یک شهر از شما استقبال خواهند کرد.
راستش فعلا خلاقیت بنده قفل کرده ولی راجع به کولر گازی باید بگم فکر نمی کنم انقدر زود و کم هزینه پک شه خنک کنه!!!!!!!!!
-
نقل قول:
راستش فعلا خلاقیت بنده قفل کرده ولی راجع به کولر گازی باید بگم فکر نمی کنم انقدر زود و کم هزینه پک شه خنک کنه!!!!!!!!!
ممنون که تشریف اوردید به این تالار.خلاقیت همینجوری که نمیزنه بالا که باید یه اطلاعاتی داشته باشیم.فعلا بیشتر به اطلاعات شما نیاز داریم تا خلاقیت شما
فعلا باید جواب این سوالارو پیدا کنیم
ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
ممنون که تشریف اوردید به این تالار.خلاقیت همینجوری که نمیزنه بالا که باید یه اطلاعاتی داشته باشیم.فعلا بیشتر به اطلاعات شما نیاز داریم تا خلاقیت شما
فعلا باید جواب این سوالارو پیدا کنیم
ممنون.
بادگیرها که کولر آبی قدیمی هستند
و منبع حرکت هواشون باد هست همین
و در همین سایت خودمون یا گوگل سرچ کنید یخچال خورشیدی یا یخساز خورشیدی
مطالب مفیدی پیدا میکنید
مقالاتش هست
-
میشه خودکاری ساخت که با زدن اسپی که ته اون جاسازی شده مطالب خودکار دیده بشه یا رنگشون عوض بشه اگه توجه کرده باشین مطالبی که با ماژیک های لایت میشه بهتر خونده میشه اکثر مشکلات دانشجو ها مثل من تو آخر ترم کپی کردن جزوات هستش که خانوم خوش خط هم کمه این پروژه که که مطالب خونده بشه خیلی مهممه یا تو کپی مشکل پیش میاد که کمرنگ میشه باید مشخص کرد چی میخوایم خوشبو کننده یا نه مثلا اسپری واکس بزنیم ته خودکار باهاش کفشمون رو تمیز کنیم یا اسپری بزنیم خانم ها لاکشونو پاک کنن هه هه این پر فروش میشه ها .یا اسپری بزنیم مطالب که نوشتیم پاک بشن یا یک جور تلفیق فندک با خودکار به درد افراد سیگاری میخوره نو ع سطحی که میخواد خودکار روش بنویسه روی بعضی سطح ها نمیشه نوشت اینکه خودکار جنبه چی داشته باشه مهمه بعضا تو فیلما نشون میده خودکار یارو مثل بمب عمل میکنه مهم نییت هستش خدمت به بشر یا سرکوب بشر .خودکار مهم نیست چجور بنویسه مهم مطلبی که مینویسه خودکاری بسازیم خودش خوش خط بنویسه غلط هم ننویسه هه هه بدرد کلاس اولی ها میخوره هه هه .توی windose 7 تبلت گذاشتن که هر جور بنویسی اون تبدیلش میکنه به حروف اینکه خودکار دیجیتالی بسازیم که روی کاغذ طوری بنویسه که با پاشیدن اسپری کلمات درست بوجود بیاد میتونه یک ایده باشه میتونه خواب باشه میتونه یک انقلاب باشه .دیگه اگر این کار بشه دیگه هیچ معلمی دیکته نمیگه هه هه من دیکته همیشه 1 یا 2 میشدم.
-
این مطالب رو در جایی خوندم که اگر خواستید منبعش رو میزارم واستون.
استفاده های جایگزین تست استفاده جایگزین توسط J.P. Guilford در سال 1997 ساخته شده است، این تست خلاقیت شما را با تفکر به استفاده های ممکن از وسیله ای خانگی مثل صندلی یا فنجان در مدت 2 دقیقه افزایش میدهد. در زیر نمونه ای را از فکر ناگهانی از کابردهای گیره کاغذ مشاهده میکنید:
- · باهم نگهداشتن کاغذها
- · دکمه سر دست
- · گوشواره
- · تقلید مینی ترومبون
- · چیزی که برای شروع دوباره ی اورژانسی مسیریاب خود فشار میدهد.
- · جلوگیری از درهم پیچیدن هدفونها
- · نشان لای کتاب
این تست تفکر واگری شما را در چهار زمینه زیر میسنجد:
- · روانی - چند کاربرد مییابید.
- · اصالت – چقدر آن کاربردها غیرمتداول هستند (مثلن "شروع دوباره مسیریاب" نامتداولتر از "باهم نگهداشتن کاغذها" است.).
- · انعطافپذیری – پاسخ شما چند ناحیه را پوشش میدهد ( مثلن "دکمه سر دست" و "گوشواره" هر دو جواهرات هستند و جزو یک ناحیه به حساب میایند.).
- · جزئیات – سطح جزئیات پاسخ (مثلن "جلوگیری از درهم پیچیدن هدفونها" از "نشان لای کتاب" با ارزشترست.).
حالا شما امتحان کنید:
چند کاربرد برای قاشق وجود دارد؟ شما 2 دقیقه زمان دارید... شروع کنید!