پاسخ : سوالات موبايل را اينجا بپرسيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
یک مرورگر خوب برای 2730 می خواستم که برنامه دانلود هم داشته باشد چند تا مرورگر جاوا پیدا کردم کردم ولی تو گوشی اجرا نمی شود وارور نوساپرت را می دهد چرا مگر این گوشی جاوا را را ساپرت نمی کند ویک برنامه دانلود منجر خوب می خواستم برای این گوشی از سایت اپرا برای این مدل اپرا مینی دانلود کردم ولی موقع نصب این ارور را می دهد
گوشی من هم همین مشکل را دارد می گویند برای این گوشی برنامه جاوا کمی وجود دارد مگر جاوا با جاوا فرق دارد
سلام
اگه ميشه از نوكيا و سوني اريكسون و سامسونگ
چند مدل گوشي دو سيم كارته معرفي كنين
و اينكه كدوماش بهتره و مشكلي ندارن
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
z a h r a
مرسی جناب , دقیقا همین کار رو کردم اما باز هم مشکل حل نشد [nadidan] دیگه نمیدونم مشکل از کجاست ! [tafakor]
مشکل از rtl گوشیتونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
still alive
سلام. می خواستم ببینم روی گوشی n70 چطوری میشه کتاب الکترونیکی رو اجرا کرد
adobe reader ریختم رو گوشی ولی وقتی سرچ واسه کتاب میزنم هیچ کدوم از کتابایی که فرمت jar داره رو پیدا نمیکنه
اصلا این گوشی قابلیت اجرای ای بوک رو داره؟؟
اگه داره لطف کنین روش اجراشو بهم بگین
مر30 [golrooz]
Adobe Reader فقط فایل های PDF رو رو گوشیتون باز می کنه نه فایل Jar رو ×
اون کتاب هایی که که شما اشاره کردید که Jar هستند اون در واقع برنامه جاوا هستن که
باید اونا رو نصب کنید و کتاب رو به صورت برنامه در آوردن و نیازی به Adobe ندارید شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
گوشی من هم همین مشکل را دارد می گویند برای این گوشی برنامه جاوا کمی وجود دارد مگر جاوا با جاوا فرق دارد
شما فکر کنم ورژن midp تون فرق داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad0012
یک مرورگر خوب برای 2730 می خواستم که برنامه دانلود هم داشته باشد چند تا مرورگر جاوا پیدا کردم کردم ولی تو گوشی اجرا نمی شود وارور نوساپرت را می دهد چرا مگر این گوشی جاوا را را ساپرت نمی کند ویک برنامه دانلود منجر خوب می خواستم برای این گوشی از سایت اپرا برای این مدل اپرا مینی دانلود کردم ولی موقع نصب این ارور را می دهد
این عکس های که دادید ماله 2730 نیست و در ضمن اون پیغامی که داده اولیش اجازه دسترسی از اینترنت رو خواسته و دومی پیغام خطاست که میگه منبع شما قابل اعتماد نیست
دوستان روش انجام دادن تنظيمات gprs 5130 چگونه است
با زدن كد يا تماس با 700 براي 5130 نتيجه اي حاصل نميشود چون ميگه تنظيمات موجود نميباشد.بايد دستي تنظيم كنيم چطور اینکار رابکنیم تا از مرورگر گوشی به اینترنت وصل بشویم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javan0012
دوستان روش انجام دادن تنظيمات gprs 5130 چگونه است
با زدن كد يا تماس با 700 براي 5130 نتيجه اي حاصل نميشود چون ميگه تنظيمات موجود نميباشد.بايد دستي تنظيم كنيم چطور اینکار رابکنیم تا از مرورگر گوشی به اینترنت وصل بشویم
تو سایت ایرانسل خودش هست اگه پیدا نکردی بگو تا برات بذارم !
چون واقعا سرم شلوغه
گشتم ولی برای 5130 پیدا نکردو تو تنظيماتش conectivity داره اما خبري از conection نيست
Menu > Settings > Configuration > Personal Configuration Setting
و همه آیتم هایی که تو این قسمت هستند رو Delete کنید.
سپس به Options بروید و :
Add New: ACCESS POINT
Account Name: Irancell-GPRS
Access Point Settings
Data Bearer: GPRS/Packet Data
Bearer Settings
Packet Data Access Point Name (APN): mtnirancell
Network Type: IPv4
Authentication Type: Normal
Active The New ACCESS POINT
Add New: WEB
Account Name: Irancell-WEB
Use Pref. Access Point: Yes
Active The New WEB
Menu > Settings > Configuration > Default Configuration Setting > Personal Configuration: Set az Default
Menu > Settings > Active Default in All Applications: Yes
حالا می تونید با خیال آسوده بروید بروزر خود گوشی و یا OperaMini رو باز کنید و از اینترنت لذت ببرید..