پاسخ : کسایی که عاشقن جواب بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
سلام[golrooz]
ببخشید میشه توضیح بدین این یعنی چی؟
جمال دلربای سیدعلی رو برای من توضیح بدین یعنی چه
اگر منظورتان آیت اله خامنه ای فرمانده ی کل نیروهای مسلح هست
بهتره احترام در سخن و گفتار رو به این شخص بزرگوار رعایت کنید
اگر منظورتان کس دیگری است که خب اونم توضیح بدین بد نیست
بله منظورم اقای سید علی خامنه ای بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asheg-shohada
بله منظورم اقای سید علی خامنه ای بود
آقای سید علی علی خامنه ای
فرد مهمی است
و شخصیتی تاثیر گذار
فرمانده ی کل قوا هستن
جمال دلگشا و این حرفها رو به کسان دیگری بگویید
ممنون[golrooz]
متاسفانه امروزه معنی عشق فرق کرده و این واژه ی پاک با ترازو هایی سنجیده میشود که اصلا با معنی و مفهوم پاک عشق مناسب نیست .
دست من بالا!!!!!!!!!!!!
من عاشقم[nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan]
سوالی دارید بفرمایید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
انریکه
دست من بالا!!!!!!!!!!!!
من عاشقم[nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan][nadidan]
سوالی دارید بفرمایید؟
سلام[golrooz]
از تجربیاتتون بگین[golrooz]
بنظرم کم هستن آدم هایی که لیاقت داشته باشن که معشوق باشن ، یعنی شاید اصلا وجود نداشته باشه آدم با ارزشی که بشه عاشقش شد...
عشق واقعی عشق مادر به فرزند است و برعکس[golrooz]
خیلی چیزا سخت بدست میان اما ساده از دست میرن
عشق آسون بدست میاد و هیچ وقت از دست نمیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
سلام[golrooz]
از تجربیاتتون بگین[golrooz]
منظورتون اینه که بگم چ جوری عاشق شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
اگ منظورتون همین باشه باید بگم نمیشه توضیح داد چون احساس من کم کم ایجاد شد و کم کم وارد ذهنم شد شب ها تا دیر وقت بش فکر میکردم و تمام روشبانه روز براش دعا وآرزوی موفقیت........................
اصلا نمیتونستم فرد دیگه ای رو وارد ذهنم کنم.........................دیگه تحمل نداشتم.بالاخره دل رو زدم دریا وبهش گفتم که دوست دارم!!!!!!!!!!!!میخواستم تکلیفم رو با خودم مشخص کنم چون زندگیم انگار دچار بحران و نوعی دو راهی شده بود..ولی اوشون گفتن اگه هم بخوام به خاطر یه سری مسایل سنتی نمیتونم......خلاصه تا یه هفته من کلا گریه میکردم و هیچ وقت فراموشش نکردم نمیکنم و دوست ندارم که فراموشش کنم فقط ترجیح میدم به عنوان عشق اول و عشق آخرم توی قلبم بمونه(الانم دکتری قبول شده و لوح تقدیر های زیادی گرفته و از این بابت خیییییییییییییییییییییللل لللللللللللللللللللللللیی ییییییییییییییییییییییی براش خوشحالم و هر روز دعا میکنم که به درجات بالاتری برسه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
انریکه
منظورتون اینه که بگم چ جوری عاشق شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
اگ منظورتون همین باشه باید بگم نمیشه توضیح داد چون احساس من کم کم ایجاد شد و کم کم وارد ذهنم شد شب ها تا دیر وقت بش فکر میکردم و تمام روشبانه روز براش دعا وآرزوی موفقیت........................
اصلا نمیتونستم فرد دیگه ای رو وارد ذهنم کنم.........................دیگه تحمل نداشتم.بالاخره دل رو زدم دریا وبهش گفتم که دوست دارم!!!!!!!!!!!!میخواستم تکلیفم رو با خودم مشخص کنم چون زندگیم انگار دچار بحران و نوعی دو راهی شده بود..ولی اوشون گفتن اگه هم بخوام به خاطر یه سری مسایل سنتی نمیتونم......خلاصه تا یه هفته من کلا گریه میکردم و هیچ وقت فراموشش نکردم نمیکنم و دوست ندارم که فراموشش کنم فقط ترجیح میدم به عنوان عشق اول و عشق آخرم توی قلبم بمونه(الانم دکتری قبول شده و لوح تقدیر های زیادی گرفته و از این بابت خیییییییییییییییییییییللل لللللللللللللللللللللللیی ییییییییییییییییییییییی براش خوشحالم و هر روز دعا میکنم که به درجات بالاتری برسه)
[golrooz]
نقل قول:
اصلا نمیتونستم فرد دیگه ای رو وارد ذهنم کنم
خواستم ببینم عشق ات گذرا بوده یا واقعی...
که به جوابم رسیدم